Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

Adepta Chirurgiei Plastice Sau Prefer Naturaletea?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
65 risposte a questa discussione

#21 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 22:30

Nu intense,nu respect toate regulile...cine o face?

Pacate...? :lol3: :lol3: dar cine nu face pacate??

Pur si simplu nu mi-as modifica parti ale corpului...nu doar ca e pacat ci pentru ca prefer sa stau fara grija de a avea cine stie ce efecte stfel de operatii...peste ani...

#22 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 23:03

asta da raspuns....... :lol3:
oricum am inteles ceea ce voriai sa spui....
si oricum suntem toti diveri si oricnie are dreptul sa faca ce vrea cu corpul sau....si oricnie are dreptul de a avea o propie opinie... orice persoana are limite....dar pentru fiecare pot sa fie diferite....
buona notte a tutti.

#23 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 23:12

De ce "asa da raspuns"?
Celelalte raspunsuri nu ti-au placut?Pai ai spus sa ne spunem parerea...si eu mi-am spus-o...

Noapte buna intense! :)

#24 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 08 febbraio 2007 - 03:22

Nu vreau sa deschid alt topic ca tot despre frumusetzea femeii vreau sa vorbesc si jertfele "aduse" in numele frumusetzii.Astept cat mai multe opinii ca-s cam confuza.
Ash vrea sa vorbesc despre cosmetica:tratament,ingrijire si decorativa. Nu stiu cum voi,dar eu-s "obsedata" de tenul meu. Ziceti-mi si voi cu ce creme va folositzi, care marca v-a dezamagit si de la care suntetzi in extaz?
Incep eu. Am tipul de piele combinat.Obrajii cu pielea ffbuna,dar nasul ,si barba lasa de dorit.Cand eram mai saraca,adica pana a veni in Italia :)) am inceput sa ma folosesc cu AVON. Nu vreau sa generalizez,desigur ca fiecarui tip de piele i se potriveshte sau nu o oarecare marca de cosmetica,dar mie AVON nu mi se potriveshte deloc. O consider ieftioara si nefolositoare. O verisoara de-a mea foloseshte Oriflame,dar vazand cum ii luceshte fatza de la cremele alea si de la "fondotinta" mi-a trecut pofta de a o incerca macar. Apoi, punand la coltzun ceva bani,mi-am cumparat Mary Kay. Ma folosesc deja mai mult de 2 ani. Imi place foarte mult,pielea a devenit rozovioara, culoare uniforma,micile neajunsuri au disparut,dar de la o seama de vreme ...ori ca incep eu sa ma alint, ori ca mi s-a cam obishnuit pielea... nush din ce motiv,dar nu-i mai simt efectele ca la inceput. Nu a devenit mai rea cosmetica, doar ca nu mai simt eu efectul si nu-s atat de entuzaismata ca initzial.
Acum ashtept sa termin toate "tubushoarele" ca am platit bani si vreau sa-mi cumpar altceva.
Am tot cautat opinii pe internet si m-am oprit la Lancome,dar e a naibii de scumpa.Dar...ce nu face o femeie pt a arata mai bine.daca ash sti ca e tot atat de buna pe cat is pretzurile de mari, n-as jeli nici un cent. Am auzit ca mascara Hypnose de la lancome e ffff buna.
Eu mi.am cumparat Burjois mascara,dar am ramas dezamagita pana la lacrimi, stiind cat era de buna. Acum folosesc mascara Mary Kay, e buna,dar stiu ca exista ceva mai bun,doar ca tre sa caut.
Cat priveshte umbrele aici e jale mare, ca am pleoapele cam grase, si cat de scumpe n-ar fi oricum se aduna .Imi cumpar ruby rose culoarea sura ca e cea mai reushita. Pt mine sunt mult mai importante cremele: hidratante, de noapte etc.etc.Nu vad sensul in a cumpara rujuri si umbre scumpe.Alea merg shi ieftioare.

Vreo 2 saptamani in urma mi-a venit alta nebunie in cap. sa-mi schimb culoarea ochilor.Fiindca tot am miopie, de ce sa nu aprofit. Am stat vreo 3 noptzi pe internet,dar cu rezultat: la medic m-am dus stiam marca si culoarea pe care o vreau si n-am dat gresh. Fetelor, daca atzi sti ce culoare frumoasa si naturala s-a primit. Super. Se holbeaza la mine totzi.Toti imi fac complimente,dar cei care ma vad pt ptima data nici nu banuiesc ca am lentile. Eu am pielea alba si ochii de culoarea cerului senin se potrivesc de minune(culoarea naturala e capruie). Imi intreb iubitul daca efectul e natural, el zice ca culoare e destul de naturala,dar ochii is prea frumosi, pt a nu starni dubii.Daca ash sti cum se pun poze, vi le-as pune sa vedetzi diferenza. Incercati. Schimbatzi-va coafura , culoarea parului, si de ce nu - culoarea ochilor. Este verde, gri,albastru, turquoaz,indigo etc.etc. Le pot purta chiar si cele care au vederea buna. Puetzi asorta culoarea ochilor cu culoarea hainelor.
Astept reactzii. Merci!

#25 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 08 febbraio 2007 - 07:28

Cremele Lancom sunt foarte bune... importanta e sa cumepri creme adate ptr pielea ta.
insa mascara de la Lancome... sunt bune , dar mie nu imi plac caci se usuca destul de repede.
despre farduri voloseste acelea in praf(polvere) non creme. despre creme mie imi plac mult si acelea de la l'erbolario....si vichy( in farmacia).....
una bacione... per le lenti colorati... am deja ochii albastri :tongue2:

#26 Guest_SOFIA_*

Guest_SOFIA_*

Inviato 08 febbraio 2007 - 15:04

intense' date='25 Sep 2005 09:59 Sun' post='4794']
<span style='color:blue'>ciao fetelor.... eu toto incerc sa va convinc sa vorbiti si pe aici in Angolul nostru... dedicat numai pentru noi.... dar vad e cam greu sa va convinc :lol3:
incerc cu tema asta sper.... ca acum o sa mai treceti si pe aici.....
as vrea sa stiu parera voastra.....
eu.... eu sunt de acord... dar nu acum caci nu am nevoie... dara daca dupa ce o sa am un copil de exemplu si sanul meu nu va mai fi frumos... sa zicem ca va cadea... si va fi urat nu vad nimic de rau... cand exista chirurgia plastica.... am doat doar un exemplu.... dar in general sunt de acord
cu ce nu sunt de acord este cu chirurgia unde nu este nevoie... de exeplu pentru buze.... nu vad nevoia....
voi ce spuneti???
</span>
[/quote]

Salut . stti problema ta e problema de multe femei. Chind lucram moasa am vasut multe ori la femei dupa ce au terminat sa hraneasca copilul cu lapte sinul e diventat ca un balon desinflat. intradevar era jalnik. operazia plastica e o varrianta dar sint si metodi naturali . pina la 40 de ani pelea e elastica si organismul poate sa se modifice in differite moduri. Ca sa nu hai probleme trebue sa te dai d'affare in timpul gravidanzei chind allaterai si dupa acea. cind invazam la Padova la universitate per convalidare la mia laurea infermeristica approape o luna ami fist in sala opperatoria ., si am vasut operazzile la sin .Credama am jurat ca non sa fac nici odata operazie palstica dar nu se stie mai. sunt foarte multe complicatii dupa operazie . Si inca mult dipinde de organismul di donna. Operatia plastica trebue sa fie ultima varianta.

#27 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 08 febbraio 2007 - 16:38

Cremele Lancom sunt foarte bune... importanta e sa cumepri creme adate ptr pielea ta.
insa mascara de la Lancome... sunt bune , dar mie nu imi plac caci se usuca destul de repede.
despre farduri voloseste acelea in praf(polvere) non creme. despre creme mie imi plac mult si acelea de la l'erbolario....si vichy( in farmacia).....
una bacione... per le lenti colorati... am deja ochii albastri :tongue2:

Iaka nush cum pt tine Vichy,da mie nu-mi place deloc, absolut!!! Am incercat, shi acum sta in dulap,dar shi sa-l arunc nu pot ca costa scump.
Ehhh... norocoasa ca ai ochii albastri,dar si albastru intre albastru este. Nuantze mille. Mie nu numai albastri imi plac, ci shi verzi,indigo(o culoare imposibila de avut prin metoda genetica), cu lentilele potzi sa dai o stralucire ochilor cafenii. Nu e regula ca daca iti pui lentile,neaparat culoarea albastrasa sa fie.
Apropo, folositzi scruburi si mashti?

#28 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 08 febbraio 2007 - 16:53

Cine-mi zice cum se pun pozele pe forum?

#29 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 12 febbraio 2007 - 12:06

Cine-mi zice cum se pun pozele pe forum?

Salut fetelor,

Vaniglia uite aici http://imageshack.us/

incarci imaginea copiii linku si cind raspunzi aici in forum alaturi di "faccine" este "inserisce immagine" e li dai incolla. ;)

#30 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 13 febbraio 2007 - 14:05

Per chi ha voglia di cambiare il rporio look

hairstyle

makeover

#31 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 13 febbraio 2007 - 14:34

portale dell'estetica

#32 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 13 febbraio 2007 - 15:33

Immagine Postata

Oare am reushit???

Hmm... eu am vrut poza sa se vada chiar pe forum... nu va speriatzi de mine , am vrut doar sa arat culoarea ochilor. Cel stiutor,daca nu i-i lene, sa puna chiar poza pe forum , nu adresa. Merci.

Messaggio modificato da Danza il 13 febbraio 2007 - 16:43

#33 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 13 febbraio 2007 - 16:48

Oare am reushit???

ehm...nu pre'...cre' ca ai vazut si singurica

Hmm... eu am vrut poza sa se vada chiar pe forum... nu va speriatzi de mine , am vrut doar sa arat culoarea ochilor. Cel stiutor,daca nu i-i lene, sa puna chiar poza pe forum , nu adresa. Merci.

ia uite aici >>>> Cum sa postam o poza pe forum ca este explicat exact ce si cum se face pe pasi ;)

si acum ca ai citit...mai fa o incercare :)

#34 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 13 febbraio 2007 - 17:48

ehm...nu pre'...cre' ca ai vazut si singurica

Eu n-am facut nimic,da poza o vad. O vad numai eu sau si altzii??? Danza, kalisi :D ai facut tu ceva de a "venit" poza pe forum? :hmm:
Calitatea lasa de dorit,dar cred ca se vede culoarea ochilor. Mie imi place ff mult.

Bliiiiiin, ia shi-s di cascata, am observat mai tarziu ca Danza a modificat mesajul meu. Merci. :lol3:

Messaggio modificato da Vaniglia il 13 febbraio 2007 - 17:54

#35 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 17 febbraio 2007 - 16:01

Eu mi.am cumparat Burjois mascara,dar am ramas dezamagita pana la lacrimi, stiind cat era de buna. Acum folosesc mascara Mary Kay, e buna,dar stiu ca exista ceva mai bun,doar ca tre sa caut.

Eu de Mary Kay inca nu m-am dezamagit :).

Vorbind de mascara mi-a placut foarte mult cea de la Estée Lauder. Eu am probleme, ochii sunt destul de sensibili, dar nu am avut absolut nici o reactie.

Ciao :)

#36 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 18 febbraio 2007 - 03:17

Eu inainte de a-mi cumpara ceva, deshid qoogle, pun la cautare "opinii si lucrul ce ma intereseaza" si citesc, de aia am hotarat sa scriem fiecare despre impresiile avute de la cosmetica,dar nu prea vad eu reactzii.Si numai dupa opiniile citite valutez daca sa cumpar sau ba. Am citit un milion de opinii pozitive referitor la mascara de Yves saint Laurent care se cheama "Mascara Volum Effetto ciglia finte". M-am imbolnavit. N-am rabdare sa ma duc luni sa-l cumpar.Pe urma va zic impresiile.
De Mary Kay nu m-am dezamagit nici eu,doar ca dupa 3 ani de uz nu ma vad efectul care era la inceput s-apoi... vreau ceva nou, cosmetica classa lux... m-am oprit la Yves Saint Laurent. Sper sa fie efectiva.
Prima am decis sa cumpar Lancome,dar am citit ca Lancome ca classa de cosmetica e la celashi nivel ca si Mary kay,adica a 2 categorie. Prima categorie e cosmetica de classa mass(daca nu greshesc), care e de calitate rea, se folosesc produse chimice, 60 % se investeshte in publictate, 30% in realizatorii produselor si numai 10% in calitatea productziei. Din aceasta grupa face parte: Avon, Ruby Rose, Oriflame, Faberlic,Eveline si altele.
A doua categorie sunt produsele care la baza au produse naturale,dar obtzinute prin metode chimice (???), si se recomanda sa nu fie folosita timp indelungat ca sa fie evitata obishnuirea pielei. De aici fac parte:Garnier, L'Oreal, Mary kay, Lancome (m-a mirat)Pupa,Collistar etc.
Apoi urmeaza classa lux, cosmetica pe baza de produse naturale: Dior,YSL,Elizabeth Arden, Helena Rubishtein,Shanel etc..
Quindi decidete voi!!!

Messaggio modificato da Vaniglia il 18 febbraio 2007 - 03:52

#37 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 febbraio 2007 - 15:23

Eu inainte de a-mi cumpara ceva, deshid qoogle, pun la cautare "opinii si lucrul ce ma intereseaza" si citesc, de aia am hotarat sa scriem fiecare despre impresiile avute de la cosmetica,dar nu prea vad eu reactzii.Si numai dupa opiniile citite valutez daca sa cumpar sau ba. Am citit un milion de opinii pozitive referitor la mascara de Yves saint Laurent care se cheama "Mascara Volum Effetto ciglia finte". M-am imbolnavit. N-am rabdare sa ma duc luni sa-l cumpar.Pe urma va zic impresiile.
De Mary Kay nu m-am dezamagit nici eu,doar ca dupa 3 ani de uz nu ma vad efectul care era la inceput s-apoi... vreau ceva nou, cosmetica classa lux... m-am oprit la Yves Saint Laurent. Sper sa fie efectiva.
Prima am decis sa cumpar Lancome,dar am citit ca Lancome ca classa de cosmetica e la celashi nivel ca si Mary kay,adica a 2 categorie. Prima categorie e cosmetica de classa mass(daca nu greshesc), care e de calitate rea, se folosesc produse chimice, 60 % se investeshte in publictate, 30% in realizatorii produselor si numai 10% in calitatea productziei. Din aceasta grupa face parte: Avon, Ruby Rose, Oriflame, Faberlic,Eveline si altele.
A doua categorie sunt produsele care la baza au produse naturale,dar obtzinute prin metode chimice (???), si se recomanda sa nu fie folosita timp indelungat ca sa fie evitata obishnuirea pielei. De aici fac parte:Garnier, L'Oreal, Mary kay, Lancome (m-a mirat)Pupa,Collistar etc.
Apoi urmeaza classa lux, cosmetica pe baza de produse naturale: Dior,YSL,Elizabeth Arden, Helena Rubishtein,Shanel etc..
Quindi decidete voi!!!

Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici toate fetele sau pierdut.. nustiu unde

Vaniglia, sunt deacord cu tine, si mie cite odata imi vine "apetitul" de a cumpara un lucru frumos luxos ceva ca la nimeni.
Dar cind merg si privesc vetrinele, prezurile ma convinc ca tot e numai publicitate nu au nimic de natural nici hainele nici cosmeticele ecc.
Mai ales aici la Firenze de exemplu Gucci intri in inautru wow mai dai che bello ecc capogiri pentru toate lucrurile si prezurile la fel, seara inaintea boutiqului toti marocchinii vind toate accessorile lor fara nici un minim de diferinza aparte prezul.
Sapoi cind mai stii cum funzioneaza toate afacerele lor: ca distribuitorul este unu de unde cumpara gucci si marocchinii numai ca gucci incleie marca dar marocchinii nu.
La fel cum ai vazut si tu cautind opinii la magor parte este pubblicitate si chimicate di natural "poco e niente".
Prietena mea cai de profesie ii stilista (nn e famosa ma ha disegnato x Armani Junior) foloseste toate produsele naturale incepind cu produsele alimentare incheind cu cosmetica, parfume, produse petru spalarea vaselor, luminari ecc cunoscind tesuturile cumpara haine care in realtate costa prezul ala.
Eu cind am vazut toate schimbarea ei credeam ca "da di matta", acum si eu la fel, ca vorba cea "dimmi con chi vai ti diro chi sei" .
Cea ce va recomandez si voua!!!

#38 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 28 febbraio 2007 - 15:56

[color=#800080][size=2]Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici toate fetele sau pierdut.. nustiu unde

Nu scrie nimeni fiindca fetele,femeile din forumul asta au probleme mult mai importante decat cosmetica: cum sa cashtige bani, sa trimita la copii, sa plateasca studiile,cum sa-si prelungeasca permisul,cele care nu-l au - cum sa shi-l faca s.a. Si la drept vorbind, am fost prea saraci pana acum pt a avea "obiceiul" de a cumpara cosmetica scumpa si naturala, s-apoi moldovencile noastre au fost prea chinuite si s-au sacrificat pt totzi cei dragi din jur,fara a se gandi la ea. Nu vezi cum is italiencele: in palestra, sauna, masajuri, solarii...ele nu-si refuza nimic, cate shi mai cate ( shi tot urate raman,dar asta e genetic). La noi o femeie daca si-ar permite toate astea ar arata-o cu degetu' si judeca-o. Ma refer mai ales la femeile de la sat.
In fine, eu-s de parerea ca pielea trebuie ingrijita cat e tanara, o asha-zisa profilaxie. La noi cum se gandeshte,chiar shi mama mea: "pielea e tanara, las-o asha! " Da, las-o asha pana iti apar riduri adinci shi atunci chinuie-te sa le "astupi". Am vrut sa fie de ajutor altor femei tema asta, fiindca numai cititnd pareri despre produsele incercate, e mai dificil sa dai gresh.

#39 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 messaggi

Inviato 28 febbraio 2007 - 21:18

Nu scrie nimeni fiindca fetele,femeile din forumul asta au probleme mult mai importante decat cosmetica: cum sa cashtige bani, sa trimita la copii, sa plateasca studiile,cum sa-si prelungeasca permisul,cele care nu-l au - cum sa shi-l faca s.a. Si la drept vorbind, am fost prea saraci pana acum pt a avea "obiceiul" de a cumpara cosmetica scumpa si naturala, s-apoi moldovencile noastre au fost prea chinuite si s-au sacrificat pt totzi cei dragi din jur,fara a se gandi la ea. Nu vezi cum is italiencele: in palestra, sauna, masajuri, solarii...ele nu-si refuza nimic, cate shi mai cate ( shi tot urate raman,dar asta e genetic). La noi o femeie daca si-ar permite toate astea ar arata-o cu degetu' si judeca-o. Ma refer mai ales la femeile de la sat.
In fine, eu-s de parerea ca pielea trebuie ingrijita cat e tanara, o asha-zisa profilaxie. La noi cum se gandeshte,chiar shi mama mea: "pielea e tanara, las-o asha! " Da, las-o asha pana iti apar riduri adinci shi atunci chinuie-te sa le "astupi". Am vrut sa fie de ajutor altor femei tema asta, fiindca numai cititnd pareri despre produsele incercate, e mai dificil sa dai gresh.

lasa si tu mai incetisor nu te mai dispera chear asa..... te vad cam trista am inteles ca ai multe probleme de rezolvat citi ani esti in Italia? ....dar fetele noastre di forum or fi ocupate cu alle loro..... mai au multe din ele printre care si eu familie si copii nu mai sintem noi chear asa de chinuite si osindite cum ne descrii tu.... multe din noi sintem arangate foarte bene in viata....aproape toate stau/stam bene financiar si avem grija de fata noastra..... si cosmetica scumpa au de unde si putem sa ne permitem s-o
cumparam.....asa ca nu mai plinge .... :lol3: Dar femeile de la tara(sat) nu stiu poate nici nu se uita in
internet :lol3: .. poate una/doua.... Mai facut sa rid esti puternica....

_______________________LINA.

Messaggio modificato da Lina il 01 marzo 2007 - 12:41

#40 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 01 marzo 2007 - 17:40

Chiar bine ca s-a gasit macar una care sa ma aline. 'tzanim lui Dumnezeu ca sunt oameni ca tine! Si ma bucur si pt mine ca am amuzat pe cineva. Is de 2 ani jumate in Italia si stau f bine: am casa ,masa. Clandestina,dar am deja nulla osta la mana, asha ca de mila ta nu am nevoie.

dar fetele noastre di forum or fi ocupate cu alle loro..... mai au multe din ele printre care si eu familie si copii

Ceea ce am spus si eu!Au alte griji.

Apropo,draga, eu-s de la sat si ma uit in internet! Si ma sunt, nu numai una-doua.Sau tu de cand te-ai italienizat la alle tale te consideri tare moderna ca te uitzi in internet! ChEar asha!

Messaggio modificato da Vaniglia il 01 marzo 2007 - 17:45