Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Despre Muzica...

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
204 risposte a questa discussione

#181 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 13:51

Roma, nu reusesc sa le convertesc din .aif in .mp3. :(
am incercat cu Nero....si el citeste toate piesele ca pe unul singur...

:sorry: si mai incerc

de asta vad ca na venit nimik pe mail....
ei lasa ca nui nimik...mai rabd:)

#182 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 14:38

de asta vad ca na venit nimik pe mail....
ei lasa ca nui nimik...mai rabd:)

imi pare rau...
dar chiar is varza la capitolul tehnologii :bangin:

si nu ar fi o problema foarte mare formatul, daca nu ar fi atat de mari, un singur fisier in .aif are pe putin 35 MB....
nici o posta nu permite trimiterea la atatea MB in atash

#183 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 14:42

ei las nu ti mai ushidi asa tare ..kiar ku shiokanu;)
multumesc poliubomu :)

#184 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 01 febbraio 2006 - 14:48

ei las nu ti mai ushidi asa tare ..kiar ku shiokanu;)
multumesc poliubomu :)

ei iaka bogdaprosti pt intzalegeri :)

am lasat ciocanu', am luat cuvalda :lol3:

#185 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 11:23

si nu ar fi o problema foarte mare formatul, daca nu ar fi atat de mari, un singur fisier in .aif are pe putin 35 MB....
nici o posta nu permite trimiterea la atatea MB in atash

Ai nevoie di o programa speciala, pentru ca sa le invertzi in .mp3. In plus daca le trimizi multi file-uri n-au sa ajunga nish-odata, ori daca roma ishi fashi un email da 1 GM in yahoo, matinca :hmm: apoi doar asha poate sa ajunga sheva... Shi tu tre sa ai un spazio abastanza grande ...

P.S. Matinca am eu o programa acasa x invertirgli ... tzi-o trimit, da vezi di spazio, ok ;) Ca shi fost pi undeva pi aishi ... nu mai erau problemi :P

#186 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 11:31

Ai nevoie di o programa speciala, pentru ca sa le invertzi in .mp3. In plus daca le trimizi multi file-uri n-au sa ajunga nish-odata, ori daca roma ishi fashi un email da 1 GM in yahoo, matinca :hmm: apoi doar asha poate sa ajunga sheva... Shi tu tre sa ai un spazio abastanza grande ...
P.S. Matinca am eu o programa acasa x invertirgli ... tzi-o trimit, da vezi di spazio, ok ;) Ca shi fost pi undeva pi aishi ... nu mai erau problemi :P

Anisoara, eu incercasem cu Nero pe care il folosesc deobicei pt a scrie muzica de pe cd in pc si invers, el face si conversiile in mp3

in cazul asta nu merge :(

e-mail de 1 GB il am eu in yahoo, dar cum cre' ca stii limita pt atas e de 10 MB si astea in format .aif au mult mai mult ;)

vezi poate gasesti programelul cela, am verificat acum si spatiu am da **** si oleaka (abia dac am ocupate 5% din 1GB)

astept :)

adresu' meu privat, ti-l trimit in PM
:smiley31: si multam mult

#187 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 12:18

A questo punto ... m-am gindit la o alta varianta ... Am sa-ti scriu deseara con piu' calma, adesso sono di corsa ;)

#188 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 02 febbraio 2006 - 21:29

iaka Mntanim Fetelor:)

#189 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 10 febbraio 2006 - 20:23

salutari la toti si bine v-am regasit:))sper ca nu ati simtit lipsa mea...
multe schimbari...
Fain felicitari la administratori

#190 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 10 febbraio 2006 - 20:31

salutari la toti si bine v-am regasit:))sper ca nu ati simtit lipsa mea...
multe schimbari...
Fain felicitari la administratori

Ba da, chiar am simtit-o foarte mult. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

N-avea cine sa dirijeze orchestra in Do minor, da TRE o incurcat acordeonul cu contrabasul. :lol3:

Acuma fa putina regula pe aici si inepe un ALEGRO moderato. ;)

#191 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 10 febbraio 2006 - 20:41

Ba da, chiar am simtit-o foarte mult. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

N-avea cine sa dirijeze orchestra in Do minor, da TRE o incurcat acordeonul cu contrabasul. :lol3:

Acuma fa putina regula pe aici si inepe un ALEGRO moderato. ;)

Aici o sa trebuiasca de inceput cu un "Pressssto" dupa cite se vede... :lol3:

#192 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 13 febbraio 2006 - 09:58

salutari la toti si bine v-am regasit :) sper ca nu ati simtit lipsa mea...

AM simtzit-o sh-inca cum :)

#193 stennix

stennix

Member

• 49 messaggi

Inviato 28 febbraio 2006 - 18:02

:am2: Salve! Cine are timp(si cui ii place)SOFIA ROTARU. www.sofiarotaru.com/creation/records.
Puteti gasi cintecele,de la (MELANCOLIE,PRIMAVARA-PRIMAVARA ,etc...Eu le ascult din cind in cind si mai vars o lacrima
:(

#194 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 13 marzo 2006 - 11:44

Nu stiu daca s-a zis si io am uitat sa mentionez; cautati si ascultati "Bucovina Club" sau Shantel (DJ) si neaparat "Taraf de Haidouks". E o muzica mai misto decat chiar a lui Goran Bregovic.Alte ajutoare de cautare: "Fanfara Ciocarlia" sau "Banda Ionica" sau "Fanfara de la 10 prajini". N-o sa va para rau... Daca nu gasiti si nu gasiti va dau io daca-mi spuneti cum. :ubri:

#195 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 13 marzo 2006 - 11:58

:am2: Salve! Cine are timp(si cui ii place)SOFIA ROTARU. www.sofiarotaru.com/creation/records.
Puteti gasi cintecele,de la (MELANCOLIE,PRIMAVARA-PRIMAVARA ,etc...Eu le ascult din cind in cind si mai vars o lacrima
:(

Am vrut sa vad si io ce canta sofia rotaru dar din pacate am dat peste asa ceva:

"Милые, дорогие женщины! От всей души поздравляю вас с прекрасным праздником Весны, Любви и Красоты – 8 Марта! Расцветайте, будьте счастливы, любите и будьте любимы!

Ваша София Ротару"
...unde am inteles doar "8 martie" si "sofia rotaru"...:(

Nu putea sa-si faca si ea pagina intr-o limba omeneasca? ;) (nu ca n-as considera rusa o limba omeneasca dar ca sa parafrazez comersantii rusi din chisinau...)
Pacat, poate ca a pierdut un fan... :(

#196 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 13 marzo 2006 - 23:05

Am vrut sa vad si io ce canta sofia rotaru dar din pacate am dat peste asa ceva:

"Милые, дорогие женщины! От всей души поздравляю вас с прекрасным праздником Весны, Любви и Красоты – 8 Марта! Расцветайте, будьте счастливы, любите и будьте любимы!

Ваша София Ротару"
...unde am inteles doar "8 martie" si "sofia rotaru"...:(

Nu putea sa-si faca si ea pagina intr-o limba omeneasca? ;) (nu ca n-as considera rusa o limba omeneasca dar ca sa parafrazez comersantii rusi din chisinau...)
Pacat, poate ca a pierdut un fan... :(

Apai...Sarmaluta, cre' ca mai ai de asteptat...nu de alta dar 'coana de cand s-a mutat la Moscova nu cre' ca mai stie ceva in limba ei...bucovineasca....

#197 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 14 marzo 2006 - 15:10

Salut Danza, iaca azi am ascultat ciintecele ce mi-ai trimis eri... Era o problema cu pc-ul meu si azi am reusit sa le ascult mersi mult iaca acum tre sa ma apuc sa le aleg si sa fac cd-ul.

Un http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#198 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 14 marzo 2006 - 15:24

Salut Danza, iaca azi am ascultat ciintecele ce mi-ai trimis eri... Era o problema cu pc-ul meu si azi am reusit sa le ascult mersi mult iaca acum tre sa ma apuc sa le aleg si sa fac cd-ul.

Un http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

mai vrei? ca io mai am ;)

dac' le scrii in format mp3 asa cum ti le-am trimis, iti incap pe putin 100 melodii pe un cd

#199 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 14 marzo 2006 - 15:28

mai vrei? ca io mai am ;)

dac' le scrii in format mp3 asa cum ti le-am trimis, iti incap pe putin 100 melodii pe un cd

Mai danuza dap eu is fata de la tara intalegi :lol3:
Eu fac cd audio normal cap nu stii unde dai si dac nu are mp3 col cavolo daca il asculti si eu asa mai po prosce stii :lol3: :lol3:

#200 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 14 marzo 2006 - 16:34

Mai danuza dap eu is fata de la tara intalegi :lol3:
Eu fac cd audio normal cap nu stii unde dai si dac nu are mp3 col cavolo daca il asculti si eu asa mai po prosce stii :lol3: :lol3:

inteles-am!

atunci faci mai multe...ca doar n-o sa invarti un singur CD toata ziua :lol3:

sau...nu cumva te apuci tu de cantat? :harp: