Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Barbatul ideal

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
52 replies to this topic

#1 veronica84

veronica84

Member

• 34 posts

Posted 06 April 2006 - 09:23

Buna la toate fetele.Ma adresez voua pentru ca as vrea un raspuns de la voi sau mai bine zis prietenul meu vrea.Ce fel de barbati va plac voua?va rog sa-mi faceti caracterizarea mai jos ca dupa asta sai demonstrez ca nu sint numai eu aia cu capul in nori.Va http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif pe toate si astept rs:voastre.O zi buna....

#2 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 posts

Posted 06 April 2006 - 10:03

Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi.
Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a facut pentru barbat un tron, pentru femeie un altar.
Tronul exalta, altarul sfinteste.
Barbatul este creierul, femeia este inima.
Creierul primeste lumina, inima primeste iubire.
Lumina fecundeaza, iubirea reinvie.
Barbatul este puternic prin ratiune, femeia este invincibila prin lacrimi.
Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza sufletul.
Barbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu.
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul.
Barbatul are suprematia, femeia are intuitia.Suprematia semnifica forta, intuitia reprezinta dreptatea.
Barbatul este un geniu, femeia este un inger.
Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.
Aspiratia barbatului este catre gloria suprema, aspiratia femei este indreptata catre virtutea desavarsita.
Gloria face totul maret, virtutea face totul divin.
Barbatul este un cod, femeia este evanghelia.
Codul corijeaza, evanghelia ne face perfecti.
Barbatul gandeste, femeia intuieste.
A gandi inseamna a avea creier superior.
A intui, simtind inseamna a avea in frunte o aureola.
Barbatul este un ocean, femeia este un lac.
Oceanul are o perla care il impodobeste, lacul, poezia care-l lumineaza.
Barbatul este un vultur care zboara, femeia - o privighetoare ce canta.
A zbura inseamna a domina spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul.
Barbatul este un templu, femeia este sanctuarul.
In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem.
Barbatul este plasat acolo unde se sfarseste pamantul, femeia acolo unde incepe cerul. ,,BARBATUL si FEMEIA,, (V.HUGO)________________________________________________________________________
________LINA.

#3 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 06 April 2006 - 10:14

Buna la toate fetele.Ma adresez voua pentru ca as vrea un raspuns de la voi sau mai bine zis prietenul meu vrea.Ce fel de barbati va plac voua?va rog sa-mi faceti caracterizarea mai jos ca dupa asta sai demonstrez ca nu sint numai eu aia cu capul in nori.Va http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif pe toate si astept rs:voastre.O zi buna....

Veronica tu stii idea mea :roflmao: asa ca actioneaza. :fior:

#4 veronica84

veronica84

Member

• 34 posts

Posted 06 April 2006 - 10:21

spunemi-o ca serios nu o stiu.aaa felicitari cu ziua de nastere cam tirziu da oricum Auguroni :flowers2:

#5 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 06 April 2006 - 11:29

spunemi-o ca serios nu o stiu.aaa felicitari cu ziua de nastere cam tirziu da oricum Auguroni :flowers2:

Grazie cara!!! :fior:

Eiii in situatia asta cum s-ar zice sint in par condicio vazind ca tema discutiei e fratele meu :lol3: ,nu a-r prea trebui sa ma dau cu parerea deoarece i-l cunosc foarte bine si are un defect ereditar(de la taticu) ca este maschilst. Eu sint opostul lui si gindesc altfel asa ca daca ceva nu-i place spune ca ai luat exeplu de la mine. :)

#6 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 06 April 2006 - 14:55

...sai demonstrez ca nu sint numai eu aia cu capul in nori...

shi vrei sa spui cu asta ?!!?

secondo me nu exista barbat ideal !!!

#7 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 06 April 2006 - 15:26

shi vrei sa spui cu asta ?!!?

secondo me nu exista barbat ideal !!!

Eu stiu ce are in vedere dar las raspunsul Veronicai. :)

Ma doveeee barbat ideal....nu exista....

#8 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 06 April 2006 - 16:18

Eu stiu ce are in vedere dar las raspunsul Veronicai. :)

Ma doveeee barbat ideal....nu exista....

... :) appunto ... Dara o ashtept pi veronica sa-mi raspunda :)

stammi bene lilia :)

#9 badica

badica

L'addetto stampa

• 7,637 posts

Posted 06 April 2006 - 19:00

Ciao, aveti dreptate..
eu cred ca nu exista barbatul or femeia ideal dar cred ca exista ideali de viata ideal...un pic complicat stiu.... :(
Eu nu am (cercato) persoana ideala, nici nu vreau viata perfecta suta la suta...eu iubesc si aspecte nebuni din iubirea mea, perfectia si dragostea pt todeauna nu existe, dar respect si PAZIENZA da!

divento sempre più scarso cu limba voastra :(

#10 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 06 April 2006 - 19:15

Ciao, aveti dreptate..
eu cred ca nu exista barbatul or femeia ideal dar cred ca exista ideali de viata ideal...un pic complicat stiu.... :(
Eu nu am (cercato) persoana ideala, nici nu vreau viata perfecta suta la suta...eu iubesc si aspecte nebuni din iubirea mea, perfectia si dragostea pt todeauna nu existe, dar respect si PAZIENZA da!

Grande Badica!!

Scrivi molto bene . Perchè dici sempre più scarso??

#11 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 posts

Posted 06 April 2006 - 21:45

Barbat idial nu exista cum nu exista si Femeie idiala... Toti avem o valoare si un rol in aceasta viata... Dar nu sintem nici unul idial... Nu trebue sa-i dovedesti nimic cum nici el tie trebue sa v-a intelegeti si sa va videti asa cum sinteti... desigur daca este dragoste.... ____________________________LINA.

#12 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 06 April 2006 - 22:16

Ciao, aveti dreptate..

Bravo, Badica, eforturile tale sunt de apreciat :smiley32:
Pazienza = rabdare
cercato = cautat

Nu cumva tre sa mai faci o calatorie in Moldova? ;) Asa mai iei obisnuinta de a vorbi romana ;)
Cele bune!

Pai ce treaba are barbatul ideal? Veronica de fapt a intrebat ce fel de barbati ne plac, si nu care ar fi cel ideal....

#13 badica

badica

L'addetto stampa

• 7,637 posts

Posted 07 April 2006 - 12:07

Grande Badica!!

Scrivi molto bene . Perchè dici sempre più scarso??

Multumesc,
imi pare drept ca si noi italiani ne (sforziamo) cu limba voastra... si Voi cand au venit pa prima data aica la Italia nu fost (facile) cu limba si cu dialecti ca sunt la noi, diferenti la nord-centru si in sud.
Eu intelg foarte bine dar cred ca gramatica mea e (uruta??) si cu computer nu cunosc toatele caractere...sorry :(

#14 Livi

Livi

Advanced Member

• 3,079 posts

Posted 07 April 2006 - 13:46

Multumesc,
imi pare drept ca si noi italiani ne (sforziamo) cu limba voastra... si Voi cand au venit pa prima data aica la Italia nu fost (facile) cu limba si cu dialecti ca sunt la noi, diferenti la nord-centru si in sud.
Eu intelg foarte bine dar cred ca gramatica mea e (uruta??) si cu computer nu cunosc toatele caractere...sorry :(

BRAVISSIMO!!!!
E' un bel gesto anche nei confronti di tua moglie imparare la sua lingua :smiley32: Hai imparato da lei, oppure hai frequentato dei corsi??
Colgo l'occasione per farti anche i complimenti per l'articolo sulle olimpiadi!!

#15 badica

badica

L'addetto stampa

• 7,637 posts

Posted 07 April 2006 - 13:55

BRAVISSIMO!!!!
E' un bel gesto anche nei confronti di tua moglie imparare la sua lingua :smiley32: Hai imparato da lei, oppure hai frequentato dei corsi??
Colgo l'occasione per farti anche i complimenti per l'articolo sulle olimpiadi!!

Ho imparato da lei... è stata molto paziente nell'insegnarmi....
Anche la musica e la tv comunque aiutano molto, basta essere testoni e non aver paura di sbagliare, poi un po' alla volta...... :)

#16 flydream

flydream

Advanced Member

• 135 posts

Posted 07 April 2006 - 14:30

Eu nu am (cercato) persoana ideala, nici nu vreau viata perfecta suta la suta...eu divento sempre più scarso cu limba voastra :(

cercare=cautare :) lo so anche io che non ho mai studiato rumeno :roflmao:

#17 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 07 April 2006 - 22:11

Romana n-ai studiat-o,dar dictinarul roman,da... :lol: hotule

#18 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 08 April 2006 - 20:00

cercare=cautare :) lo so anche io che non ho mai studiato rumeno :roflmao:

cercare = a cauta
per precisione :lol3:

#19 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 posts

Posted 14 April 2006 - 15:20

In lumea asta totu-i relativ:ceea ce pt mine e ideal, pt alta poate fi o bestie.Unele ishi construiesc in fanteziile sale cate un ideal, de care se indragosteshte si apoi il cauta disperata.Sarmanelele!!! Mie imi plac barbatzii cu caracter,cu opinia sa, nu "podkablu4niki". Altora, insa, le plac barbatzii cumintzi care vin la vreme acasa s.a.m.d. E o chestie absolut normala in dependentza de caracterul femeii. Exact asha se intampla shi la barbatzi: unii cauta gospodine cumintele si harnice,care nu ies din cuvantul lui, altora le plac "stervele"sa-i provoace permanent si dupa o cearta nebuna sa fie o impacare dulceeeeeeeee..... Nu trebuie de generalizat niciodata. Fiecare cu idealul sau.Trebuie sa acceptzi ceea ce ai alaturi si sa te gandeshti ca nu esti nici tu pe departe ideala ( vorbesc de mine, iertata-mi fie generalizarea :roflmao: )
Pentru mine la un barbat conteaza numai inteligentza!!! Daca e destul de inteligent, stie cum sa se comporte cu o femeie, se duce "nalevo" cu cap, fara ca soatza sa-si dea seama etc.etc. Si daca se mai strofoleshte uneori la mine fiindca is "rompicazzo" cateodata ( recunosc), nu-i nimic strashnic, chiar imi place ca-si manifesta caracterul :)) Desigur totul trebuie sa fie cu masura. Ce mai urleteeeeee......sau cand ma invatza a conduce mashina si eu greshesc...ce mai neeeeeervi..... da cat e de dulce sarutul dupa aia....ehh.... ia incercatzi. Occore sa aiba destula inteligentza barbatul de a transorma o cearta in gluma, valabil si pt femeie.
Concluzie: fetelor, ce plictisealaaaaaaaaa sa ai un barbat ideal alaturi!!! Eu de ideali fug. Cel mai important intr-o relatzie ca barbatul sa iubeasca femeia si sa stie cum sa se comporte cu ea, in rest, toate greshelile li se iarta.
Succes tuturor in cautare!

P.S.N-as ierta NICIODATA!!! daca barbatul ar ridica mana la mine.

#20 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 posts

Posted 14 April 2006 - 17:26

"se duce "nalevo" cu cap"

Unde nalevo inseamna la stanga? M-am prins? Si daca i-asa poti sa te duci la stanga si fara cap?