Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto

Adepta Chirurgiei Plastice Sau Prefer Naturaletea?

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
65 risposte a questa discussione

#1 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 09:59

ciao fetelor.... eu toto incerc sa va convinc sa vorbiti si pe aici in Angolul nostru... dedicat numai pentru noi.... dar vad e cam greu sa va convinc :lol3:
incerc cu tema asta sper.... ca acum o sa mai treceti si pe aici.....
as vrea sa stiu parera voastra.....

eu.... eu sunt de acord... dar nu acum caci nu am nevoie... dara daca dupa ce o sa am un copil de exemplu si sanul meu nu va mai fi frumos... sa zicem ca va cadea... si va fi urat nu vad nimic de rau... cand exista chirurgia plastica.... am doat doar un exemplu.... dar in general sunt de acord
cu ce nu sunt de acord este cu chirurgia unde nu este nevoie... de exeplu pentru buze.... nu vad nevoia....
voi ce spuneti???

#2 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 13:01

Ciao intense,
daca vrei parerea mea...iat-o:
Nu sunt de acord cu astfel de operatii...daca as dispune de atat de multi bani(o astfel de operatie se presupune ca ar costa ceva),as realiza lucruri mult mai importante in viata.Noi suntem patru surioare.Nici una nu e de acord sa-si modifice vreo parte a corpului doar pentru ca a nascut un copil...in fond,ele sunt iubite asa de sotii lor,la ce le-ar folosi o astfel de interventie???
Asculta-ma pe mine:modificari se pot face usor,insa originalul daca-l pierzi...nu-l vei mai gasi...niciodata!

#3 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 13:07

Ciao intense,
daca vrei parerea mea...iat-o:
Nu sunt de acord cu astfel de operatii...daca as dispune de atat de multi bani(o astfel de operatie se presupune ca ar costa ceva),as realiza lucruri mult mai importante in viata.Noi suntem patru surioare.Nici una nu e de acord sa-si modifice vreo parte a corpului doar pentru ca a nascut un copil...in fond,ele sunt iubite asa de sotii lor,la ce le-ar folosi o astfel de interventie???
Asculta-ma pe mine:modificari se pot face usor,insa originalul daca-l pierzi...nu-l vei mai gasi...niciodata!

<{POST_SNAPBACK}>

rosa era doar un exemplu.... nu voriam sa spun ca eu am sa o fac....
vroiam sa spun ca din moment ce este... si unul isi permite... si doreste sa isi imbunatateasca imaginea... nu ca sa fie iubita de sot ci pentru ea... ca perosna... nu vorbeam de mine.... era doar un exemplu...... :P

#4 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 13:47

Pai intense eu am spus ca e vorba de tine? :lol3: Ti-am spus DOAR parerea mea... :P
Oricine are chef,bani ,vrea ,viseeaza sa faca o astfel de operatie...e liber...

Si tu daca vrei...poti sa faci...astea sunt decizii personale,iti apartin...

Oricum...sa-ti mai spun un lucru:am auzit aici in Italia de multi care au facut cancer dupa astfel de interventii...viata e doar una,de ce as pierde-o pentru un capriciu???Nu???

#5 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 14:56

io nu am auzit de astfel di chestii....
acum nu am nevioe de nici o operatie plastica... dara daca o sa am nevoie si o sa imi permit nu sunt contrarie... nu vad nimic de rau...

#6 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 15:11

Parerea mea este ca am vazut in o transmisiune TV cum se facea o operatie plastica la sini in direct si am zis ca nu voi face niciodata asa ceva dar...mai dire mai... :)

#7 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 25 settembre 2005 - 15:18

al mio Luca non piace tanto de esempio il seno rifatto.... a me si... se è fatto bene... ho visto una ragazza che aveva un seno rifatto però orendo... ho visto pero.... nei nostri tempi ragazze giovane( che avevano un seno minuscolo...nu stiu de ce m-am apucat sa raspund in italiana :lol3: ..... care siau refacut sinul un pic mai mare si e super... mie imi place.... sunt fericita pentru mine ca nu am nevoie.... momentan... cine stie.... peste cativa ani :lol3:

#8 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 08:08

am vrut sa va spun ... ca, intense, fericita eshti tu ca esti perfecta shi hai tutto "aposto" ... Dar uite ca sunt oameni, ori femei (ca-s mai multe femei care-shi fac chestia asta) care, as spune, nu ca fac interventi chirurgicale doar pentru un "capricio", dar pentru ca le serve ... in sens ca ai nevoie ... Incepind ca sunt obeze shi pentru a placea a un barbat, isi fac operazie ca sa-shi toglie grasimea, ori ce mai shtiu eu ... La stessa cosa è con seno, se è troppo piccolo, lo vuole grande, se è troppo grande lo vuole piccolo ... Iaca aici am vrut sa ajung ... Vorbind despre sini, eu nu inteleg una la fetele astea care il au normal, micut shi aranjat ... de ce oare il vor mai mare ?!!? Da pi di-oparte tre sa fie acelashi motiv, care o domnishoara, doamna ... ar vrea sa-l aiba mai mic.

Eu sunt deacord cu aceste intervenzii, dar nu ca dupa ce nasc copii sau alte chestii ... Shtiu ca costa un sacco di soldi questi cose, ma se gli avrò m faro un intervento ai seni ... Cit priveshte de ceea ce a zis rosa, mi sembra, ori lilea(nu-mi mai aduc aminte) ca ci sono stati i casi in cui dupa operatie poti sa prinzi ceva, uite de asta am o foarte mare frica ... De mic copil, aveam paura di cancer la sin, avindo pe mama ca ginicolog, imi povestea foarte multe cazuri ...
Nustiu ce sa spun !!! Shtiu ca e un pacat, in primul rind, pentru ca tre sa fii multumita asha cum te-a facut Dumnezeu ... Dar eu repet, ash face-o ... Dar rugindu-ma Domnului, in primul rind sa ma ierte ... si intr-a 2 rind, sa ma pazeasca de orishice boala ...

#9 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 08:12

ah, shi in plu am vrut sa adaog, ca daca voi face l'intervento ... nu-l fac pentru nici-un barbat din lume ... doar pentru mine, ca sa ma simt eu bine ...

#10 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 08:39

ah, shi in plu am vrut sa adaog, ca daca voi face l'intervento ... nu-l fac pentru nici-un barbat din lume ... doar pentru mine, ca sa ma simt eu bine ...

<{POST_SNAPBACK}>

asa te vreau si asa vreau toate femeile.....
caci tot ce facem ca sa aratam mai bine e sa o facem pentru noi.... nu pentru altii..
si eu sunt de acord totalmente cu tine....ca chirurgia plastica e facuta pentru a repara ceva estetic( cum spueai mai sus)

#11 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 13:02

Ana...cand faci ceva intentionat,desi stii ca e pacat...nu stiu cat te va ierta Dumnezeu...
Se intelege daca ar fi vorba de un accident "Doamne fereste"si trebuie modificata fata sau mai stiu eu ce...
Dumnezeu te fereste de orisice boala...atat timp cat nu-i strici lucrarea Lui...

In vara asta am vazut la televizor,la stiri cum o mama tanara cu doi copii mici,a decis sa-ai faca mai multe operatii pentru ca era obeza...dar la a treea sau a patra interventie nu a mai rezistat si a decedat...
Gandeste-te un pic...copiii ar fi preferat sa ramana singuri pe lume sau cu o mama obeza dar care sa le fie alaturi cand au mai multa nevoie???

Dar e clar ca nu toata lumea e la fel...unii sunt mai rezistenti,altii mai putin...
Oricum,mie mi-e frica sa scot si o masea... :lol3: ce sa ma mai gandesc la restul...

#12 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 18:11

dar de ce trebuie sa fie pacat sa iti miliorezi fisicul??? :boxed2:

#13 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 21:40

Intense...uneori ma-ntreb daca esti cu adevarat moldoveanca!Daca ar fi intrebat un italian...i-as fi dat crezare...

nu a spus nimeni ca "trebuie"sa fie un pacat...ESTE un pacat...si nu unul mic...

#14 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 08:42

cand faci ceva intentionat,desi stii ca e pacat...nu stiu cat te va ierta Dumnezeu...
Se intelege daca ar fi vorba de un accident "Doamne fereste"si trebuie modificata fata sau mai stiu eu ce...
Dumnezeu te fereste de orisice boala...atat timp cat nu-i strici lucrarea Lui...

eu nu inteleg..... atunci o femeie nu ar trebui nici sa se trucheze... nici sa isi tunda parul, nici sa se depileze nici sa tina cure de slabit... nimic pentr ca trebuie sa ramana sa cu e... nu??? asta vroiai sa spusi.... de ce o femeie daca vrea sa isi milioreze corpul nu poate sa o faca pentru ca e pacat???
si totat chestia asta ce legaura are cu chestia care ai scriso mai sus.....

uneori ma-ntreb daca esti cu adevarat moldoveanca

:hmm: :huh:

#15 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 09:05

Chiar zilele trecute o italiancà m-a intrebat dacà sint clinici private la Chisinàu care se ocupà de chirurgia plasticà. Eu n-am stiut sa-i raspund. Stiu cà era una la Riscanovca, dar nu stiu mai existà sau nu.
Cind am fost acasà am vàzut unele doamne si la noi cu buzele inflate. Nu stiu dacà li-au inflat chirurgii sau sotii!? :lol3: :lol3: :lol3:

#16 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 17:49

Daca-i un pacat ?!!? Sigur ca-i un pacat intense, ii pacat shi sa te vopsehti shi sa umble cu cercei cu inele ... ATENZIONE , nu zic ca sa nu ai grija de tine shi sa umbli rapanoasa, ca sa miroase de la tine di la un km ... Sorry !!!

Zic doar ca sa fii apposto, cum zic italienii :) Shi mie imi era greu sa cred, mai ales cind umblam pi la biserica, ma certam o meglio ma contraziceam mereu cu preotii bisericii noastre ... Ca eu tot aveam asha idei ca shi tini ... proprio nn riuscivo a capire XKè nn si può?!!?
Sa-ti spun sincer, n-am mai inteles nici pina acum motivu ... Dar shitu doar ca-i pacat, shi al meno cind ma duceam shi cind ma duc shi acuma,in biserica cerco di nn essere trucata shi sa nu am nici-un inel(tranne l anello di casatirie, dar asta nu ma priveshte)... shi magari shi o basma in cap, ca sa-mi fie capul acoperit ... Imi aduc aminte, sempre cind eram la biserica, se gaseau nishte fete care nu vroiau sa-si puna batic in cap, zicind ca-s domnishoara, ca-s domnishaora ... Dar daca legea spune ca tre sa ai batic in cap, mai ales femeia, ca asha suntem pacatoase (dalla EVA)... apai ii lege ... Fara nici-un capriciu !!! Nustiu voi da eu veramente am frica de taote chestiile astea ...

Cmq nonostante la mia "frica" continui viata mea cotidiana ... in pocche parole facind pacate mai departe, shi fara ca sa-mi dau seama ...
Shtiu ca ma contrazic singura pi mini, mah ... nn so cosa dire ... Mi sa ke siamo fatti cosi, oppure è l ambiente !!!

#17 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 18:03

Rosa, acum ash vrea sa-ti raspund tie ...
Shtii asha shi m-am gindit ca imi vei spune ca già se fai qualcosa intenzionat, apai pacatu si raddoppia ...

Ai perfecta dreptate ... Dar ma refeream la chestia asta ... mai bine iti dau un exemplu, pentru ca imi vine greu sa-ti lamuresc ...
ex:Daca o persoana arata oribil ... shi toti l-o inlatura shi nu are nici-un prieten pentru ca nimeni n-o vrea in nici-o companie ... Ea sufera, no?!!!? Shi sufara foarte mult ... Shi Domnul asta vede, sono siciura ... Iata in acest caz, eu ma refeream, ca shtiind ca-i pacat a fare un intervento ... Oricum eu cred ca "Dumnezeu poate s-o ierte" ... in sens ca vazind suferinta persoanei cuvenite ... Nn so se m sono spiegata bene !!!

Cmq, mai mult vorbind pi tema asta, imi dau seama singura ca ... n-as mai face nici-un intervent ...
Cit nu mi-ar placea sa fiu apposto shi mereu in forma, mah ... timpul trece, pentru ce sa te ascumzi dupa multe operationi plastice, ori alte genuri ...
Eu mult mai mult apreciez persoana dupa ceea ce are in suflet ... nu dupa frumusetea exterioara ...

#18 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 18:41

ehhhhhhhhhhhh..... ana, ana....
oricum fiecare are parerea lui.....stiu si eu foarte bine... cum trebuie sa intru in biserica... staniu ca imediat dupa ce se iesi din biserica omul se schimba...ajunge acasa si se machiaza isi pune inele si o fusta scurta... si..... :dots:
ce straniu... atunci ar trebui cu toate cum suntem bune crestine sa facem asa cum spune biserica.....poate despre biserica o sa vorbim alta data.... caci cu siguranta gandim divers.... cum suntem facuti toi diversi....
ma daiiiiiiiiii......
un pacat..... ptr tine e un pacat ptr mine nu.... si iti spune una care poate nu am sa imi fac nicodata poate nici o operatie plastica... figurati... tot ce am modificat de cand m-am nascut e ca mi-am facut gauri in urechi....nu am pircing.... :lol3: sau tatuaje.... cu siguranta sunt si astea pacate corect....???

#19 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 21:23

Ciao ANA...
...sincera sa fiu,nu am inalnit inca o persoana chiar atat de urata cum spui tu...o persoana urata,rea,fara bani,fara minte,etc.poate sa nu aiba prieteni,dar unde exista o astfel de persoana???Poate nu ti-ai dat seama,dar Dumnezeu a dat cate un "dar"la fiecare cand s-a nascut...tocmai pentru ca noi sa nu avem motive sa ne"plangem"ca nu avem nimic,intelegi?
Si eu care frecventez biserica destul de des,tin posturile de peste an...nu mi-am dat seama de acest lucru,pana cand nu mi l-a spus chiar medicul meu de familie...Toti avem un DAR Ana,problema e ca nu stim sa ne folosim de el...cautam mereu perfectiunea...iar asta NU exista...
Oricine ar face operatii estetice...tot nu va fi perfect.Va arata,ce-i drept mult mai bine...dar pentru cati ani???
Ce faca acum Michael Jackson,dupa atatea operatii???Si daca el nu ar avea bani!!!Sta mai mult inchis,nu prea are voie sa stea la soare...
Si pentru ce atata suferinta(pentru ca fii sigura ca sufera)?Doar pentru ca a vrut sa fie alb?Dar daca ramanea negru si ducea o viata sanatoasa,nu era oare mai bine???

Sunt multe de spus Ana,dar aici suntem pe forum si n-as vrea sa se plictiseasca altii,din cauza mea...si apoi,vad ca stii destul de multe si tu.Brava!!!

Oseara buna!

Intense am spus ca ma intreb daca esti moldoveanca pentru ca am vazut ca te mira faptul ca e pacat sa faci o astfel de operatie...tu fiind ortodoxa,nu?Ei,pe italieni pot sa-i cred ca nu cunosc astfel de pacate(sau nu vor)pentru ca catolicismul e o religie mai lejera decat ortodoxia,asta-i tot...

#20 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 22:09

mahhhhhhhhhhhh :hmm: :huh:
Rosa sa inteleg ca tu respeci voia Domnului in toate??? si esti de acord cu toate??? si nu faci niciodata pacate???