Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

au disparut totzi

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
108 risposte a questa discussione

#1 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 10:17

da undi suntetzi totzi mai, vad ca altzii s-au mutat in Tra amici, altzii cred ca intra pi aishi shi cum intra asha shi se duc ... Scrietzi macar shi mai fashetzi, ori suntetzi shi voi in un period di merda e mega impegnato ...

Tre am o piesa noua pentru tine ca s-o ascultzi ... Vado in giro a cercarli :)
Roma s-o perdut in grade famiglia di GF
Intense super impegnata anke lei
Liuna umbla numai pi la gudioj :)

shi altzii sono molto presi cu proiectili noi !!!

V naturi forumu numai este ahsel di o data ... ed io ci tenevo tanto :(

#2 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 11:47

Ciao Ana,nu-ti face griji...e o prioada mai "moale"dar cand va veni dorul se vor intoarce...

Tu cu ce te mai lauzi?

Cine pleaca acasa de Paste?
Svetlana deja a plecat...

#3 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 12:30

nu-ti face griji...e o prioada mai "moale"dar cand va veni dorul se vor intoarce...

shtiu rosa, shtiu ... infatti ma gindeam prima cind scriam mess di prima, itzi aduci aminte anul trecut cind totzi de anul nou au plecat acasa shi raminesim numai noi 2 shi po' di alta gente ... Shi tot asha imi spunea, las Ana ca vor veni totzi de acasa,shi vor incepe a scrie prin forum ;)

Eu nish nu ma gindesc sa ma duc acasa, talmente tante casini, ca ma tem shi sa ies din casa, mi sembra ke nn mi basta mai il tempo x pensare e fare tutto ... Sincer ssa-tzi nici nushtiu cind e pashtili, nish acel italian, nici al nostru ... Sicuramente ma va suna mama, poate il vom face inca impreuna, dar nu se shtie ... Mi-ar placea sa ma intorc 5-6 ani in urma, sa fiu la bunica in sat shi sa vopsim oule shi sa coacem cozonaci, nu mai aveam problemi pi cap, numai la bunatatzurile din ziua di pashti ma gindeam ... Ah da, pi atunci cintam shi in corul bisericesc ... a sa fac shi eu ca intense, bei ricordi ... :(

#4 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 13:20

Exact Ana...amintirile vor fi mereu cu noi...
Dar eu vopsesc oua si aici...mereu am facut-o...ba mai mult,am facut si cu frunze...o frumusete nu alta...
De cozonaci...deh,mancam din aia cumparati ca parintii nu sunt cu noi...iaca am invatat multe da acasa,dar sa fac cozonac mi se pare cel mai greu...asa ca...voi manca panettone :lol:

o zi buna Ana...
invata,invata... :lol: :P

#5 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 14:47

vine primavara..adika inka oleaca shi va veni cu totul..de aceia lumea e mai rar pe aici...
shi di ghini la Milano....notte bianca vine!!!
Concertul Ligabue la San Siro...!!!imi vine sa pling shi nii di ghini...tuhma creed ca am de toate!!!(nui kiar asa)
Luuuuumeeeeeeeeeee Veniti la Noi la Milano!!!
Acolo.s Dansuuri!!!! :)

#6 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 14:49

da undi suntetzi totzi mai, vad ca altzii s-au mutat in Tra amici, altzii cred ca intra pi aishi shi cum intra asha shi se duc ... Scrietzi macar shi mai fashetzi, ori suntetzi shi voi in un period di merda e mega impegnato ...

Tre am o piesa noua pentru tine ca s-o ascultzi ... Vado in giro a cercarli :)
Roma s-o perdut in grade famiglia di GF
Intense super impegnata anke lei
Liuna umbla numai pi la gudioj :)

shi altzii sono molto presi cu proiectili noi !!!

V naturi forumu numai este ahsel di o data ... ed io ci tenevo tanto :(

ciao padruga.dapui eu is mereu pe aici, intru mereu, doar ca in perioada asta am fost destul de ocupata, am avut multe de facut....
dar mereu intru pe aici.... pacat ca nu ai messenger ca sa mai vorbim...

vine primavara..adika inka oleaca shi va veni cu totul..de aceia lumea e mai rar pe aici...
shi di ghini la Milano....notte bianca vine!!!
Concertul Ligabue la San Siro...!!!imi vine sa pling shi nii di ghini...tuhma creed ca am de toate!!!(nui kiar asa)
Luuuuumeeeeeeeeeee Veniti la Noi la Milano!!!
Acolo.s Dansuuri!!!! :)

dapu si tu stai la Milano???
atunci putem sa ne vedem.....

#7 TRE

TRE

Advanced Member

• 381 messaggi

Inviato 24 marzo 2006 - 15:27

Tre am o piesa noua pentru tine ca s-o ascultzi ... Vado in giro a cercarli

Eu sunt presente si as dori sa aud ce piesa ai pentru mine... Eu pe 2 Aprilie plec la MD si am sa registrez o noua piesa si iti promit cand va fi gata ai sa o asculti...

Send me to bosstre@gmail.com (piesa o poti trimite pe acest email)

Liuna umbla numai pi la gudioj

Am vorbit in zilele aceste cu ea la cell. si mi-a zis ca PC e la reparatie si etc. :)

#8 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 26 marzo 2006 - 12:18

iaca si io pe-aici ca sa:
1.) ma plang de faptul ca s-a inchis discutia cu "mandria de a fi moldovean". Nu s-ar fi putut sterge mesajele nasparlii pt ca discutia in sine merita si are toate sansele sa fie continuata. Sper sa nu fi fost si io vizat pe langa liuna, cristal? Dac-am suparat pe cineva i´m sorry!
2.) va spun ca avand nevoie sa traduc neste acte din ro in germana am dat peste o moldoveanca de-a noastra din stanga prutului! nu-i misto?

#9 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 26 marzo 2006 - 13:52

La noi in sat la club is dansuri!! Da Da Da dansuri!! :groupwave:

Ma ce ma omoara piesa asta..
Apropo eu reAM PC'ul dar din gudioj nu am de gind sa ies !
De fapt vineri mak la discaci da simbata la festa del prossecco !!!

uuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuu!!! :bounce:
La Venezia e super numai ca degrab sesia si tre de'nvastat da asa ni'iiiiiiiiiiiiii FFFFFpadlu

puuuuup la toti http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/bacio.gif

Ana tak tu mergi cu noi la Lime la disca4i?

#10 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 26 marzo 2006 - 16:41

iaca si io pe-aici ca sa:
1.) ma plang de faptul ca s-a inchis discutia cu "mandria de a fi moldovean".Pai tocmai acum te-ai gasit si tu sa te plangi saarmaluta?stiu ca e bine si mai tarziu decat niciodata dar totusi... :lol3: Nu s-ar fi putut sterge mesajele nasparlii pt ca discutia in sine merita si are toate sansele sa fie continuata.Continuata sub ce aspect?Toti pareau deja satui de a ramane in tema,aveau chef de altceva...numai de "mandria de a fi moldovean"nu...Am spus-o si o spun in continuare,da dovada de intelepciune cine cedeaza primul intr-o polemica,pentru a se indrepta strada,nu cine vrea sa aiba ultimul cuvant cu orice pret...Si mie mi-a placut discutia pana la un moment dat,apoi... Sper sa nu fi fost si io vizat pe langa liuna, cristal? Dac-am suparat pe cineva i´m sorry!Nu,n-ai fost vizat de nimic dar de suparat ai suparat pe toti ca intri pe aici din an in Pasti... :lol3:
2.) va spun ca avand nevoie sa traduc neste acte din ro in germana am dat peste o moldoveanca de-a noastra din stanga prutului! nu-i misto?Cum adica ai dat peste o moldoveanca?E chiar asa de misto cand dai peste cineva? :roflmao:

#11 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 00:20

- nu ma gandeam neaparat sa mai scriu io ceva dar poate peste ceva timp ar mai vrea cineva sa mai adauge ceva. nu vreau sa am ultimul cuvant cu orice pret dar nu-mi place cand dilemele sunt date la o parte in loc sa fie discutate ;)
- ca intru asa rar e din cauza ca-s mai mult plecat de-acasa.
- n-am dat cu masina peste ea ci asa pur si simplu am gasit-o ca sa zic asa....

#12 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 00:40

1.pai nu era o dilema...era mai mult,dar oricum faptul e consumat ;)
2.unde?la munca?dar in Romania ai mai fost?te duci de Paste?
3. :lol: stiu ca nu ai dat cu masina peste ea,am glumit, dar vad ca ai inteles gluma :lol: :)

de maine,pardon de azi,pleci iar de-acasa,nu?

spor la munca...hai si la bani...

#13 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 01:27

in romania am fost de 2 ori intr-o luna dupa ce n-am mai fost de 4 ani si cre´ca imi ajunge pt urmatorii 4... ;) eventual o sa dau o fuga la maica-mea in italia de pasti...
uite ca maine nu plec la munca ci de-abia miercuri.

#14 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 10:37

De Paste? Pai iti da liber de Pastele nostru?

#15 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 10:45

De Paste? Pai iti da liber de Pastele nostru?

In Italia pe 25 aprilie e sărbatoare " La liberazione dell’Italia " si multe aziende fac " ponte", adica de pe 22 pin pe 26 fac vacanţă. ;)

#16 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 11:45

pai da Muza,dar in Germania?

#17 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 14:13

Io am asa un job ca pot sa-mi iau liber cand vreau. Doar sa am prea mare nevoie de bani sa trebuiasca sa muncesc de Pasti. ;)

#18 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 27 marzo 2006 - 23:27

In Italia pe 25 aprilie e sărbatoare " La liberazione dell’Italia " si multe aziende fac " ponte", adica de pe 22 pin pe 26 fac vacanţă. ;)

Iaca chiar cred ca la unii o sa le fie bine... :hmm:

#19 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 28 marzo 2006 - 09:18

pacat ca nu ai messenger ca sa mai vorbim...

shini tzi-o spus ca n-am mess, nn mi l hai mai chiesto ... ;)

#20 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 28 marzo 2006 - 09:30

Ana tak tu mergi cu noi la Lime la disca4i?

Is mega impegnata cara, macar sa mai treaca oleaca periodu ista shi dupa asta ne mai auzim ;)

Ehi dapu eu cu tine gudim nu shaga :)

Ke segno sei ?!!?