Cine esi sau mai bine zis cine e exelex???
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Bine Ati Venit!!!
Posted 23 August 2005 - 21:46
Cine esi sau mai bine zis cine e exelex???
Posted 23 August 2005 - 21:47
De cateva seri vedeam ca esti pe forum si ma intrebam de ce nu intervii?!In sfarsit ai facut-o!Ma bucur si sper sa ramai cat mai mult printre noi!!!
Frumoasa imagine!Iti multumim!
Ciao si sedere placuta printre noi!
Posted 23 August 2005 - 21:50
Ma mir si ma bucur...ce mai stateam singura cand erati voi in ferie...
Posted 23 August 2005 - 22:33
Lilia dar nu esti in pat la ora asta?
![]()
Ma mir si ma bucur...ce mai stateam singura cand erati voi in ferie...![]()
Mititica!
Da cum adica singutra, eu ce-s o fantoma poate?
Posted 23 August 2005 - 23:35
Eram de cele mai multe ori singura...
Dar totusi in seara asta ati fost destui pe forum...cum de s-a inamplat?Eu oricum raman pana pe la unu...sau doua...
Ciao Cris...Ciao Lilia...
Posted 24 August 2005 - 00:08
Posted 24 August 2005 - 00:27
Pai o fi fost vreo exceptie de la regula de nu m-ai prins la unu...cateodata mai plec la bucatarie sa mananc...
Posted 24 August 2005 - 09:09
ciao, frumos diseniaza fiica taSalut tuturor. Sunt nou pe acest forum si asi dori in primul rand sa salut pe toti de pe Moldweb.it
560) {this.resized=true; this.width=560; this.alt='Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://server2.uploadit.org/files/exelex-salut.jpg');}" />
.
Bine ai venit printre noi
Posted 24 August 2005 - 19:16
Buna seara;
Numele meu este Marian, sunt din Romania, sunt si eu nou pe acest forum, si am o intrebare. De ce majoritatea discutiilor de pe site sunt in Italiana?
Toate cele bune
Posted 24 August 2005 - 19:39
![]()
Buna seara;
Numele meu este Marian, sunt din Romania, sunt si eu nou pe acest forum, si am o intrebare. De ce majoritatea discutiilor de pe site sunt in Italiana?
Toate cele bune
ciao bine venit intre noi.
ptr ca suntem in italia.....
ptr ca sunt si persoane italiane care scriu in acest forum.....
ptr ca cei din republica moldova vorbesc moldoveneste(romaneste), russa si italiana
Posted 24 August 2005 - 20:06
Posted 25 August 2005 - 08:43
Parerea mea ca informatiile din acest forum ar fi mult mai difuzate si mai utile daca ar fi in romana, caci sunt mai multi care nu cunosc italiana, si au nevoie de aceste informatii decat cei care nu cunosc romana. Faptul ca este in italiana il face mult mai exclusiv, si restrange mult cercul utilizatorilor.
Eu mai intru pe un forum al romanilor din italia, care e in romana si care pare mult mai animat
Toate cele bune
Marian
Posted 25 August 2005 - 09:47
Posted 25 August 2005 - 10:38
Este dedicat moldovenilor din Italia si italienilor interesati de Moldova...de ce ar trebui sa fie tot in romana???Eu ca roman m-am inscris aici tocmai ca sunt pasionata de Basarabia,dar ma aflu in Italia...
Tocmai de aceea il gasesc un forum extraordinar...
Asa daca vrem, gasim mii de defecte peste tot,dar daca incercam sa vedem si partea buna a lucrurilor,situatia se schimba,nu??
Ciao...
Posted 25 August 2005 - 12:10
daca se adreseaza numai celor care cunoc italiana si probabil acestia sunt cei care au o oarecare experinta cu italia, s-au aranjat deja aici, sau sunt de ceva vreme atunci e ok.
Daca acest forum are ca scop difuzare de informatie, atat pentru cei care sunt aici de putin timp sau cei care vor sa aiba legatura cu italia, atunci cred ca limba romana ar fi mai indicata( statisticile arata ca 65% din moldoveni sunt romani). Chiar si pentru cei care sunt de mai mult timp aici. Mie imi vine mai usor sa ma exprim in romana decat in italiana
Marian
Posted 25 August 2005 - 13:51
Da oari di shi is facuti forum-li ?!!? E un modul di comunicare, intre mai multe persoane... S-apoi cuma spus rosa ca forumu ista ii facut di un italian, shi p/u moldovenii shi romiini care sunt in Italia, daca vin shi altii, WELCOME (benvenuti !!! )depinde numai care este scopul formului
shi modovenii care sunt in romiinia trebue sa invetze shi sa se exprime in romina pura, nu ?!!? ... ca sa inteleaga un romin(Romiina), ceea ce vrea sa zice cel din Moldova .... Nu zic ca e mare diferenta, dar oricum p/u a te exprima bine, ci vuole un po' ... Ce vreau sa zic cu asta, ca daca esti in Italia, ori te intereseaza ceva sa afli di Italia, ori ceva di genul ista, tre sa shtii italiana, ori cel putin sa te aranjez ......( statisticile arata ca 65% din moldoveni sunt romani)...
Stii in cite forum-ri (ruseshti) am vazut, shi eu nici-odata nu le-am spus ca sa-l traduca in modoveneshti ori in ingleaza... ori alta limba ...
Daca intelegi ... ok ramii ...
Dar in curind va fi tradus, nu te deranja
sigur ca aici "intre moldoveni" poti sa scrii in romina... Nu te deranja, daca chiar shtii cit de putina italiana, shi te intereseaza s-o inveti, poti sa incerci sa scrii, chiar daca vei greshi, suntem multi aici care suntem dispushi sa te ajutamMie imi vine mai usor sa ma exprim in romana decat in italiana
Posted 25 August 2005 - 14:00
Posted 25 August 2005 - 14:03
nustiu daca ai spus-o in gluma, ori nu ....Bravo ana, asa bine ca tine mai greu pute sa explice cineva!
![]()
Dar eu sunt asha !!! Cine vrea ma accepta cum sunt
Tu shi mai fashi ?!!?
Posted 25 August 2005 - 14:57
cand esti musafir undeva accepti regulile si nu comentezi
Marian
Posted 25 August 2005 - 15:01