Chiar bine ca s-a gasit macar una care sa ma aline. 'tzanim lui Dumnezeu ca sunt oameni ca tine! Si ma bucur si pt mine ca am amuzat pe cineva. Is de 2 ani jumate in Italia si stau f bine: am casa ,masa. Clandestina,dar am deja nulla osta la mana, asha ca de mila ta nu am nevoie.
dar fetele noastre di forum or fi ocupate cu alle loro..... mai au multe din ele printre care si eu familie si copii
Ceea ce am spus si eu!Au alte griji.
Apropo,draga, eu-s de la sat si ma uit in internet! Si ma sunt, nu numai una-doua.Sau tu de cand te-ai italienizat la alle tale te consideri tare moderna ca te uitzi in internet! ChEar asha!
Nu stiu ce sa-ti raspund: eu is de la oras..... La tara plecam la bunica de sarbatori....ma bucur ca ai compiuter si esti de la tara... ma immaginati daca nul aveai aici in Italia acasa in Moldova nul aveai nici atit.... Vaniglia nu vreau sa ma cert vad ca esti iute de cuvinte si mie cuvintele vara sens nu-mi plac.... dar vrind ne vrind tin sa-ti spun fiindca am aguns la discutie eu eram inca prima moderna si daca vreai sa stii inca: Da ma consider o femeie moderna.... o femeie care stiu cei un lucru frumos, imi plac lucrurile modernizzate si italianizzate.... sint tinara si frumoasa... de ce nu mi-as permite sa ma consider o femeie moderna in pas cu timpul.... dar cu internetul ce ai vrut sa zici:(ca daca ai internet esti mai misto decit esti?).... poate fala ta funzioneaza in sat de unde esti, dar nu-mi vine a crede nici acolo ca o sa ai mare perspectiva.... dar aici ma faci sa rid a trecut moda falei.... nu prinde lucrurile rau, ca nui nimic de rau... sa-ti fie numai cu bine.
_____________________LINA.