Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Despre Muzica...

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
204 risposte a questa discussione

#141 Mario

Mario

Member

• 10 messaggi

Inviato 19 gennaio 2006 - 21:37

http://www.muzica.md...etter=S&catid=1 functioneaza perfect.Muzica buna.

#142 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 08:41

:please: Rosa, svuota la tua casella di posta elettronica!!!

#143 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 10:52

http://www.muzica.md...etter=S&catid=1 functioneaza perfect.Muzica buna.

Aici da, mersi mult :smiley31:

#144 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 11:16

adica sunt obligat sa sper.

Shi di shi ma rog, obligat ?!!?

Karoci iacata-la :) marin

P.S. Daca vei avea problemi, sa-l citeshti, sa-mi spui ;)

nu mai zic nimic femeile celea gospodine, tin tot la casa (compreso i propri pensieri)!!!

Oxana, in viatza greshim totzi ... shi totzi avem dreptu la a 2 shansa. Basta ca a 2 oara nu mai faci aceeashi gresheala ... ;)

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#145 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 11:31

Oxana, in viatza greshim totzi ... shi totzi avem dreptu la a 2 shansa. Basta ca a 2 oara nu mai faci aceeashi gresheala ... ;)

cuvinte de aur, Anisoara!
sau cum ar spune prietenii nostri italieni: "sbagliare è umano, perseverare è diabolico"...

#146 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 12:07

cuvinte de aur, Anisoara!

Am vazut shi simtzit abastanza. Prima di a offendere una persona, tre sa shtiu shi sa intzeleg de ce a facut certe cose ... Shi chiar daca a facut, sa intzeleg care o fost motivu ... shi dupa asta sa-mi permit sa-i spun sheva ... Anzi da nish nu-i spun nica, pentru ca shi eu, ca shi altzii, am greshti ... da shel putzin invatz x la prossima volta ;)

#147 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 12:48

Am vazut shi simtzit abastanza. Prima di a offendere una persona, tre sa shtiu shi sa intzeleg de ce a facut certe cose ... Shi chiar daca a facut, sa intzeleg care o fost motivu ... shi dupa asta sa-mi permit sa-i spun sheva ... Anzi da nish nu-i spun nica, pentru ca shi eu, ca shi altzii, am greshti ... da shel putzin invatz x la prossima volta ;)

de acord...
pt linistea mea si propriul confort si mai ales pt ca sa inteleg dac am generat eu aceasta situatie, cer si eu motivatie si explicatie si apoi...daca imi cere parerea, o spun, daca nu..prefer sa nu judec...
stii cum a spus si Hristos "sa ridice primul piatra cel ce nu are nici un pacat"

#148 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 13:30

Oxana, in viatza greshim totzi ... shi totzi avem dreptu la a 2 shansa. Basta ca a 2 oara nu mai faci aceeashi gresheala ... ;)[/b][/color]

Clar ca gresim toti....In casul asta nu am avut si nu dau 2a sansa anzi o chiuso l'argomento proprio...vado avanti per la mia strada senza ostacoli con le persone a me care che si fidano di me e io di loro!!!
Cea ce a fost nu mai este si aceeasi greseala nu am so fac de sigur ;) (dar nu am fost eu sa gresesc :P )

#149 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 13:42

Clar ca gresim toti....In casul asta nu am avut si nu dau 2a sansa anzi o chiuso l'argomento proprio...vado avanti per la mia strada senza ostacoli con le persone a me care che si fidano di me e io di loro!!!
Cea ce a fost nu mai este si aceeasi greseala nu am so fac de sigur ;) (dar nu am fost eu sa gresesc :P )

nu stiu despre ce cearta e vb...
dar, crede-ma, deseori cand dai o a 2-a sansa unei persoane, oricat de tare nu ar fi gresit ea, dai dovada de multa intelepciune si te simti mai bine, impacata cu tine insati
iar daca mai pui ca nu ai fost tu cea care a gresit, nu faci altceva decat sa-ti arati superioritatea si sa dai o lectie acelei persoane...
si tu te poti alege cu o lectie pe viitor...vei sti sa alegi mai bine persoanele carora sa te deschizi si in care sa ai incredere

:smiley31:

#150 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 13:59

nu stiu despre ce cearta e vb...
dar, crede-ma, deseori cand dai o a 2-a sansa unei persoane, oricat de tare nu ar fi gresit ea, dai dovada de multa intelepciune si te simti mai bine, impacata cu tine insati
iar daca mai pui ca nu ai fost tu cea care a gresit, nu faci altceva decat sa-ti arati superioritatea si sa dai o lectie acelei persoane...
si tu te poti alege cu o lectie pe viitor...vei sti sa alegi mai bine persoanele carora sa te deschizi si in care sa ai incredere

:smiley31:

Nu mai pun nimic e inutile in questo caso tanto vale di dimenticare proprio ;)

#151 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 16:26

are cineva mp3 de >Rock moldovenesc..in afara de GM shi Z&Z...ceva de The Snails,Alternosfera,>Ej,Lou...a'?

#152 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 17:23

are cineva mp3 de >Rock moldovenesc..in afara de GM shi Z&Z...ceva de The Snails,Alternosfera,>Ej,Lou...a'?

albumul "orasul511" de alternosfera...
singura problema ar fi ca la mine in pc au ajuns in format .aif, daca imi spui cum sa le convertesc in .mp3 ti le trimit cu placere

#153 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 21 gennaio 2006 - 20:40

da merci in mp3......iti dau mailul?
croman852000@yahoo.it

#154 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 09:21

da merci in mp3......iti dau mailul?
croman852000@yahoo.it

ok, sper numai sa gasesc modalitatea de a schimba extensia din .aif in .mp3

#155 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 10:27

Sunt mandru sa anunt ca in sfirshit a aparut o noua piesa in stil Hip Hop Moldovenesc !

TRE cu Halogen si Kronyc - Creatii Fara Tema

#156 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:40

Sunt mandru sa anunt ca in sfirshit a aparut o noua piesa in stil Hip Hop Moldovenesc !

TRE cu Halogen si Kronyc - Creatii Fara Tema

shi s-o ascultam, NU, asha-i ... ;)

A lu Marin tz-o placut ?!!?

#157 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 01:49

:roflmao: :roflmao: :roflmao: Gata!!!!!!!!!! S-o dus tinereţea, am stins deja 50 de lumnari pe tortă si acuma pot să es la pensie si să-mi cumpăr un CD cu Ion Suruceanu..........................

Voi gOnits, mie Suruceanu-mi place, hatja pina la 50ani mai am cam atita cit am trait pin amu plus inca vre-o 10 ani..imi dau, cintecele sale, asa o nostalgie si imi amintesc de casa..si de "cit de bine era atunci".. :unsure:

#158 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 13:58

shi s-o ascultam, NU, asha-i ... ;)

A lu Marin tz-o placut ?!!?

Draga eu inca nu am primit nimic :( daca trimiti cu placere iti raspund cu piesa mea ;)

Liuna
Halogen e Sergiu :))) insfirshit am facut ceva cu el !
La tine cum ?
Eu daca se primeste plec pe 2 zile la Chisinau la sfirshitul lunii februarie la Concertul a lansarii albumului SCHIMBARI de la trupa Kronyc si logic am sa particip si eu ;)

#159 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 14:38

Liuna
Halogen e Sergiu :))) insfirshit am facut ceva cu el !
La tine cum ?
Eu daca se primeste plec pe 2 zile la Chisinau la sfirshitul lunii februarie la Concertul a lansarii albumului SCHIMBARI de la trupa Kronyc si logic am sa particip si eu ;)

Stiu Valerica, ca Halogen e Sergiu, fine ca atsi facut ceva impreuna, cind imi trimitsi si mie fructul muncii voastre sa-l apreciez ;)
Eu numai m-am intors de-acasa..daca sincer, cel putin pe urmatoare jumatate de an nu planific sa ma intorc..m-am cam plictisit.
Succes tsie si itsi tin pumnii.
Sa-l salutsi pe Sergiu din parte mea, si succes si lui ;)

p.s. pe tine in schimb de-a salutat Anna Caesara..uitasem sa-ti transmit, negodjaika de mine :sorry:
Ciaoooooooooooooooooo

#160 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 17:46

Stiu Valerica, ca Halogen e Sergiu, fine ca atsi facut ceva impreuna, cind imi trimitsi si mie fructul muncii voastre sa-l apreciez ;)
Eu numai m-am intors de-acasa..daca sincer, cel putin pe urmatoare jumatate de an nu planific sa ma intorc..m-am cam plictisit.
Succes tsie si itsi tin pumnii.
Sa-l salutsi pe Sergiu din parte mea, si succes si lui ;)

p.s. pe tine in schimb de-a salutat Anna Caesara..uitasem sa-ti transmit, negodjaika de mine :sorry:
Ciaoooooooooooooooooo

Mersi mult ! Arunca emaiulu tau la mine pe yahoo messenger si poi iti trimit cu placere......Dar faza sa plec asta inca sa descute dar eu sper sa ajung.
Pozele sunt de la concert la care am facut debutul cu piesele mele !
Immagine Postata

Immagine Postata