Pacate...?
Pur si simplu nu mi-as modifica parti ale corpului...nu doar ca e pacat ci pentru ca prefer sa stau fara grija de a avea cine stie ce efecte stfel de operatii...peste ani...
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Inviato 27 settembre 2005 - 22:30
Inviato 27 settembre 2005 - 23:03
Inviato 27 settembre 2005 - 23:12
Inviato 08 febbraio 2007 - 03:22
Inviato 08 febbraio 2007 - 07:28
Inviato 08 febbraio 2007 - 15:04
Inviato 08 febbraio 2007 - 16:38
Cremele Lancom sunt foarte bune... importanta e sa cumepri creme adate ptr pielea ta.
insa mascara de la Lancome... sunt bune , dar mie nu imi plac caci se usuca destul de repede.
despre farduri voloseste acelea in praf(polvere) non creme. despre creme mie imi plac mult si acelea de la l'erbolario....si vichy( in farmacia).....
una bacione... per le lenti colorati... am deja ochii albastri
Inviato 08 febbraio 2007 - 16:53
Inviato 12 febbraio 2007 - 12:06
Cine-mi zice cum se pun pozele pe forum?
Inviato 13 febbraio 2007 - 15:33

Messaggio modificato da Danza il 13 febbraio 2007 - 16:43
Inviato 13 febbraio 2007 - 16:48
Oare am reushit???
Hmm... eu am vrut poza sa se vada chiar pe forum... nu va speriatzi de mine , am vrut doar sa arat culoarea ochilor. Cel stiutor,daca nu i-i lene, sa puna chiar poza pe forum , nu adresa. Merci.
Inviato 13 febbraio 2007 - 17:48
ehm...nu pre'...cre' ca ai vazut si singurica
Messaggio modificato da Vaniglia il 13 febbraio 2007 - 17:54
Inviato 17 febbraio 2007 - 16:01
Eu mi.am cumparat Burjois mascara,dar am ramas dezamagita pana la lacrimi, stiind cat era de buna. Acum folosesc mascara Mary Kay, e buna,dar stiu ca exista ceva mai bun,doar ca tre sa caut.
Inviato 18 febbraio 2007 - 03:17
Messaggio modificato da Vaniglia il 18 febbraio 2007 - 03:52
Inviato 27 febbraio 2007 - 15:23
Eu inainte de a-mi cumpara ceva, deshid qoogle, pun la cautare "opinii si lucrul ce ma intereseaza" si citesc, de aia am hotarat sa scriem fiecare despre impresiile avute de la cosmetica,dar nu prea vad eu reactzii.Si numai dupa opiniile citite valutez daca sa cumpar sau ba. Am citit un milion de opinii pozitive referitor la mascara de Yves saint Laurent care se cheama "Mascara Volum Effetto ciglia finte". M-am imbolnavit. N-am rabdare sa ma duc luni sa-l cumpar.Pe urma va zic impresiile.
De Mary Kay nu m-am dezamagit nici eu,doar ca dupa 3 ani de uz nu ma vad efectul care era la inceput s-apoi... vreau ceva nou, cosmetica classa lux... m-am oprit la Yves Saint Laurent. Sper sa fie efectiva.
Prima am decis sa cumpar Lancome,dar am citit ca Lancome ca classa de cosmetica e la celashi nivel ca si Mary kay,adica a 2 categorie. Prima categorie e cosmetica de classa mass(daca nu greshesc), care e de calitate rea, se folosesc produse chimice, 60 % se investeshte in publictate, 30% in realizatorii produselor si numai 10% in calitatea productziei. Din aceasta grupa face parte: Avon, Ruby Rose, Oriflame, Faberlic,Eveline si altele.
A doua categorie sunt produsele care la baza au produse naturale,dar obtzinute prin metode chimice (???), si se recomanda sa nu fie folosita timp indelungat ca sa fie evitata obishnuirea pielei. De aici fac parte:Garnier, L'Oreal, Mary kay, Lancome (m-a mirat)Pupa,Collistar etc.
Apoi urmeaza classa lux, cosmetica pe baza de produse naturale: Dior,YSL,Elizabeth Arden, Helena Rubishtein,Shanel etc..
Quindi decidete voi!!!
Inviato 28 febbraio 2007 - 15:56
[color=#800080][size=2]Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici toate fetele sau pierdut.. nustiu unde
Inviato 28 febbraio 2007 - 21:18
Nu scrie nimeni fiindca fetele,femeile din forumul asta au probleme mult mai importante decat cosmetica: cum sa cashtige bani, sa trimita la copii, sa plateasca studiile,cum sa-si prelungeasca permisul,cele care nu-l au - cum sa shi-l faca s.a. Si la drept vorbind, am fost prea saraci pana acum pt a avea "obiceiul" de a cumpara cosmetica scumpa si naturala, s-apoi moldovencile noastre au fost prea chinuite si s-au sacrificat pt totzi cei dragi din jur,fara a se gandi la ea. Nu vezi cum is italiencele: in palestra, sauna, masajuri, solarii...ele nu-si refuza nimic, cate shi mai cate ( shi tot urate raman,dar asta e genetic). La noi o femeie daca si-ar permite toate astea ar arata-o cu degetu' si judeca-o. Ma refer mai ales la femeile de la sat.
In fine, eu-s de parerea ca pielea trebuie ingrijita cat e tanara, o asha-zisa profilaxie. La noi cum se gandeshte,chiar shi mama mea: "pielea e tanara, las-o asha! " Da, las-o asha pana iti apar riduri adinci shi atunci chinuie-te sa le "astupi". Am vrut sa fie de ajutor altor femei tema asta, fiindca numai cititnd pareri despre produsele incercate, e mai dificil sa dai gresh.
Messaggio modificato da Lina il 01 marzo 2007 - 12:41
Inviato 01 marzo 2007 - 17:40
Messaggio modificato da Vaniglia il 01 marzo 2007 - 17:45