Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Despre Muzica...

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
204 risposte a questa discussione

#161 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 10:49

da merci in mp3......iti dau mailul?
croman852000@yahoo.it

Roma, nu reusesc sa le convertesc din .aif in .mp3. :(
am incercat cu Nero....si el citeste toate piesele ca pe unul singur...

:sorry: si mai incerc

#162 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 16:24

Va salut!
Are cineva piesele ultimului album a lui Pavel Stratan?
Daca are cineva, ati putea sa mi le trimiteti, va rog, prin internet?
Multumesc!

#163 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 16:32

:smiley31: SUBITO !!!

#164 badica

badica

L'addetto stampa

• 7637 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 17:55

Va salut!
Are cineva piesele ultimului album a lui Pavel Stratan?
Daca are cineva, ati putea sa mi le trimiteti, va rog, prin internet?
Multumesc!

Eu am "Visul" - "Sanatate" - "Viata Moldovana" - "In sara asta"...dar nu stiu sa este piesele ultimului album din Stratan.... cred numai "Visul"....

#165 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 18:06

Multumesc Badica,
Am gasit. Mi-a trimis Muza.
Numai bine!

#166 badica

badica

L'addetto stampa

• 7637 messaggi

Inviato 26 gennaio 2006 - 18:14

Multumesc Badica,
Am gasit. Mi-a trimis Muza.
Numai bine!

Bine asa lilian!
Am facut azi o cd cu muzica romaneasca noua (piesele ca sa vad la TV KLUMEA acum)...nu stiu care muzica place la tine dar...(dac vrei) pot sa la trimit....
Ciaooooooooooooooo

#167 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 09:59

Draga eu inca nu am primit nimic :(

Schiaccia ... (il selectez>scarica>scarica>open)
marin

#168 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 11:17

Baieti si fete mari o intebare se poate di pus pe aici niste cintece???
Daca da cum :hmm:

#169 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 11:48

Daca o ai pi undeva pi interent, apoi e posibila s-o vada totzi, daca-i sheva di pi CD, tre sa-l creez public, sh-apoi lo inserisci sotto un link...

#170 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 13:20

Daca o ai pi undeva pi interent, apoi e posibila s-o vada totzi, daca-i sheva di pi CD, tre sa-l creez public, sh-apoi lo inserisci sotto un link...

Anisoara, mai asa, "a prova d'imbecilli", cum se face sa creezi public??? tre' musai sa-ti faci un site propriu, pe el sa incarci muzica si apoi aici dai numai linku'? ;) sau sunt deja site-uri care permit acest lucru?

#171 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 13:31

Anisoara, mai asa, "a prova d'imbecilli", cum se face sa creezi public??? tre' musai sa-ti faci un site propriu, pe el sa incarci muzica si apoi aici dai numai linku'? ;) sau sunt deja site-uri care permit acest lucru?

Io sono ignorante...Se mi si può spiegare in poche parole povere :please:

#172 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 13:42

Io sono ignorante...Se mi si può spiegare in poche parole povere :please:

apai bine ai venit in club, ca nici eu nu le am cu astea :smiley31:

si acum ce facem?! o asteptam pe Anisoara sa vina cu explicatii?!

Ani, pregateste-te bine ca intrebari vor fi multe!

#173 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 gennaio 2006 - 14:12

Immagine Postata

Aşa cum ne-a promis, Pavel Stratan revine acasă. Interpretul va susţine două concerte pe 27 ianuarie la Bălţi, şi pe 28 ianuarie la Cahul, cu genericul „Amintiri din copilărie, volumul 3”. Concertele au ca scop lansarea şi prezentarea ultimului volum autobiografic, în România el fiind lansat în noiembrie anul trecut. Pentru cei care aşteaptă un concert şi la Chişinău, vă anunţăm că el este programat pentru data de 12 februarie. Până atunci, dacă sunteţi fan adevărat, nu pierdeţi concertele din ţară, unde veţi reauzi piese precum „M-am născut de ziua mea”, „Luluţa”, „Seca”, „La tanti Nina”, „Visul”, dar şi piese de pe albumul 3, ca „Du-du”, „Armata”, „Tatăl meu”, „Fericirea”, „Banii”. Noi vă vom ţine la curent în legătură cu aceste concerte, precum şi veţi avea ocazia să citiţi, în unul din numerele următoare, un interviu acordat de Pavel Stratan în exclusivitate pentru cititorii ziarului FLUX.

#174 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 02:26

Muzaaaaa convinge-l sa vina si in Italia...

Esti o splendoare Muza,cu astfel de vesti :)
Citeam si eu Fluxul odata...am si aici decupaje cu interviuri date de scriitori,interpreti de muzica usoara si populara,etc..he,he..amintiri...

#175 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 28 gennaio 2006 - 09:25

Citeam si eu Fluxul odata...am si aici decupaje cu interviuri date de scriitori,interpreti de muzica usoara si populara,etc..he,he..amintiri...

încă îl mai poţi citi, într-un alt format :P

http://www.flux.md/news/modb2.php

#176 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 29 gennaio 2006 - 02:21

Buna idee Danza,iata,la asta nu m-am gandit...

Mulumesc mult...o duminica frumoasa :smiley31:

#177 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:16

sau sunt deja site-uri care permit acest lucru?

daca ai vre-un spazio, in internet ... o meglio undi ai cutia postala, de obicei hai un tot di MB di spazio, undi tu potzi sa pui sheea shi vrei: fotshi, muzica etc OK ... Allora eu am spazio sia su rambler.ru ke su virgilio.it, asha ca eu uzez aestea 2 ...

ca sa obtzinetzi "spaziu" ista, trebuie sa va innregistratzi ;)

#178 Mario

Mario

Member

• 10 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 10:33

Pavel Stratan lansează "Amintiri din copilărie", Vol. III, la 12 febriarie a.c., în incinta "Teatrului de Operă şi Balet". Începutul concertului - 17:00.

www.music.md

#179 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 30 gennaio 2006 - 11:37

daca ai vre-un spazio, in internet ... o meglio undi ai cutia postala, de obicei hai un tot di MB di spazio, undi tu potzi sa pui sheea shi vrei: fotshi, muzica etc OK ... Allora eu am spazio sia su rambler.ru ke su virgilio.it, asha ca eu uzez aestea 2 ...

ca sa obtzinetzi "spaziu" ista, trebuie sa va innregistratzi ;)

yahoo.... îmi pare că nu-l are, cei 10 MB pe care îi oferă gratuit am impresia că sunt numai pt poştă... :unsure:

mulţam' pt explicaţii :smiley31:, dac' mai am dubii, te găsesc eu

#180 lilian

lilian

Member

• 90 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 13:43

DUPĂ CE A ÎNCÂNTAT ROMÂNIA

Pavel Stratan a cântat la Bălţi şi Cahul

În acest week-end, la invitaţia lui Vlad Costandoi, director general al Casei de Discuri “Sens Music”, am avut fericita ocazie să mă aflu la Cahul, acolo unde Pavel Stratan a susţinut un concert de zile mari. Ce pot să vă spun? O adevărată nebunie!

Doina Cernavca, pentru FLUX

Concertul era programat pentru ora 17. La patru şi un sfert, în holul Casei de Cultură din Cahul era lume multă. Copii, părinţi şi chiar bunei au aşteptat cuminţi deschiderea uşilor, savurând din cafeaua fierbinte. Nu a fost nevoie să aştepte prea mult, deoarece la ora stabilită, concertul a demarat fără prea mult fast. Vocea de după culise a anunţat răspicat: “În scenă, Paavel Strataaaaaaaan!” Afişând un look nou, sacou închis la culoare, cămaşă albă descheiată la gât, cravata largă şi nelipsita-i pălărie, Pavel Stratan anunţă: “Mulţi cântă pentru toţi, eu cânt pentru fiecare”. Şi a început cu piesa “M-am născut de ziua mea”. Modest, sincer, emoţionat, artistul a interpretat piesă după piesă, ele fiind intercalate cu câte o simplă povestioară, tot din copilăria sa. Astfel s-au perindat piese ca “Du-Du”, “Armata”, “Tatăl meu”, “Fericirea”, “Visul”, “Seca”, “Vasile, toarnă”, “Luluţa” şi “Eu beu”, piesă întâmpinată cu o explozie de aplauze. Vizibil emoţionat, Stratan a mulţumit publicului şi, modest precum a intrat, a ieşit din scenă. Chemat la bis, interpretul şi-a luat chitara şi a aşteaptat să se facă linişte, deoarece sala, ridicată în picioare şi aplaudând continuu, nu-i permitea să plece fără a mai cânta. Ce piesă doreşte el, doar să mai cânte. “Eu beu” a fost piesa de final interpretată la bis, după care Pavel Stratan a anunţat doritorii să primească autografe sau să se pozeze cu el, să se apropie. Scena a devenit practic, neîncăpătoare. Timp de peste o oră, interpretul a dat zeci de autografe şi a făcut poze cu toţi doritorii.
Am primit şi eu un autograf, ce-i drept, unul sub formă de sărut pe obrazul îngheţat. Atunci, mi-a venit doar o întrebare pentru Pavel Stratan:” Când mai vii în Moldova, că lumea te aşteaptă?” Puţin îngândurat, interpretul mi-a răspuns: “Mă duc s-o văd pe mama… Şi mai vin…”

Reacţiile publicului:

“Am venit tocmai de la Călăraşi ca să-l vedem pe Pavel Stratan. El este de la noi din raion şi ne mândrim cu asta.” ( O doamnă de peste 40 de ani)
&
“Daţi-mi voie, vă rog, doar pentru un minut. Vreau să pun mâna pe el. Vreau să-l ating pe viu, că la televizor îl văd tare des.” ( Moş Ion, a zis că are 60 de ani. Credeţi-mă, atât are.)
&
“Spuneţi-mi sincer, el chiar e acel Pavel Stratan din România? Şi a acceptat să vină la noi la Cahul să ne cânte?” (O domnişoară înainte de concert)
&
“Un vecin de-al meu mi-a spus că Pavel Stratan e cel mai bun interpret. Acum, după ce l-am văzut şi auzit, sunt de acord cu el.” (Băiatul ce era ultimul de la coada de aşteptare)
&
“Nu m-am aşteptat să fie atât de deschis. După ce l-au descoperit românii, au început şi ai noşti să-l aprecieze. Eu ascult Pavel Stratan de patru ani şi mă pot mândri că l-am văzut la un concert în Leova, atunci cânta doar pentru moldoveni. Să fiu în locul lui, nu aş mai veni în Moldova, pentru că a fost trădat. Un artist nedescoperit şi neacceptat la timp nu trebuie să se întoarcă către trădători.” (Un domn ce s-a prezentat Mihai şi are 30 de ani).
La Bălţi surpriza serii a fost Cleopatra, fiica de trei ani a lui Pavel Stratan. Au interpretat împreună piesa “Mama”. Potrivit regizorului de sunet a concertului din Bălţi, în ciuda vârstei sale, Cleopatra s-a descurcat perfect şi a cules multe aplauze.