Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Novaia Tema
Inviato 20 settembre 2005 - 15:01
Inviato 20 settembre 2005 - 15:41
Inviato 20 settembre 2005 - 15:48
Inviato 20 settembre 2005 - 15:54
Inviato 20 settembre 2005 - 17:30
Inviato 20 settembre 2005 - 17:55
Eu cred ca da.cind iti zice cineva ca te IUBESTE si vrea sa fie cu tine, dar tu NU iubesti, si cind el iti raspunde: "so vremenem poliubish!" - cum credeti, e posibil asa ceva, e posibil ca sentimentul de dragoste fata de persoana respectiva apare mai apoi, "col tempo"?
![]()
Dar n-am inteles de ce este o discutie inceputa in rusa, care mai apoi se transforma intr-o discutie in romana. Vad ca toti cei prezenti stiu a scrie in romana, dar n-am inteles de ar trebui sa ne fortam sa scriem in rusa...
Stii, Nadia, cred in dragostea de la prima vedere, adica "colpo di fulmine" cum zic italienii, deoarece am avut o astfel de experienta si stiu ca e posibil. Dar cred si ca dragostea vine cu timpul. In exemplul pe care l-ai dat tu, doar persoana in cauza poate sti daca s-ar indragosti de el, de cel care-i zice "so vremenem poliubish!", sau e ceva imposibil pentru ea.
Inviato 20 settembre 2005 - 20:49
Eu nu am avut asemenea experiente si nu as vrea sa am si nu cred personal in chestia asta che col tempocind iti zice cineva ca te IUBESTE si vrea sa fie cu tine, dar tu NU iubesti, si cind el iti raspunde: "so vremenem poliubish!" - cum credeti, e posibil asa ceva, e posibil ca sentimentul de dragoste fata de persoana respectiva apare mai apoi, "col tempo"?
![]()
Inviato 20 settembre 2005 - 20:53
Pai e posibil ca au mai multa experienta si de viata si de viata tot:))Вот и расскажи нам почему тебе нравятся девушки которые старше тебя
![]()
ai inteles la ce m-am referit e?
Beh cum sa-ti spun pin la virsta de 20 a, fost atras de fetele mai mari!Acum sunt atras de fete di 35-38 ani e?cosa dici?
Inviato 20 settembre 2005 - 20:55
Inviato 20 settembre 2005 - 20:56
Inviato 21 settembre 2005 - 09:27
Si scuzati pentru confuzia cu "limbile", - asa-i intotdeauna cind ai de face cu mai multe limbi, nu mai stii deja in ce limba sa gindesti...
Va doresc o zi buna!!!
Inviato 21 settembre 2005 - 09:28
Si scuzati pentru confuzia cu "limbile", - asa-i intotdeauna cind ai de face cu mai multe limbi, nu mai stii deja in ce limba sa gindesti...
Va doresc o zi buna!!!
Inviato 21 settembre 2005 - 16:06
da se ve de ca faci o leaca de confusione...Multumesc Cristal, multumesc Stinol!
![]()
Va doresc o zi buna!!!![]()
Inviato 21 settembre 2005 - 19:09
Am scris si eu in romana e data asta pentru ca nu am timp. Dar tineti cont, va rog!
Inviato 21 settembre 2005 - 19:32
извини болишэ не будем!!!!!Bina baieti si fete, hai incercati sa respectati limbile carora sunt destinate anumite forumuri. aca aici se scrie in rusa incercati sa scrieti in rusa, iar daca preferati romana scrieti in forumul cuvenit.
Am scris si eu in romana e data asta pentru ca nu am timp. Dar tineti cont, va rog!
Inviato 21 settembre 2005 - 19:53
Asa ca nu vad problema
Esli topic bil nazvan sredi ruskih togda ia bi napisala toliko po ruski.
Cposibo,grazie, MULTUMESC!!!
Inviato 22 settembre 2005 - 08:42
Inviato 22 settembre 2005 - 16:48
Inviato 22 settembre 2005 - 17:26