de asta vad ca na venit nimik pe mail....Roma, nu reusesc sa le convertesc din .aif in .mp3.
am incercat cu Nero....si el citeste toate piesele ca pe unul singur...si mai incerc
ei lasa ca nui nimik...mai rabd:)
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Posted 01 February 2006 - 13:51
de asta vad ca na venit nimik pe mail....Roma, nu reusesc sa le convertesc din .aif in .mp3.
am incercat cu Nero....si el citeste toate piesele ca pe unul singur...si mai incerc
Posted 01 February 2006 - 14:38
de asta vad ca na venit nimik pe mail....
ei lasa ca nui nimik...mai rabd:)
Posted 01 February 2006 - 14:42
Posted 01 February 2006 - 14:48
ei las nu ti mai ushidi asa tare ..kiar ku shiokanu;)
multumesc poliubomu
Posted 02 February 2006 - 11:23
Ai nevoie di o programa speciala, pentru ca sa le invertzi in .mp3. In plus daca le trimizi multi file-uri n-au sa ajunga nish-odata, ori daca roma ishi fashi un email da 1 GM in yahoo, matincasi nu ar fi o problema foarte mare formatul, daca nu ar fi atat de mari, un singur fisier in .aif are pe putin 35 MB....
nici o posta nu permite trimiterea la atatea MB in atash
Posted 02 February 2006 - 11:31
Ai nevoie di o programa speciala, pentru ca sa le invertzi in .mp3. In plus daca le trimizi multi file-uri n-au sa ajunga nish-odata, ori daca roma ishi fashi un email da 1 GM in yahoo, matinca
apoi doar asha poate sa ajunga sheva... Shi tu tre sa ai un spazio abastanza grande ...
P.S. Matinca am eu o programa acasa x invertirgli ... tzi-o trimit, da vezi di spazio, okCa shi fost pi undeva pi aishi ... nu mai erau problemi
![]()
Posted 02 February 2006 - 12:18
Posted 02 February 2006 - 21:29
Posted 10 February 2006 - 20:23
Posted 10 February 2006 - 20:31
salutari la toti si bine v-am regasit:))sper ca nu ati simtit lipsa mea...
multe schimbari...
Fain felicitari la administratori
Posted 10 February 2006 - 20:41
Aici o sa trebuiasca de inceput cu un "Pressssto" dupa cite se vede...Ba da, chiar am simtit-o foarte mult. http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
N-avea cine sa dirijeze orchestra in Do minor, da TRE o incurcat acordeonul cu contrabasul.![]()
Acuma fa putina regula pe aici si inepe un ALEGRO moderato.![]()
Posted 13 February 2006 - 09:58
AM simtzit-o sh-inca cumsalutari la toti si bine v-am regasit
sper ca nu ati simtit lipsa mea...
Posted 28 February 2006 - 18:02
Posted 13 March 2006 - 11:44
Posted 13 March 2006 - 11:58
:am2: Salve! Cine are timp(si cui ii place)SOFIA ROTARU. www.sofiarotaru.com/creation/records.
Puteti gasi cintecele,de la (MELANCOLIE,PRIMAVARA-PRIMAVARA ,etc...Eu le ascult din cind in cind si mai vars o lacrima
Posted 13 March 2006 - 23:05
Am vrut sa vad si io ce canta sofia rotaru dar din pacate am dat peste asa ceva:
"Милые, дорогие женщины! От всей души поздравляю вас с прекрасным праздником Весны, Любви и Красоты – 8 Марта! Расцветайте, будьте счастливы, любите и будьте любимы!
Ваша София Ротару"
...unde am inteles doar "8 martie" si "sofia rotaru"...
Nu putea sa-si faca si ea pagina intr-o limba omeneasca?(nu ca n-as considera rusa o limba omeneasca dar ca sa parafrazez comersantii rusi din chisinau...)
Pacat, poate ca a pierdut un fan...
Posted 14 March 2006 - 15:10
Posted 14 March 2006 - 15:24
Salut Danza, iaca azi am ascultat ciintecele ce mi-ai trimis eri... Era o problema cu pc-ul meu si azi am reusit sa le ascult mersi mult iaca acum tre sa ma apuc sa le aleg si sa fac cd-ul.
Un http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif
Posted 14 March 2006 - 15:28
mai vrei? ca io mai am
dac' le scrii in format mp3 asa cum ti le-am trimis, iti incap pe putin 100 melodii pe un cd
Posted 14 March 2006 - 16:34
Mai danuza dap eu is fata de la tara intalegi
![]()
Eu fac cd audio normal cap nu stii unde dai si dac nu are mp3 col cavolo daca il asculti si eu asa mai po prosce stii![]()
![]()