Salutare! Am gasit intamplator forumul asta si taaaaaaaaaare m-am mai bucurat ca am dat de moldoveni si ca pot si io sa-mi exprim opinia. E primul meu mesaj shi am hotarat sa-l scriu la sectziunea GF,fiindca chiar ieri am vazut a 13-a puntata
Ca vroiam sa iasa Man-Lo,care ma enerva cu vocea ei pitzigaiata de alintatura shi toate gesturile ei de om anormal,nici nu se pune la indoiala ( parerea mai multor).Apropo, nu prea cred ca facea audientza, ca eu mutam canalul cand o aratau pe ea.
Ieri a ieshit Simona.In sfarshit,ca tare ma mai irita shi asta.Au o vorba rushii "nikakaia" - asta e despre Simona.Da ce urodina - beaaaa....Cum tampitul ala de Filippo a putut sa schimbe asha o fata frumoasa ca Flora pe cimpanzeul asta de Simona: cu morda ca la... shi cu figura aia deshalata? In fine, eu pe Filippo il vad cam fals in ce priveshte sentimentele lui fatza de ea. E o tactica a astora din reality de a incerca sa faca audientza.
Mie personal imi place Simon si Fabiano - relativ sinceri comparativ cu altzii. Augusto - fuori!!!!