Succes printe straini??? Dar din pacate straini (italieni) nu sunt prosti cum crezi tu. In primul loc trebuie sa ivatati cum se lucreaza, nu te supara dar la voi in moldova totul este la negru si apoi veniti la noi si pretindeti ca totul sa fi in regula. noi sa spune: ma vaffanculo!
Hoo, hoo copile ca nu sintem la coada vacii aici, ai stima fata de ceilalti participanti! Arata-mi unde am scris ca italienii sunt prosti ? Iar in caz ca ai multa experienta printre straini vom fi bucurosi sa auzim/citim. Ce fel de "la voi" si "la noi" parca te-ai fi nascut pe Luna sau Marte, nu tot pamantean esti? Iar legile pana cind functioneaza peste tot unde este civilizatie (atentie: zic CIVILIZATIE). De unde ai luat tu faptul ca in Moldova se face totul "la negru", poate imi dai exemple din satul tau sau piata centrala? Pai afla ca piata centrala nu este "totul", si micii vinzatori de prin sate si parcarile orasului tot nu sunt "totul" cum zici. Imi pare rau pentru tine ca nu ai cunoscut oameni civilizati, dar numai oameni care totul se rezuma la un "vaffanculo!" zis raspicat si urcinduse din nou in transportul public, pentru ca neavind bani de taxi sau auto proprie crede ca intr-un fel sau altul si-a rdicat un pic statutul propriu fata de coada societatii.