Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Grande Fratello

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
48 risposte a questa discussione

#21 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4420 messaggi

Inviato 04 marzo 2006 - 21:31

in ultimele zile s-au conlegat cam putini moldoveni, nu va pare?
ei hai, acuma va las in pace!

noooooaaa, deloc...doar ca moldovenii mai scriu si la alte compartimente ale forumului...

asa..pt. tine...mai toate fetele de pe forum sunt moldovence, exceptie face Rosa, care e din Romania

:oops: dar inca n-am inteles dac' esti fata sau baiat, dupa nick - pare fata...boh :hmm:

oricum...incearca sa mai intri si pe aici L'angolo delle donne si pe aici Tra amici

p.s. bine ai venit pe forum si din partea mea :)

sedere placuta :smiley31:

#22 fuffi

fuffi

Newbie

• 8 messaggi

Inviato 05 marzo 2006 - 02:01

:oops: dar inca n-am inteles dac' esti fata sau baiat, dupa nick - pare fata...boh :hmm:

oricum...incearca sa mai intri si pe aici L'angolo delle donne si pe aici Tra amici

p.s. bine ai venit pe forum si din partea mea :)

sedere placuta :smiley31:

bine, danza, voi intra si pe acolo! despre fata sau baiat hai sa zicem ca sint un "rinoceronte"....hahahahahaha. (cred ca am inteles-o numai eu...uh..). ;)

#23 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 14 marzo 2006 - 15:05

Romcik da pe unde te-i pierdut ori te uiti apasionant la gf :lol3: Caci acolo so inceput cu dragostea... L'amore nn e bello se nn e litigarello :roflmao:

#24 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 16 marzo 2006 - 15:34

am skimbat orientatia...e mai ceva ca grande fratello...e Germano Mosconi...Orco Dio :)

http://www.manicomio...x.php?p=224&c=1

#25 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 04 aprile 2006 - 17:40

mi.a auzit Dumnezeu rugaciunele !!!!
S,o dus Ciurka de la Grande Fratello!!!!
soooooooooooooo
duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#26 muza

muza

Advanced Member

• 1270 messaggi

Inviato 04 aprile 2006 - 19:51

soooooooooooooo

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

#27 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 10 aprile 2006 - 18:32

soooooooooooooo

:hahahah: :hahahah: :hahahah:

#28 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 14 aprile 2006 - 13:48

Salutare! Am gasit intamplator forumul asta si taaaaaaaaaare m-am mai bucurat ca am dat de moldoveni si ca pot si io sa-mi exprim opinia. E primul meu mesaj shi am hotarat sa-l scriu la sectziunea GF,fiindca chiar ieri am vazut a 13-a puntata :)
Ca vroiam sa iasa Man-Lo,care ma enerva cu vocea ei pitzigaiata de alintatura shi toate gesturile ei de om anormal,nici nu se pune la indoiala ( parerea mai multor).Apropo, nu prea cred ca facea audientza, ca eu mutam canalul cand o aratau pe ea.
Ieri a ieshit Simona.In sfarshit,ca tare ma mai irita shi asta.Au o vorba rushii "nikakaia" - asta e despre Simona.Da ce urodina - beaaaa....Cum tampitul ala de Filippo a putut sa schimbe asha o fata frumoasa ca Flora pe cimpanzeul asta de Simona: cu morda ca la... shi cu figura aia deshalata? In fine, eu pe Filippo il vad cam fals in ce priveshte sentimentele lui fatza de ea. E o tactica a astora din reality de a incerca sa faca audientza.
Mie personal imi place Simon si Fabiano - relativ sinceri comparativ cu altzii. Augusto - fuori!!!!

#29 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1173 messaggi

Inviato 14 aprile 2006 - 14:40

Salutare! Am gasit intamplator forumul asta si taaaaaaaaaare m-am mai bucurat ca am dat de moldoveni si ca pot si io sa-mi exprim opinia. E primul meu mesaj shi am hotarat sa-l scriu la sectziunea GF,fiindca chiar ieri am vazut a 13-a puntata :)
Ca vroiam sa iasa Man-Lo,care ma enerva cu vocea ei pitzigaiata de alintatura shi toate gesturile ei de om anormal,nici nu se pune la indoiala ( parerea mai multor).Apropo, nu prea cred ca facea audientza, ca eu mutam canalul cand o aratau pe ea.
Ieri a ieshit Simona.In sfarshit,ca tare ma mai irita shi asta.Au o vorba rushii "nikakaia" - asta e despre Simona.Da ce urodina - beaaaa....Cum tampitul ala de Filippo a putut sa schimbe asha o fata frumoasa ca Flora pe cimpanzeul asta de Simona: cu morda ca la... shi cu figura aia deshalata? In fine, eu pe Filippo il vad cam fals in ce priveshte sentimentele lui fatza de ea. E o tactica a astora din reality de a incerca sa faca audientza.
Mie personal imi place Simon si Fabiano - relativ sinceri comparativ cu altzii. Augusto - fuori!!!!

:roflmao: :roflmao: Sint de acord cu tot ceia ce ai spus:

Man Lo(prosto nevinosimaia) ,asta care o iesit ieri la 30 de ani ca dorne cu dejetu in gura ,deshalata cum ai zis tu si prosta ca nu stie nici sa vorghiaska nici sa taca,Filippo un prost de rage,cu asa om nu asi sta nici o zi. Iaka Augusto la inceput nu-mi place da amu parca oleaca da deoarece nu e prost si stie sa vorbeasca,Fefè oleaca faci pi niznaiu si tre sa cie mai mascchio,Simon nu so pre svetit prin edizia asta de GF..caroce pentru mine se salveaza putini..matinca niciunu :lol3:

#30 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 messaggi

Inviato 14 aprile 2006 - 16:56

Da mie imi place de Augusto.... Il socot cel mai distept concorrent din toti ceilalti.... Anul acesta chear au ales toti prostii unul mai mare ca altul.... Dar Simon si aiea cum se cheama Laura.... AM ALERGIE.... falsi si de departe se vede ca pe fruntea lor e scris BANIIIIIiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!.... Nu-i suport....____________________Lina.

#31 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 messaggi

Inviato 14 aprile 2006 - 17:09

bine, danza, voi intra si pe acolo! despre fata sau baiat hai sa zicem ca sint un "rinoceronte"....hahahahahaha. (cred ca am inteles-o numai eu...uh..). ;)

Rinoceronte.... Che passa sotto il ponte ...... Che salta.... Che balla.... Che gioca alla palla..... Che sta sull' attenti... Che fa complimenti... Che dice ,, buongiorno,, Guardandosi intorno.... Mi se pare, ca esti ,,ermafrodito,,?.... Cred ca am inteles-o si noi pina la urma... haha- ha- ha :lol3: ________________Lina.

#32 Lina

Lina

Advanced Member

• 204 messaggi

Inviato 28 aprile 2006 - 10:46

:lingua: :1a: LA FINALE: AUGUSTO e invingator GF-6..............URA-URA-URA..... :paracadute: .........lea-lea-lea-leaaaaaaaaaaaa...... :fior: ........ El era concurentul meu preferit........ cu toate ca de la inceput imi placea de Filippo, dar nici Fabiano non è mica male :smiley20:..... AUGUSTO :smiley32: ...... ______________________LINA.

#33 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 28 aprile 2006 - 13:20

A me Augusto fa schifo. E prea viclean secondo me. Unicul din totzi care si-a "elaborat" strategia de joc: a vorbi frumos shi "tipa" sincer shi fooooooarte calculat. Poi...am vazut la striscia la notizia un servizio despre GF: augusto cu celular (ei au negat faptul,dar era 100% celular), apoi lui Filippo nu i-au permis sa-l vorbeasca de rau in confessionale pe Augusto cand se certase, shi insashi cearta dintre Filippo shi Augusto (unde augusto era nedrept) nu au aratat-o in emisiunea zilnica de GF. Beh.. m_am convins inca o data in plus ca banii decid totul: e baiat de bani gata, alintat si s-a certat cu totzi, crezand ca i se permite totul.
E parerea mea subiectiva. Mie cel mai mult imi placea Simon, dar din 3 finalishti l-as fi ales pe Fabiano sau Filippo.

#34 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 28 aprile 2006 - 15:27

eu am tifat ptr Filippo.... pacat ca nu a castigat el, imi placea mult....
Augusto non era male, ma a me piaceva piu Filippo..... Fabiano non mi piaceva per niente.... behhhh :(

#35 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 28 aprile 2006 - 22:22

Una notizia freschissima! Un servizio nuovo di striscia la notizia. Ieri,la GF in direct, pe Augusto l-au aratat in flagarant cu microcelular(nu cel care l-au aratat data trecuta) in ureche shi Filippo il intreaba daca e abonat la TRE, la ce Augusto raspunde afirmativ. Apoi, arata coperta unei reviste de AZI (!!!) dimineatza deja cu imaginea lui Augusto ca vincitore. Intrebare: daca rezultatul a fost adus la cunoshtintza pe la orele 22.30, au lucrat oare toata noaptea cei de la editura ca disdedimineatza sa iasa jurnalul pe coperta caruia e Augusto vincitore ????
In fine, era clar de la inceput ca Augusto are o strategie buna de joc, probabil tat-su o angajat vreo "ceata" de psihologi pt ai sugera lui fishior-su comportamentul corect de baiat super corect. uffffaaa...... ma quanto sono arrabiata cu bogatashii ashtia alintatzi care vor totul. La ce nnax ii trebuia lui August 900.000 de euro daca el pute a bogatzie? Au vrut oare sa demontreze cat is de buni shi bogatashii? Da isi aminteshte cineva cat era de nesuferit Augusto initzial? De 6 ori in nomination a fost!!!! In fine, una vera truffa!!!

#36 galatea

galatea

Member

• 20 messaggi

Inviato 30 aprile 2006 - 16:48

oameni buni,

da tari nervi mai aveti ! cum puteti sa va otraviti timpul liber cu asa putrefactii de programe?!!!! deja tv italiana e plina de "fiction" ptr perdere de timp, dar asta-i pur si simplu cireasa de pe torta !!

dar, problema nu se opreste doar la da sau nu ma priveshti GF, cel mai gretos e ca unde nu ai merge : in mijloacele de transport in comun, la lucru cu italienii, in restaurant seara, si pina si moldovenii la Termini (Roma) : TOTI VORBESC DE GF !! mi-e greata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#37 Vaniglia

Vaniglia

Advanced Member

• 292 messaggi

Inviato 01 maggio 2006 - 19:28

oameni buni,

da tari nervi mai aveti ! cum puteti sa va otraviti timpul liber cu asa putrefactii de programe?!!!! deja tv italiana e plina de "fiction" ptr perdere de timp, dar asta-i pur si simplu cireasa de pe torta !!

dar, problema nu se opreste doar la da sau nu ma priveshti GF, cel mai gretos e ca unde nu ai merge : in mijloacele de transport in comun, la lucru cu italienii, in restaurant seara, si pina si moldovenii la Termini (Roma) : TOTI VORBESC DE GF !! mi-e greata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

galatea, scumpete, calmati! :) Daca TV italiana arata numai "asha putrefactzii de programe", privim shi noi ce arata. Zi-mi tu o emisiune intresanta din TV italiana sa ma uit si io! EX: canalul Italia 1 la stiri: primele stiri cele de giallo, mortzi in Irac shi peste 15 min incep a arata toate maimutzele lor facute, refacute si rastrafacute:pometzi shi tzatze "gonfiatze" cu nasosu', buze di cavallo, s.a.m.d.. care shi pentru cate calendare au pozat, cine cu cine doarme, care s-a despartzit s.a. Fanno schifo!!!!!

#38 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 01 maggio 2006 - 20:58

oameni buni,

Dar altceva nu este :hmm: . Eu prefer sa privesc tv cat mai des si mai ales au aparut zilele calde.. Inca in seara se poate de ocupat de alte lucruri mai interesante. Si nu uitati ca toate show-uri,tok-show deja sunt facute affirmate de la inceput. Cum se zice la noi "tv dlea lohow". Din regret tv italiana plina de informatii negative. Prima e GF, altra e "La fattoria", vedem care e urmatoarea?
:hmm:

#39 Palma

Palma

Advanced Member

• 152 messaggi

Inviato 02 maggio 2006 - 13:40

Bun găsit la toţi! Din păcate eu sunt deacord cu galatea, GF sau "fattoria" într-adevăr sunt emisiuni de neprivit. Există o mulţime de emisiuni interesante de la care poţi avea şi vantaje pe lăngă altele, de ex: Gaia, Sfera, Quark, Lo sai perche, Chi vuol essere milionario etc.
Pentru cît mă priveşte, eu personal privesc foarte rar TV, consider doar o pierdere de timp - prefer să citesc vreo carte interessantă.
O zi bună tuturor.

P.S. Am avut ocazia să văd Striscia la Notizia cu imaginile cu celularul din GF, mi hanno fatto penna!

#40 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 02 maggio 2006 - 16:19

:hmm: :hmm: :hmm:
cum devenim toti, uh che schifo sta tv italiana... mah.... eu nu pre am timp sa ma uit dar, de multe ori ma uit la un film su Sky si sincer sa spun sunt asa de multe canale pe Sky la care sa te uiti si interesante ca sincer nici nu ai avea timp sa te uiti....in general cand ajungi acasa seara obosita si deschizi televizorul , eu personal am chef de un bun film sa stau frumusel relaxata pe divanul meu si sa nu fac nimic.... de citit sicer sa spun citesc in timpul liber in general sambata sau duminica, caci nu prea ai timp in cursul zilei, bravo voua daca aveti atat timp liber.

Grande fratello... eu cand am avut timp l-am vazut, nu spun ca ma uitam la toate puntatele si urmaream cu ardoare, dar joi sicer ma uitam, mai ales ca era Alessia Marcuzzi, care imi place mult, asa cum ma uit cu placere la "Le iene" asa cum ma uit la programele conduse di Fabio Canino in prezent si in trecut(cronache marziane si Frankenstein), asa cum ma uit la "Porta a Porta" si Matrix atunci cand ma intereseaza subiectul, asa cum m-am uitat si la Talpa(daca nu era altceva de interesant de vazut).... dar mai lasam moralismul si sa spunem ma che schifo io non guardo la tv perche voglio leggere... dopo una giornata di lavoro che sono stanca, dopo che ho preparato la cena.... chi se ne frega di cosa si guarda basta passare un po di tempo a rilasarti..... e ridere....