Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Barbatul ideal

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
52 risposte a questa discussione

#41 veronica84

veronica84

Member

• 34 messaggi

Inviato 12 maggio 2006 - 09:57

bravo badica. :smiley32: sint de acord cu tine :fior:

#42 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 12 maggio 2006 - 10:51

barbatu' care se apropie de perfectiune e cel care ma face sa ma simt femeie (in plin sensul cuvantului); e cel cu care pot imparti si impartasi totul, fara exceptie, e cel care ma face sa ma simt libera, sa ma simt eu insami, e cel care ma asculta si imi vorbeste, e cel care cu care pot sa stau in liniste si tacere fara frica de a ma / ne plictisi... :wub:

Cind iubesti si esti iubita, asculti si esti ascultata, intelegi si esti inteleasa, nu exsista mindria, fudulie, suparaciuni s.a.m.d. totul se construeste impreuna tininduse de minuta ca copilasii pe tot parcursul vietii prin greutati, probleme, nevoi, clipe minunate de neuitat, veselii si bucurii... Important ca totul ce faci este in acord comun atunci devine totul minunat..se poate de spus ca sunt ideali. Nu?

#43 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 12 maggio 2006 - 17:11

Nu nu pot eu sa cred in dragoste..nu stiu.. nu reushesc :(

Despre barbatul ideal in genere tac..nu exista asa ceva..da poate si exista dar e deja ocupat

#44 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 13 maggio 2006 - 00:12

asta tot de la spicul ala se trage? mai bine-l faci faina si scoti o paine la cuptiorul de aur... :)
ce fel de om e ala care nu crede in dragoste? sunt si din astia?
depinde ce intelegi prin barbatul ideal; pentru o zi, un an sau o viata? cre´ca barbatul (sau femeia) ideal zi de zi o viata-ntreaga nu exista. parerea mea!

#45 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 13 maggio 2006 - 07:43

asta tot de la spicul ala se trage? mai bine-l faci faina si scoti o paine la cuptiorul de aur... :)
ce fel de om e ala care nu crede in dragoste? sunt si din astia?
depinde ce intelegi prin barbatul ideal; pentru o zi, un an sau o viata? cre´ca barbatul (sau femeia) ideal zi de zi o viata-ntreaga nu exista. parerea mea!

exista exista si din ce ce nu cred in dragoste.

Da d/e persoana ideala pt o viatsa am spus-o si eu ca nu exista

#46 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 13 maggio 2006 - 09:53

Nu nu pot eu sa cred in dragoste..nu stiu.. nu reushesc :(

Pui frumos http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif e trist când cineva atât de tanar îşi pierde încrederea...

Uite...îţi scriu aici ceva ce mi-a fost trimis şi mie în momente mai puţin....fericite:

Ţine minte...

Că nu se pot urî toate florile, numai pentru că trandafirii au spini...

Că nu trebuie să încetăm să visăm doar că unul din visele noastre nu s-a realizat...

Că nu trebuie să ne pierdem încrederea definitiv doar că nu am ştiut să aşteptăm...

Nu e corect să ne dorim ca şi alţii să sufere numai pentru că noi în acest moment suferim...

Că nu trebuie să condamnăm toate prieteniile pentru că una ne-a trădat...

Să nu credem mai mult în dragoste doar pentru că una ne-a fost infidelă...

Aminteşte-ţi întotdeauna:

Există întotdeauna o altă oportunitate...

O altă prietenie...

O nouă dragoste...

O nouă forţă interioară...

Pentru că adevărata forţă în viaţă nu constă în a nu cădea niciodată, ci în puterea de a ne ridica şi de a încerca din nou, ori de câte ori este necesar.

http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif scumpete

#47 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 13 maggio 2006 - 21:10

Pentru că adevărata forţă n viaţă nu constă n a nu cădea niciodată, ci n puterea de a ne ridica şi de a ncerca din nou, ori de cte ori este necesar.[/i]

Am avut ocazia sa citesc aceasta fraza dar in italiana. Mi-a placut mult. Si e adevarat ca in momente mai putin fericite chiar si o fraza parca da curaj.

........................
Ascult "Maluri de Prut" de Aldea-Teodorovici.....cate amintiri, doamne! Parca ieri a fost, ardea o flacara in sufletul nostru, dar au stins-o prea multe dezamagiri. Pacat!
Nu stiu pe voi, dar pe mine melodiile lor patriotice ma emotioneaza mult...
O duminica frumoasa tuturor!
Si un zambet :)

#48 Guest_sashok50_*

Guest_sashok50_*

Inviato 17 maggio 2006 - 07:51

Veronika 84,
ai inceput tema asta, care de fapt cred ca e inceputa mii de ani in urma.
Nu cred ca i-ti va da altcineva raspunsul de cat tot tu!!!
De la inceput intreabate pe tine! Cum ai vrea sa fie barbatul tau!!!???(Care vrei sa fie ideal), si chiar incearca sa le scrii pe o foaie, pe urma uitete atent la tot ce ai scris si intreabate, ai fi tu fericita cu un barbat cu caracteristicile pe care le-ai scris??? Si cat timp vei fericita? N-ai sa te plctiseti cumva?
Mi-o plactu ceea ce o scris Vaniglia, respect.
Parerea mea este ca barbatul tre sa te inteleaga in primul rind! Da asa ca barbatul e si el nu e din fier tre sa-l intelegi si tu! Si uite cand sa combin astea doua chestii(ceea ce se intimpla foarte rar), atunci voi o sa fiti ideali! Sa fie unul ideal celalt sa fie opusul nu exista!
Vrei sa primesti! Nu uita si sa dai!!! Ceea ce multe persoane uita(sau chiar nu banuesc ca, chiar ar trebui!!!), se refera la ambele sexe!
P.S.:Nu am avut timp sa citesc chiar tot, poate am repetat ideia cuiva, sorry :)

Tuturor o zi frumoasa! Fiti fericiti!

#49 veronica84

veronica84

Member

• 34 messaggi

Inviato 17 maggio 2006 - 10:07

Caro Sashok
treaba e ca intrebarea mea a fost alta.Ceia ce ma interesa pe mine nu era daca exista barbat ideal sau nu dar ce fel de barbati le(ne) plac noua.Numai ca raspunsul intrebarii mele a venit la general,si nu ma-m ales decit cu ceea ce stiiam si eu deja.va http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif pe toti si va doresc o zi buna. :porco_balla:

#50 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 17 maggio 2006 - 10:40

exista exista si din ce ce nu cred in dragoste.

Da d/e persoana ideala pt o viatsa am spus-o si eu ca nu exista

Draga Liuna, ca nu crezi in dragoste nu-i o problema caci cind va veni pe neasteptate si te vei indragosti se va schimba totul, in primul rind in tine si conceptiile tale( asta creca stii, nu-i ca te invatz)
Asa cum sa intimplat la majoritatea din noi...
Eu cred ca EXISTA...
Primul barbat ideal pe planeta pt mine este Tatal meu, eu exemplu della parintii mei au trecut prin toate impreuna o viatsa intreaga pentru ca se iubeau, isi vreau bine ecc ecc.

Asa ca nu zi hop ;)

O zi buna la toti http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

#51 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 17 maggio 2006 - 12:50

Am avut ocazia sa citesc aceasta fraza dar in italiana. Mi-a placut mult. Si e adevarat ca in momente mai putin fericite chiar si o fraza parca da curaj.

pai asta am tradus-o din italiana :P (cum o primisem in e-mail)...
ca deh, suntem la forumul "limba noastra" asa ca am considerat de cuviinta sa fie in ro

#52 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 16 giugno 2006 - 15:47

Primul barbat ideal pe planeta pt mine este Tatal meu, eu exemplu della parintii mei au trecut prin toate impreuna o viatsa intreaga pentru ca se iubeau, isi vreau bine ecc ecc.

Asa ca nu zi hop ;)

O zi buna la toti http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

Nu vreau sa generalizez, dar cand privesc asa mai detasat experienta mea si a tuturor prietenelor mele in ceea ce priveste dragostea, vreau sa zic ca de obicei sunt norocoase in dragoste fetele, care au avut o relatie buna cu tatal lo, fetele, care au putut spune "tatal meu e un barbat ideal". Nu stiu de ce, poate fiindca doar atunci cand ai un tata normal, reusesti de mica sa-ti construiesti imaginea despre cum trebuie sa fie un barbat. In schimb noi, cele care am avut parte de un "altfel de tata", de obicei incepem a ne construi imaginea despre barbati bazandu-ne pe idei despre cum NU trebuie sa fie un barbat. De aici si neincrederea in barbati, ceea ce si ruineaza de multe ori relatiile. Repet, nu vreau sa generalizez, e doar o opinie.

#53 nela_77

nela_77

Member

• 34 messaggi

Inviato 20 giugno 2006 - 11:15

Nu vreau sa generalizez, dar cand privesc asa mai detasat experienta mea si a tuturor prietenelor mele in ceea ce priveste dragostea, vreau sa zic ca de obicei sunt norocoase in dragoste fetele, care au avut o relatie buna cu tatal lo, fetele, care au putut spune "tatal meu e un barbat ideal". Nu stiu de ce, poate fiindca doar atunci cand ai un tata normal, reusesti de mica sa-ti construiesti imaginea despre cum trebuie sa fie un barbat. In schimb noi, cele care am avut parte de un "altfel de tata", de obicei incepem a ne construi imaginea despre barbati bazandu-ne pe idei despre cum NU trebuie sa fie un barbat. De aici si neincrederea in barbati, ceea ce si ruineaza de multe ori relatiile. Repet, nu vreau sa generalizez, e doar o opinie.

:smiley32: sa stii ka ai dreptate ... !!! kosmarul din kopilarie te urmareste peste tot si nu-ti da pace sa fii pur si simplu fericit... :( :( :(