Inviato 26 settembre 2005 - 08:08
am vrut sa va spun ... ca, intense, fericita eshti tu ca esti perfecta shi hai tutto "aposto" ... Dar uite ca sunt oameni, ori femei (ca-s mai multe femei care-shi fac chestia asta) care, as spune, nu ca fac interventi chirurgicale doar pentru un "capricio", dar pentru ca le serve ... in sens ca ai nevoie ... Incepind ca sunt obeze shi pentru a placea a un barbat, isi fac operazie ca sa-shi toglie grasimea, ori ce mai shtiu eu ... La stessa cosa è con seno, se è troppo piccolo, lo vuole grande, se è troppo grande lo vuole piccolo ... Iaca aici am vrut sa ajung ... Vorbind despre sini, eu nu inteleg una la fetele astea care il au normal, micut shi aranjat ... de ce oare il vor mai mare ?!!? Da pi di-oparte tre sa fie acelashi motiv, care o domnishoara, doamna ... ar vrea sa-l aiba mai mic.
Eu sunt deacord cu aceste intervenzii, dar nu ca dupa ce nasc copii sau alte chestii ... Shtiu ca costa un sacco di soldi questi cose, ma se gli avrò m faro un intervento ai seni ... Cit priveshte de ceea ce a zis rosa, mi sembra, ori lilea(nu-mi mai aduc aminte) ca ci sono stati i casi in cui dupa operatie poti sa prinzi ceva, uite de asta am o foarte mare frica ... De mic copil, aveam paura di cancer la sin, avindo pe mama ca ginicolog, imi povestea foarte multe cazuri ...
Nustiu ce sa spun !!! Shtiu ca e un pacat, in primul rind, pentru ca tre sa fii multumita asha cum te-a facut Dumnezeu ... Dar eu repet, ash face-o ... Dar rugindu-ma Domnului, in primul rind sa ma ierte ... si intr-a 2 rind, sa ma pazeasca de orishice boala ...