Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Bine Ati Venit!!!

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
161 replies to this topic

#41 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 23 August 2005 - 21:46

Bine ai venit exelex!!! Foarte dragut desenul.. :smiley31:
Cine esi sau mai bine zis cine e exelex??? ;)

#42 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 23 August 2005 - 21:47

Bine ai venit Exelex! :flowers2:

De cateva seri vedeam ca esti pe forum si ma intrebam de ce nu intervii?!In sfarsit ai facut-o!Ma bucur si sper sa ramai cat mai mult printre noi!!!
Frumoasa imagine!Iti multumim!

Ciao si sedere placuta printre noi!

#43 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 23 August 2005 - 21:50

Lilia dar nu esti in pat la ora asta? :lol3:
Ma mir si ma bucur...ce mai stateam singura cand erati voi in ferie... :crybaby:

#44 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1,176 posts

Posted 23 August 2005 - 22:33

Lilia dar nu esti in pat la ora asta? :lol3:
Ma mir si ma bucur...ce mai stateam singura cand erati voi in ferie... :crybaby:

<{POST_SNAPBACK}>

Mititica!
Da cum adica singutra, eu ce-s o fantoma poate? :furious:
:lol3:

#45 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 23 August 2005 - 23:35

Nu Cris,Doamne fereste,cum sa fii fantoma... :lol3: Eu spuneam de seara tarziu...pe la ora asta...
Eram de cele mai multe ori singura...
Dar totusi in seara asta ati fost destui pe forum...cum de s-a inamplat?Eu oricum raman pana pe la unu...sau doua...

Ciao Cris...Ciao Lilia...

#46 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 posts

Posted 24 August 2005 - 00:08

Na ca la unu deja nu te-am mai prins. Repede-n pat, odata cu gainili... :P

#47 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 24 August 2005 - 00:27

:lol3: :lol3: :lol3: saarmala imi aduci aminte de Stinol,parca sunteti frati nu alta... :lol3:

Pai o fi fost vreo exceptie de la regula de nu m-ai prins la unu...cateodata mai plec la bucatarie sa mananc... :lol3:

#48 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 24 August 2005 - 09:09

Salut tuturor. Sunt nou pe acest forum si asi dori in primul rand sa salut pe toti de pe Moldweb.it

Immagine Postata560) {this.resized=true; this.width=560; this.alt='Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://server2.uploadit.org/files/exelex-salut.jpg');}" />
.

<{POST_SNAPBACK}>

ciao, frumos diseniaza fiica ta ;)
Bine ai venit printre noi :) !!!

#49 atlasmarian

atlasmarian

Member

• 18 posts

Posted 24 August 2005 - 19:16

:oops:
Buna seara;
Numele meu este Marian, sunt din Romania, sunt si eu nou pe acest forum, si am o intrebare. De ce majoritatea discutiilor de pe site sunt in Italiana?
Toate cele bune

#50 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2,332 posts

Posted 24 August 2005 - 19:39

:oops:
Buna seara;
Numele meu este Marian, sunt din Romania,  sunt si eu nou pe acest forum, si am o intrebare. De ce majoritatea discutiilor de pe site sunt in Italiana?
Toate cele bune

<{POST_SNAPBACK}>

ciao bine venit intre noi.
ptr ca suntem in italia.....
ptr ca sunt si persoane italiane care scriu in acest forum.....
ptr ca cei din republica moldova vorbesc moldoveneste(romaneste), russa si italiana :lol3: :lol3: :lol3:

#51 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 24 August 2005 - 20:06

Buna Marian!!! Siteul moldweb e moldo -italian :P

#52 atlasmarian

atlasmarian

Member

• 18 posts

Posted 25 August 2005 - 08:43

Se pare ca e mai mult italo-moldavo.
Parerea mea ca informatiile din acest forum ar fi mult mai difuzate si mai utile daca ar fi in romana, caci sunt mai multi care nu cunosc italiana, si au nevoie de aceste informatii decat cei care nu cunosc romana. Faptul ca este in italiana il face mult mai exclusiv, si restrange mult cercul utilizatorilor.
Eu mai intru pe un forum al romanilor din italia, care e in romana si care pare mult mai animat

Toate cele bune
Marian

#53 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 posts

Posted 25 August 2005 - 09:47

Numai in romana e iarasi exclusivist, aici mai poti afla parerea italienilor pe cand dincolo nu. Dar ce sa-i faci, forumul perfect pentru fiecare nu exista, nu? Distractie placuta!

#54 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 25 August 2005 - 10:38

Baieti,forumul acesta este facut de un italian si nu de un roman sau moldovean...
Este dedicat moldovenilor din Italia si italienilor interesati de Moldova...de ce ar trebui sa fie tot in romana???Eu ca roman m-am inscris aici tocmai ca sunt pasionata de Basarabia,dar ma aflu in Italia...
Tocmai de aceea il gasesc un forum extraordinar...
Asa daca vrem, gasim mii de defecte peste tot,dar daca incercam sa vedem si partea buna a lucrurilor,situatia se schimba,nu?? ;)

Ciao...

#55 atlasmarian

atlasmarian

Member

• 18 posts

Posted 25 August 2005 - 12:10

depinde numai care este scopul formului
daca se adreseaza numai celor care cunoc italiana si probabil acestia sunt cei care au o oarecare experinta cu italia, s-au aranjat deja aici, sau sunt de ceva vreme atunci e ok.
Daca acest forum are ca scop difuzare de informatie, atat pentru cei care sunt aici de putin timp sau cei care vor sa aiba legatura cu italia, atunci cred ca limba romana ar fi mai indicata( statisticile arata ca 65% din moldoveni sunt romani). Chiar si pentru cei care sunt de mai mult timp aici. Mie imi vine mai usor sa ma exprim in romana decat in italiana

Marian

#56 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 25 August 2005 - 13:51

depinde numai care este scopul formului

<{POST_SNAPBACK}>

Da oari di shi is facuti forum-li ?!!? E un modul di comunicare, intre mai multe persoane... S-apoi cuma spus rosa ca forumu ista ii facut di un italian, shi p/u moldovenii shi romiini care sunt in Italia, daca vin shi altii, WELCOME (benvenuti !!! )

...( statisticile arata ca 65% din moldoveni sunt romani)...

<{POST_SNAPBACK}>

shi modovenii care sunt in romiinia trebue sa invetze shi sa se exprime in romina pura, nu ?!!? ... ca sa inteleaga un romin(Romiina), ceea ce vrea sa zice cel din Moldova .... Nu zic ca e mare diferenta, dar oricum p/u a te exprima bine, ci vuole un po' ... Ce vreau sa zic cu asta, ca daca esti in Italia, ori te intereseaza ceva sa afli di Italia, ori ceva di genul ista, tre sa shtii italiana, ori cel putin sa te aranjez ...

Stii in cite forum-ri (ruseshti) am vazut, shi eu nici-odata nu le-am spus ca sa-l traduca in modoveneshti ori in ingleaza... ori alta limba ...
Daca intelegi ... ok ramii ...

Dar in curind va fi tradus, nu te deranja :) !!!

Mie imi vine mai usor sa ma exprim in romana decat in italiana

<{POST_SNAPBACK}>

sigur ca aici "intre moldoveni" poti sa scrii in romina... Nu te deranja, daca chiar shtii cit de putina italiana, shi te intereseaza s-o inveti, poti sa incerci sa scrii, chiar daca vei greshi, suntem multi aici care suntem dispushi sa te ajutam ;)

#57 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 posts

Posted 25 August 2005 - 14:00

Bravo ana, asa bine ca tine mai greu pute sa explice cineva! ;)

#58 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 25 August 2005 - 14:03

Bravo ana, asa bine ca tine mai greu pute sa explice cineva!  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

nustiu daca ai spus-o in gluma, ori nu ....
Dar eu sunt asha !!! Cine vrea ma accepta cum sunt :P
Tu shi mai fashi ?!!?

#59 atlasmarian

atlasmarian

Member

• 18 posts

Posted 25 August 2005 - 14:57

Ce am crezut eu la inceput este ca acesta este un forum al moldovenilor din italia, si nu al italienilor cu legaturi in moldova sau a moldovenior care prefera italiana in loc limba lor natala ( moldoveneasa, romana, romiina, romiiina, romIVna, rusa)
:sorry:
cand esti musafir undeva accepti regulile si nu comentezi
Marian

#60 saarmala

saarmala

Advanced Member

• 186 posts

Posted 25 August 2005 - 15:01

ci sa fac, ma plictisesc, n-am nica di facut, ploua, nici afara din casa nu-mi vine sa ies asa ca mananc, dorm si beau tutun... :fisch: