Jump to content

Moldweb
Moldova Community Italia uses cookies. Read the Regole privacy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

•  

Benvenuto su Moldweb

Posted Image Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Posted Image
Se poi hai un account Posted Image, Posted Image, Posted Imageo Posted Image è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Posted Image
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Grande Fratello

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
48 replies to this topic

#1 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 posts

Posted 20 February 2006 - 15:56

uite as vrea sa vad ce cred Moldovenii despre GF...eu nu ca stau toata ziua cu nasu in televizor,dar oricum vrei nu vrei tre sa te uiti la ei...poate cineva nu are idee cei asta,dara sper ca ati auzit cel putin ,am facut topicul ca sa imi spun parerea ,
NU O POT SUFERI PE MAN LO!!!!
Daca cineva care m aude !! si poate aveti neamuri sau cunoscuti pe la mediaset sau canale 5,va rog spunetii sa o scoata,cum asa ,imposibil,,,sta shi bate toata ziua cu pumnii in perete fiindca nu stie italiana!!

:am2:

#2 Danza

Danza

Mamma Moldweb

• 4,420 posts

Posted 20 February 2006 - 17:15

Mai Romeo da' tu numai in sectiunea LIMBA NOASTRA te uiti??

io-te aici, ca cik se mai vorbeste http://www.moldweb.i...?showtopic=1241

#3 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3,982 posts

Posted 21 February 2006 - 00:08

s-o scoata pe Man Lo?pai Roman,Man Lo daca nu ma insel face audienta...
eu nu urmaresc prea tare Grande Fratello dar am vazut pe la Verissimo ca Man Lo are succes...multi o imita... :lol: :lol: :lol:

#4 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Posted 21 February 2006 - 10:29

uite as vrea sa vad ce cred Moldovenii despre GF...eu nu ca stau toata ziua cu nasu in televizor,dar oricum vrei nu vrei tre sa te uiti la ei...poate cineva nu are idee cei asta,dara sper ca ati auzit cel putin ,am facut topicul ca sa imi spun parerea ,
NU O POT SUFERI PE MAN LO!!!!
Daca cineva care m aude !! si poate aveti neamuri sau cunoscuti pe la mediaset sau canale 5,va rog spunetii sa o scoata,cum asa ,imposibil,,,sta shi bate toata ziua cu pumnii in perete fiindca nu stie italiana!!

:am2:

Roman si eu is cu tine, Man Lo e oribila, nu am idee cum poate placea, eu ma uit citeodata seara la 6 si ceva pe canalu 5 si nu reusesc sa privesc pina la urma pentru ca nu-mi place ca persoana, se alinta des si multe alte lucruri care nu sunt fruoase de privit, dar ma rog :hmm: gusturi sunt gusturi.

#5 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 posts

Posted 21 February 2006 - 11:57

Mai Romcik ap dar schimba canalul, pentru ca dupa cea ce se spune in giro si dupa audienta probabil anul asta va cistiga Man Lo :(
Asa a fost si anul trecut cu Jonatan de la inceput era una vera gatta morta dar pin la urma a aratat tutta la sua grinta... Vom vedea ce va face ea pin la urma :porco_balla:

Ian tu sa te uiti la "vere Mary Poppins" si sa-mi spui ce gindesti despre reality asta este in onda de seara la 22,40 su La7 S.O.S. Tata ;)

#6 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 posts

Posted 21 February 2006 - 21:46

Mai Romeo da' tu numai in sectiunea LIMBA NOASTRA te uiti??

io-te aici, ca cik se mai vorbeste http://www.moldweb.i...?showtopic=1241

da eu vrea asa cista po moldawski..ntelegi :)

#7 Lilia

Lilia

Advanced Member

• 1,173 posts

Posted 22 February 2006 - 12:12

Eu lui Man lo ia-si face o invirtitura drept in oala cu friptura ... :cane: de ciine,ca lor le place...

Apparte scherzi e insuportabila,cred ca au o alta cultura,alte idei si maniere dar asta e pur si simplu ,,una rompi balle,,.

Si mai cred una,ca ceilalti concurenti se compoarta bine cu ea ca sa nu dea ideia ca sint rasisti ca asa poate sa in in sfavoarea lor pentru o posibila eliminare dar de nu i-ar da toti cite un shut in fund de ar ajunge in Cina fara avion. Viaaaaaa !!!!

#8 Guest_svetlana_*

Guest_svetlana_*

Posted 22 February 2006 - 18:26

nu ca-s ratista dar o urasc, nu-mi place, de ce oare n-o elimina?

#9 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 23 February 2006 - 17:57

beati voi, ca avetzi timp sa va uitatzi shi la televizor ...

#10 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 posts

Posted 27 February 2006 - 18:47

beati voi, ca avetzi timp sa va uitatzi shi la televizor ...

dap cumparati telik de acela portatil mik..ca de nu ana vei ramine in urma cu Grande Fretello shi nustiu cum ai sa te descurci--..ai sa ramaii in urma :)

sa aista care shia gasit fidantzata in casa de GF,shi afara are alta...ma vazut reportajul care au luat de la asta de afara ..a spus ca i taie picioarele mamsa.pentru ca pijama ceia in care doarme el in fiecare nopate cu asta din casa e regalo de mamsa de natale..
oleaca o porshit patzanu secondo me...

#11 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 posts

Posted 28 February 2006 - 00:20

dap cumparati telik de acela portatil mik..ca de nu ana vei ramine in urma cu Grande Fretello shi nustiu cum ai sa te descurci--..ai sa ramaii in urma :)

:hahahah: :hahahah: :hahahah:

Anisoaro dap tu nu ai timp ori nu ai televisor :porco_balla:

#12 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 28 February 2006 - 12:32

Anisoaro dap tu nu ai timp ori nu ai televisor

Telivizoari am eu 2, da ma uit la dinsili shi ele la mini cind ies shi ma intorc acasa, asha ca ori Grande Fratello, ori altsheva nu ma uit cu lunili la tv ... Nu intzeleg eu lumea care traieshti numai cu televizoru, orishice reality show, ori shi ce emisiune ... Gia' la mia vita e' un "Grande Fratello" shi nu reushesc sa ma gindesc la toate ca sa le scot la capat, dapu-i inca shi la altzii sa ma uit ...

#13 fuffi

fuffi

Newbie

• 8 posts

Posted 01 March 2006 - 02:30

ca sa nu luati prea in serios personajele de la "grande fratello", mai uitativa si la "mai dire grande fratello"! eu mor de ris fiecare data! of, tare mai sunt prostalani italienii in lucrurile astea (si nu numai...), toti vor sa se gasesca in locul lor.... poate ca sa mai faca niste besinele in plus! hahahahaha. In spatiul de la sase si ceva nu arata toate porcariile care le fac, insa la "mai dire grande fratello" arata il "peggio"! ma tavalesc de ris cind ii vad. anul acesta numai un lucru positiv s-a intimplat: nu mai presinta programa barbara d'urso: cin o auzeam cu"ragazzi!", imi venea sa vomit!
ei hai, poate cineva mine imi va raspunde..... ;)

#14 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1,032 posts

Posted 01 March 2006 - 10:03

Ciao fuffi, vad ca eshti navi4ok pi aishia ... Nu ladna, dabro pajalavaty :)

#15 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2,332 posts

Posted 01 March 2006 - 10:55

ciao Fuffi... bine ai venit, esti noua pe aici, pser sa mai scrii mai des pe aici.
nici eu nu o suport pe Barbara d'urso.... la fel si eu nu o suport... cand ii aud vocea imi vine durerea de cap :lol3:
mai dire grande fratello ma uit si eu.... e super, te doare burta de atata ras... doar ca stii ce am observat ca de multe ori repeta aceleasi chestii iar eu vreau chestii noi :lol3:
si apoi la ce ma mai uit eu e "Camera cafe" si "le iene"...FORTE.

ciao Ana ce mai faci tu? sper ca esti bine....iti trimit un pupic si toate cele bune.

#16 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 posts

Posted 01 March 2006 - 15:23

iaka mai bine as spune eu ca la mine in casa .sau unde locuiesc eu e un grande Fratello...o casa plina de Clandestini....care cind vine seara (si nu numai) incep asa un reality show..ca turb de ris...un vine deja ametit de la lucru,altu prajeste patatine frite shi o implut casa cu fum,alta se sfadeste cu barbatzo..dupa asta barbatzu se satura dshi o trinteste cu capu de parete...shi dupa care pe la vreo doua de nopate nui dau voie mie sa dorm,fiindca El dupa shi o trasnito, vrea sex de la ea....shi tot asta se aude in toata casa...INKIPUITIVA ..LINISTE SHI KIND KOLO:
-hai Fa!!
-Vai tziam dzis ca nu ti dau shi gata !!!
-hai Faaa!
-Nu matinji ca nu ti dau...
la urma nustiu daca io dat sau nu ca eu am adormit era totusi 4 dimineata,da inainte de asta in Casa GF in gura mare eu kint la chitara.altu urla ca vrea sa se uite Tg...unu o pus manele pe toata casa in timpu asta intra stapina ,cai mai debila ca toti,shi incepe ai da in itliana cu accent de acela turbat Rusesc (v.ankipuiti da :) :
-Ragazzi io nn ce la faccio Piu...io vi mando tutti fuori dai Co....ni...
in timpu asta toti mutzesc ,shi numai acela care prajea cartoafe dumnedzeeste ca i so ars cartofii fiindca se uita la ,,Kto hocet stati milionerom;,shi numai intra stapina in camera ei..shi se incepe iar Grandiurile Noastre Frarelli....eu yi dau mai departe cu chitara ca bat shi vecinii in pereete de la muzika mea.altu o mai venit de la lucru shi vrea sa faca baie shi yi scapa la PIPI..numai ca baia e ocupata ,fiindca stau o parocika acolo de vreo ora shi jumate shi nici nam idee ce fac acolo.ca o dat drumu la apa ca sa nu ssa se auda nimik (nici voi nu v.ati dat seama ce fac ei acolo,da?)
dupa asta toti se linistesc shi se pun la privit vreun film veki pe 7Gold despre Cowboy...shi cel mai interesant e ca nimi nu intelege italiana shi fiecare incepe a traduce asa cum vrea el..shi Comedie se mai primeste:
-wai dap' aista nui frtasio razve?
-care frtazio wai...tu shi nu vedzi ca imbla din urma la fimeisa...aista un drug di alui din Kiurma venit din plen de la indeitz
shi de aici in sfirsit se aude voce celui mai batrin shi respectat om din casa Grandi Fratello:
-ian waai mai tashetz oleaca shi prajitz kinou pin la urma, ca shi asa nunteleg nika....
shi mai adauga:
-Wai Roma Waai.,hai tzajiunji di drynganit ghitara sheia,las ca shi maine ai so dryngyni ,c ma doare capu.....uite la cias ca i ora 10...
eu las nakanetzta chitara,fiindca sa mi spus altcineva asa ceva io trasnem in cap....adika nu io trasnem..niam cumparat acuma un Kastet,pumnal,cu scont..am sa macesc cu dinsu teroristii estia di marokini si albaneji( am o shiuda idee naveti),se anina mlia de fetele noastre iaka asa za ne za shto..da asta diamu topik aparte vreau sa aud jaloburi de la fetele noastre impotriva Teroristilor shi terorismului ..shi adika numai Bush cu asta lupta...lupt shi eu shi ku kastetu meu
iaka asa casa mea Grande Fratello..lipsteste numai debila asta de Man Lo...da las ca vb eu cu stapina shi poate aduce ea vreo cinezoaika in casa sa traiasac ..atunci vom fi v polnym sostave...numai ca la urma nustiu shini va cistiga in casa ,da eu una stiu ca eu Roman Colesnic ,vreau deja sa ies din casa shi din jok...
va rog frumos votati.ma
shinii pentru aceia ca sa ies din casa,trmiteti sms la numarul 48548
e se vuoi eliminarmi da casa ,o mandarmi a....caminare a numero 48648
pentru fiecare mesaj trimis de voi, eu a s ma rasplatesc cu jin
am pupat pe toti
shi:
Primavara vine casa !!!
Primavara vine n PLai!!!
scoate Grebla din sarai!!!
to be Cantinued
:)

#17 fuffi

fuffi

Newbie

• 8 posts

Posted 02 March 2006 - 00:24

Va multumesc pentru benvenitul vostru. Scuzatima daca scriu cam chiu cu vai pe moldoveneste, dar e de mult timp ca traiesc aici si ma cam incurc.
mai roman, tare am mai ris "del tuo grande fratello"! stiu ca cind traiesti in situatia asta, nu iti vine chiar tare a ride, am trait si eu cu persoane cam "nebune" imprejur, dar in viata totul trece in mai bine cu timpul. credeam si eu ca citeva lucruri nu aveau sa se schimbe niciodata dar greaseam! ei hai, acuma gata cu filozofia!
ce faceti voi in viata? ce fel de lucru faceti? eu acuma caut ceva sa fac acasa, stiti ca sint fabricele astea care au nevoie de lucratori.
ei hai, acuma termin aici.

:smiley31: :smiley31:

#18 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 posts

Posted 03 March 2006 - 14:18

fuuffi da tu nu esti Fuffi acela din publicitate?
-posso venire nel letto'li con voi?
....
-ma posso portare anche fuffi...? :)
imi place nikul tau

#19 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 posts

Posted 03 March 2006 - 14:27

fuuffi da tu nu esti Fuffi acela din publicitate?
-posso venire nel letto'li con voi?
....
-ma posso portare anche fuffi...? :)
imi place nikul tau

:hahahah: :hahahah: :hahahah:

Romcik cred ca nu iti convine di andare a letto con loro pot sa-ti faca bua :lol3:

#20 fuffi

fuffi

Newbie

• 8 posts

Posted 04 March 2006 - 00:14

nu, roman, nu sint un elefant (hahahaha), dar si mie imi place mult publicitatea! mi-am pus nickul asta pentru ca feciorul meu repeta deseori "fuffi"! inainte mai zicea si "fuffa" (hehehehe), dar acuma a prins la minte si zice corect!
in ultimele zile s-au conlegat cam putini moldoveni, nu va pare?
ei hai, acuma va las in pace!
p.s. cind trec pe aici toti sunt deja la culcare! :)