Salta al contenuto


Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
 • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
 • Registrati


 •  


Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse
 

Foto
- - - - -

Cancelaria de Stat a primit premiul ONU pentru Serviciul Public 2013


Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
1 risposta a questa discussione

#1 badica

badica

  L'addetto stampa


 • 7633 messaggi
 • Iscritto il: 21-agosto 05

Inviato 28 giugno 2013 - 10:42

IMG_0582.JPG

 

La 27 iunie, în cadrul Forumului ONU pentru Serviciul Public ce şi-a ţinut lucrările la Manama, Bahrain, Secretarul General al Guvernului, Victor BODIU, a primit, în numele Republicii Moldova, Premiul ONU pentru Serviciul Public 2013.

 

Trofeul Naţiunilor Unite - care reprezintă cea mai prestigioasă recunoaștere internațională pentru contribuția la dezvoltarea serviciului public - a fost înmânat în prezența demnitarilor de rang înalt și a funcționarilor publici din peste 80 de țări.

 

În timpul ceremoniei, Victor BODIU, Secretarul General al Guvernului, a declarat că Premiul ONU pentru Serviciul Public 2013 e un succes al întregii administrații publice a țării, dar și al fiecărui funcționar public în parte, deoarece maximizarea transparenței decizionale contribuie la modernizarea administrației publice a Republicii Moldova și la consolidarea unui sistem de stat eficient și responsabil.

 

Republica Moldova a câştigat pentru prima dată Premiul ONU pentru Serviciul Public, ţara noastră clasându-se pe locul I, în zona Europa și America de Nord, la categoria „Creşterea participării în procesul de adoptare a deciziilor prin intermediul unor mecanisme  inovatoare". Premiul a fost oferit Republicii Moldova pentru setul de inițiative privind sporirea transparenței decizionale și majorarea gradului de participare a societății civile în acest proces, lansate și implementate de către echipa Cancelariei de Stat în perioada 2009-2012, pentru facilitarea și promovarea participării cetățenești prin intermediul unor noi mecanisme instituționale, pentru încurajarea receptivității și transformarea administrației

 

.IMG_0596.JPG

 

Delegaţia Republicii Moldova a prezentat şi un material video, realizat de echipa Centrului de Guvernare Electronică, în care au fost trecute în revistă toate acţiunile întreprinse de către Cancelaria de Stat în scopul sporirii transparenţei decizionale şi a reformei administraţiei publice. La final, toți premianții au făcut o poză de grup.

 

La Forumul ONU pentru Serviciul Public 2013, desfășurat între 24-27 iunie în Bahrain, Republica Moldova a fost reprezentată de către Victor BODIU, Secretar General al Guvernului, şi Eugen STURZA, şeful Cabinetului Prim-ministrului.

 

Concursul ONU pentru Serviciul Public a fost lansat de către Departamentul pentru Afaceri Economice şi Sociale al Națiunilor Unite acum zece ani. Competiţia se adresează instituţiilor publice care au implementat proiecte inovatoare şi au identificat soluţii la provocările existente în serviciile publice naționale.

 


Messaggio modificato da badica il 28 giugno 2013 - 10:48


#2 badica

badica

  L'addetto stampa


 • 7633 messaggi
 • Iscritto il: 21-agosto 05

Inviato 04 marzo 2014 - 09:49


 

La Forumul ONU pentru Serviciul Public 2013, desfășurat între 24-27 iunie în Bahrain, Republica Moldova a fost reprezentată de către Victor BODIU, Secretar General al Guvernului, şi Eugen STURZA, şeful Cabinetului Prim-ministrului.


 

 

Certo che per Eugen la giornata di ieri dev'essere stata ricca,

 

oltre che di lavoro,

 

anche di una certa dose di emozione e fierezza per l'incontro

 

di altissimo livello cui ha preso parte...

 

20140303213144.JPG

20140303213004.JPG


Messaggio modificato da badica il 04 marzo 2014 - 10:28