dar daca nu vei putea, nu-i nici-o problema, ok ... Solo ke volevo conscerti ... tutto qui ..
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Bine Ati Venit!!!
Inviato 21 settembre 2005 - 16:39
dar daca nu vei putea, nu-i nici-o problema, ok ... Solo ke volevo conscerti ... tutto qui ..
Inviato 21 settembre 2005 - 16:40
da tu si crezi chiar tot seea si scriu eu?stinol, eu glumesc ... shi joc foarte mult ... nu crede in tot ceea ce scriu, ok
![]()
ladna matinca iara o sa mincam ca cainii
Inviato 21 settembre 2005 - 16:41
Inviato 21 settembre 2005 - 17:51
Iaca "La educatrice dell forum" si chiama.Off...ei,n-as vrea sa ma insel...dar am spus eu odata ca voi doi o sa va imprieteniti pana la urma...dar nu m-am gandit c-o sa mergeti asa departe...
![]()
![]()
...dar sa nu uitati ca intre timp mai aveti scoala de facut![]()
Salutari!![]()
Eu nustiu la te-ai referit...
Hai Stinol,doar nu vrei sa spui ca nu mai stii de gluma... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
La ce as putea sa ma refer cand nu v-am vazut pe nici unul din voi?...
Nu-ti amintesti ca va "ciondaneati "uneori in vechiul forum ?
Ei,si ma gandeam ca aici o sa va-ntelegeti mult mai bine...ceea ce se vede,nu?
Ciao studentii mei!
Inviato 21 settembre 2005 - 17:57
Iaca "La educatrice dell forum" si chiama.Off...ei,n-as vrea sa ma insel...dar am spus eu odata ca voi doi o sa va imprieteniti pana la urma...dar nu m-am gandit c-o sa mergeti asa departe...
![]()
![]()
...dar sa nu uitati ca intre timp mai aveti scoala de facut![]()
Salutari!![]()
Eu nustiu la te-ai referit...
Hai Stinol,doar nu vrei sa spui ca nu mai stii de gluma... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
La ce as putea sa ma refer cand nu v-am vazut pe nici unul din voi?...
Nu-ti amintesti ca va "ciondaneati "uneori in vechiul forum ?![]()
Ei,si ma gandeam ca aici o sa va-ntelegeti mult mai bine...ceea ce se vede,nu?![]()
Ciao studentii mei!![]()
Inviato 21 settembre 2005 - 21:52
Inviato 22 settembre 2005 - 07:12
poate ca ai ai sa vii la intalnirea pe care o sa o organizam cu toti cei care scriu in forum.....si asa o sa ne cunoastem cu totii.
multe pupicuri tuttuor
Inviato 22 settembre 2005 - 08:30
Chestia ca chiar ma ingras e?ei da nus tare gras:)ca o sa se sperie delfinaStinol.pun pareu ca te ingrasi pana la sfarsitul anului daca mai razi asa de mult...
![]()
Glumesc e!!!
Imi pare rau dar nu am in plan in urmatoarele saptamaini viaggio la Milano damai stii?
Rosa daca tu nu vrei sa spui de unde esi din Veneto ca te-as invita la vreun concert e? si am putea sa ne cunoastem
Inviato 22 settembre 2005 - 08:36
Inviato 22 settembre 2005 - 08:44
Inviato 22 settembre 2005 - 12:11
ei puiule ... ia vezi sa nu te ingrashi davveroChestia ca chiar ma ingras e?ei da nus tare gras:)ca o sa se sperie delfina
![]()
Glumesc e!!!
shi sa fii cuminte
invata ... ca sa n-o dam pi rosa di gol, ok
te pup, ciao
Inviato 22 settembre 2005 - 12:15
da vad ca de-amu mi-l furi pi stinol ... shutka
cum o mai duci tu ?!!? Eu parca totul bine ... of ca tara m-am mai saturat ... vreu mai repede sa termin shi sa ma apuc de lucru, mai serios ...
ladna, ni mai auzim
un bacio
Inviato 23 settembre 2005 - 15:33
Inviato 23 settembre 2005 - 15:46
Inviato 23 settembre 2005 - 22:58
Inviato 24 settembre 2005 - 10:17
ciao padruga.... vad ca azi nu e nimeni pe aici....ciao intense ... iaca in sfirshit ai revenit pe tarimul moldovenesc ...
da vad ca de-amu mi-l furi pi stinol ... shutka![]()
cum o mai duci tu ?!!? Eu parca totul bine ... of ca tara m-am mai saturat ... vreu mai repede sa termin shi sa ma apuc de lucru, mai serios ...
ladna, ni mai auzim![]()
un bacio
auzi mai.... deci tu vii pe 18 dicembrie sau nu... daca vrei poti dormi la mine daca vrei....
Inviato 24 settembre 2005 - 14:50
... unde ce shi cind ?!!? Shota eu am ramas putin in urma ... vuoi dire ca sa vin la tine in Milano ?!!?auzi mai.... deci tu vii pe 18 dicembrie sau nu... daca vrei poti dormi la mine daca vrei....
In primul rind nustiu daca imi va permite mama, daca e pe o zi as putea veni ... vin dimineaza, stam toata ziua impreuna shi seara ma intorc acasa ... Dar oricum explicam mai bine ce e pi 18 decembrie, ok ...
Tu undi eshti acum ?!!? Hai daca vii pi net, in forum, fammi sapere, ca stau pina la 7 ca dupa asta tre sa ma duc la retorant
Inviato 24 settembre 2005 - 15:37
Inviato 27 settembre 2005 - 09:48
va bene....aaa, ok iaca am vazut mesajul cu incontro a Milano ... cade di duminica, asha-i ... intense, uite daca ma chiama la restorant, tre sa ma duc sa lucrez, vazind ca-i de duminica ... Dar daca nu sunt ocupata, cu cea mai mare placere ... Dar daca shtii ceva, imi spui shi mie , ok ... Adica daca incontro si fa la sera, eu nu pot sa vin ... anume pentru ca mama sa nu-mi faca probleme ... Shtii ca oricum parintii sunt foarte preocupati, shi in plus nu-s in Trento, da la Milano ...
dai te rog frumos sa vii si tu pe 18.... plssssssssss
vorbeste si tu cu proprietarul convicel si vino si tu... o zi libera......