Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Problemi con il forum
Inviato 11 dicembre 2011 - 08:59
Un grazie infinito
Pallino
Inviato 11 dicembre 2011 - 11:05
Inviato 12 dicembre 2011 - 08:16
Controlla le impostazioni del tuo account da qui http://forum.moldweb...a=notifications
Ciao Domenico
Ho seguito il tuo consiglio e ho anche riaggiornato le mie impostazioni . Mi auguro di avre risolto.
Grazie dell'intervento .
Pallino
Inviato 14 dicembre 2011 - 14:00
Controlla le impostazioni del tuo account da qui http://forum.moldweb...a=notifications
Domenico
Per piacere puoi aiutarmi? Ho effettuato quanto consigliato ma non ricevo più le mail.
Pallino
Inviato 14 dicembre 2011 - 15:00
Domenico
Per piacere puoi aiutarmi? Ho effettuato quanto consigliato ma non ricevo più le mail.
Pallino
Domenico, continuo ad avere gli stessi problemi di Pallino, dopo aver seguito le istruzioniCiao Domenico
Ho seguito il tuo consiglio e ho anche riaggiornato le mie impostazioni . Mi auguro di avre risolto.
Grazie dell'intervento .
Pallino
Inviato 23 dicembre 2011 - 08:35
Domenico
Pallino
C'è qualcuno che può darmi qualche indicazione? E' un pò di tempo che non ricevo più le mail dal forum; ho verificato e raiggiornato le mie impstazioni senza ottenere risultati.
Un grazie anticipato
PAllino
Inviato 23 dicembre 2011 - 12:57
C'è qualcuno che può darmi qualche indicazione? E' un pò di tempo che non ricevo più le mail dal forum; ho verificato e raiggiornato le mie impstazioni senza ottenere risultati.
Un grazie anticipato
PAllino
continuo ad avere anch'io lo stesso problema, nonostante abbia aggiornato le impostazioni.
Inviato 03 gennaio 2012 - 11:21
Inviato 03 gennaio 2012 - 13:35
Ho modificato alcune impostazioni, ditemi per favore se il problema è risolto. Grazie
Ho ricevuto a partire dalle 11.21 di nuovo le mail. Sembra che funzioni, nel caso la problematica si ripresenta ti farò sapere.
Un grazie infinito Domenico.
PAllino
Messaggio modificato da pallino il 03 gennaio 2012 - 13:35
Inviato 03 gennaio 2012 - 14:36
Inviato 03 gennaio 2012 - 15:21
Perfetto, grazie
Domenico, disco verde, anch'io ho ricominciato come Pallino a ricevere le e-mail.
Da Bender, spassiba bolsoi e ancora snovim goda!!!!!
Inviato 03 gennaio 2012 - 15:38
Inviato 06 aprile 2012 - 01:11
Nel loro contesto però sono prive del link alla discussione.
Le uniche che ho ricevuto in modo completo sono, purtroppo, quelle relative all'annuncio della morte di Segiu !
Esiste qualche buona anima laddove si manovrano i server che possa intervenire per aggiustare questa lacuna?
Segnalazioni ne ho già fatte tante. . .
Se ci siete battete un colpo !!!
Messaggio modificato da willyy il 06 aprile 2012 - 01:13
Inviato 24 aprile 2012 - 00:10
Per molto tempo non ho mai ricevuto notifiche dal forum , poi da circa due mesi sono riapparse.
Nel loro contesto però sono prive del link alla discussione.
Le uniche che ho ricevuto in modo completo sono, purtroppo, quelle relative all'annuncio della morte di Segiu !
Esiste qualche buona anima laddove si manovrano i server che possa intervenire per aggiustare questa lacuna?
Segnalazioni ne ho già fatte tante. . .
Se ci siete battete un colpo !!!
Per il problema di cui sopra che comunque persiste, ho inoltrato almeno 120 email a : info@moldweb.eu ed a forum@moldweb.eu ., Postato un mesaggio sulla chat nella home page di MOLDWEB , p
Postato due volte in questo specifico forum, ma è mai possibile che nessuno, ma proprio nessuno abbia la gentilezza e la cortesia di una benchè minima risposta e/o riscontro ????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Inviato 24 aprile 2012 - 00:36
Per il problema di cui sopra che comunque persiste, ho inoltrato almeno 120 email a : info@moldweb.eu ed a forum@moldweb.eu ., Postato un mesaggio sulla chat nella home page di MOLDWEB , p
Postato due volte in questo specifico forum, ma è mai possibile che nessuno, ma proprio nessuno abbia la gentilezza e la cortesia di una benchè minima risposta e/o riscontro ???????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????
Un esempio di quanto descritto.
Ricevo l'email che segue:
Moldova Community Italia
willyy,
ARAPAN has just posted a new topic entitled "ASOCIAȚIA MOLDINIT Comunitatea Moldovenilor din Italia or. Treviso" in forum "Altre associazioni".ASOCIAȚIA MOLDINIT
Comunitatea Moldovenilor din Italia
http://moldinit.com/images/logo_moldinit_300.png
Asociaţia Moldinit are ca scop de a da voce problemelor și doleanțelor comunităţii moldoveneşti din Italia.
Creşterea angajamentului către aceste obiective se amplifică de zi cu zi, pentru că avem dorinţa de a îmbunătaţi nivelul de viaţă a tuturor cetăţenilor moldoveni ce locuiesc în Italia, dar mai ales dorim să facem auzită vocea noastră ca un popor plin de valori, bogat în uzanţă şi tradiţii.
Comunitatea moldovenilor din Italia, constituie o prezenţă tot mai numeroasă şi chiar un component simnificativ în spaţiul italian.
Pentru a nu pierde originile şi a se încadra pozitiv în acest spaţiu, asociaţiile moldovenilor trebuie să menţină aceste aspecte fundamentale.
Dorința şi necesitatea de a tutela originile, tradiţiile, cultura şi trecutul nostru e imensă, şi deaceea dorim să facem acest parcurs împreună.
Copiii, care învață limba și cultura unei ţări de adopţie n-ar trebui să piardă cultura şi limba maternă.
E de menţionat că transmiterea valorilor culturale e un proces delicat, atît pentru cel ce le transmite, cît şi pentru cel ce trebuie să le primească.
L'opportunità associativa è una delle esperienze più flessibile e una opportunità di ottenere massimo aiuto informazionale e (quando e possibile) burocratico, se non che un vero e proprio supporto economico in casi di estrema urgenza e difficoltà.
Inoltre, vi fornirà tutte le altre informazioni dalla Moldavia e da Italia, vi darà supporto nelle pratiche per rinnovo permesso di soggiorno, ricongiungimenti familiari per i vostri figli(e non solo), saranno organizzati corsi di italiano(gratis) e corsi di lingua romena, saranno anche, organizzati diversi corsi e concorsi di intrattenimento e promozione della nostra cultura.
Parteciperemo a diversi convegni, dibattiti,...etc. e ci faremmo sentire la nostra voce, attraverso i vostri desideri, problemi, richieste e altro.
La crescita del nostro impegno verso questi obbiettivi cresce ogni giorno, con il desiderio di realizzare e migliorare lo spessore di vita di tutti i cittadini moldavi soggiornanti in Italia, ma anche con il desiderio di riuscire a farci sentire come un popolo pieno di valori, ricco di usanze e tradizioni.
The topic can be found here: ? ? ? ? ? ? ? ?
COME FACCIO A SEGUIRE IL FORUM SE IN TUTTE L'EMAIL CHE MI ARRIVANO MANCA IL LINK COME IN QUESTO CASO???????????????????????????????????
You can unsubscribe at any time here: ? ? ? ? ? ? ? ?
If you are not following any forums and wish to stop receiving notifications, uncheck the setting
"Send me any updates sent by the board administrator" found in 'My Settings' under 'Notification Options'.
Moldova Community Italia
PER ASSURDO MANCA ANCHE IL LINK PER CANCELLARSI DAL FORUM ! ! !
POSSIBILE CHE NESSUNO POSSA PORVI RIMEDIO OPPURE DARMI QUALCHE SPIEGAZIONE ???????
DEBBO CONTINUARE A POSTARE QUI TUTTE LE EMAIL DEI FORUM CHE MI ARRIVANO SENZA I LINK?
POSSIBILE CHE IL WEBMASTER NON APRA MAI QUESTO FORUM E NON CONSIDERI LE EMAIL CHE DOVREBBERO ARRIVARE A MOLDWEB.EU ???
GRAZIE ! ! !
Postato due volte in questo specifico forum, ma è mai possibile che nessuno, ma proprio nessuno abbia la gentilezza e la cortesia di una benchè minima risposta e/o riscontro ???????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????
Un esempio di quanto descritto.
Ricevi l'email che segue:
Moldova Community Italia
willyy,
ARAPAN has just posted a new topic entitled "ASOCIAȚIA MOLDINIT Comunitatea Moldovenilor din Italia or. Treviso" in forum "Altre associazioni".ASOCIAȚIA MOLDINIT
Comunitatea Moldovenilor din Italia
http://moldinit.com/images/logo_moldinit_300.png
Asociaţia Moldinit are ca scop de a da voce problemelor și doleanțelor comunităţii moldoveneşti din Italia.
Creşterea angajamentului către aceste obiective se amplifică de zi cu zi, pentru că avem dorinţa de a îmbunătaţi nivelul de viaţă a tuturor cetăţenilor moldoveni ce locuiesc în Italia, dar mai ales dorim să facem auzită vocea noastră ca un popor plin de valori, bogat în uzanţă şi tradiţii.
Comunitatea moldovenilor din Italia, constituie o prezenţă tot mai numeroasă şi chiar un component simnificativ în spaţiul italian.
Pentru a nu pierde originile şi a se încadra pozitiv în acest spaţiu, asociaţiile moldovenilor trebuie să menţină aceste aspecte fundamentale.
Dorința şi necesitatea de a tutela originile, tradiţiile, cultura şi trecutul nostru e imensă, şi deaceea dorim să facem acest parcurs împreună.
Copiii, care învață limba și cultura unei ţări de adopţie n-ar trebui să piardă cultura şi limba maternă.
E de menţionat că transmiterea valorilor culturale e un proces delicat, atît pentru cel ce le transmite, cît şi pentru cel ce trebuie să le primească.
L'opportunità associativa è una delle esperienze più flessibile e una opportunità di ottenere massimo aiuto informazionale e (quando e possibile) burocratico, se non che un vero e proprio supporto economico in casi di estrema urgenza e difficoltà.
Inoltre, vi fornirà tutte le altre informazioni dalla Moldavia e da Italia, vi darà supporto nelle pratiche per rinnovo permesso di soggiorno, ricongiungimenti familiari per i vostri figli(e non solo), saranno organizzati corsi di italiano(gratis) e corsi di lingua romena, saranno anche, organizzati diversi corsi e concorsi di intrattenimento e promozione della nostra cultura.
Parteciperemo a diversi convegni, dibattiti,...etc. e ci faremmo sentire la nostra voce, attraverso i vostri desideri, problemi, richieste e altro.
La crescita del nostro impegno verso questi obbiettivi cresce ogni giorno, con il desiderio di realizzare e migliorare lo spessore di vita di tutti i cittadini moldavi soggiornanti in Italia, ma anche con il desiderio di riuscire a farci sentire come un popolo pieno di valori, ricco di usanze e tradizioni.
COME FACCIO A SEGUIRE IL FORUM SE IN TUTTE L'EMAIL CHE MI ARRIVANO MANCA IL LINK COME IN QUESTO CASO???????????????????????????????????
You can unsubscribe at any time here: ? ? ? ? ? ? ? ?
If you are not following any forums and wish to stop receiving notifications, uncheck the setting
"Send me any updates sent by the board administrator" found in 'My Settings' under 'Notification Options'.
Moldova Community Italia
PER ASSURDO MANCA ANCHE IL LINK PER CANCELLARSI DAL FORUM ! ! !
POSSIBILE CHE NESSUNO POSSA PORVI RIMEDIO OPPURE DARMI QUALCHE SPIEGAZIONE ???????
DEBBO CONTINUARE A POSTARE QUI TUTTE LE EMAIL DEI FORUM CHE MI ARRIVANO SENZA I LINK?
POSSIBILE CHE IL WEBMASTER NON APRA MAI QUESTO FORUM E NON CONSIDERI LE EMAIL CHE DOVREBBERO ARRIVARE A MOLDWEB.EU ???
GRAZIE ! ! !
Messaggio modificato da willyy il 24 aprile 2012 - 00:37
Inviato 24 aprile 2012 - 14:40
Moldova Community Italia
willyy,
Aristarh has just posted a new topic entitled "Sfintele Paști la Roma" in forum "Ricordi, pensieri, nostalgia, amore, emozioni, poesia, allegria".E primul Paști sărbătorit la Roma;
Nu mă-ntristează vântul care-mi suflă-n buzunare,
Mi-e sufletul cuprins de sfântă sărbătoare,
Iar dacă nu o simt, țin bine minte a copturilor aromă.
Aseară, cu „Rugăciunea unui dac” în loc de spovedanie,
Nu am gustat din Sfinte Daruri și î-mi duc canonul,
Iar azi, in loc de lumânare-n mână țin creionul
Și chipul fiicei dragi din poză-mi ține locul de icoane,
Ca-n zori să fie prima cărei spun - „Christos a Înviat”.
Nu am apă sfințită și mă spăl cu-o lacrimă,
Cu miez de nuci trimise de acasă-n loc de-anaforă
Și î-mi sfințesc icoana cu un dulce sărutat
Și toate-mi par a fi trimise de Cel ce este sus.
Unde-s bisericile noastre-n Roma nu știu,
Dar anul care-mi bate mâine-n ușă
Mi-aduce vârsta înălțării lui Isus.
27 aprilie 2008
Rugăciunea unui dac - poiezie de M. Eminescu.The topic can be found here: ?????????????
You can unsubscribe at any time here: ?????????????
Moldova Community Italia
============================>
Inviato 24 aprile 2012 - 14:44
============>
Moldova Community Italia
willyy,
Aristarh has just posted a new topic entitled "Timpul" in forum "Ricordi, pensieri, nostalgia, amore, emozioni, poesia, allegria".Cu mersu-i metric și firesc,
Se scurge uniform prin toate
Câte există și trăiesc,
Ducându-le ușor spre moarte.
Orice-i făcut cu multă grijă,
Sau fără, însă are-un rost,
Sperând, în mâine-și pune miza,
Uitând că ieri, tot mâine-a fost.
El este unicul stăpân,
Ce bir î-și ia din toate.
Încet, puțin câte puțin,
I le plătim în rate.
Î-și stinge setea din uzură,
Din ruinări și-alintă foamea,
Chiar și-amintirile î-ți fură,
Și seminția ți-o destramă.
Anii în luni î-i împărțim,
În săptămâni, în ore, clipe.
Naiv, cu toții ne mințim,
Nu crește el, ci numărul de cifre.
Trecutul - largu-i sac înghite
Bune și rele de-o potrivă,
Iar viitorul î-ți deschide
Pas după pas altă cortină,
Ce-ascunde după ea comoara,
Care nu are prețu-i,
- Prezentul - clipa-nsoțitoare
Prin tot parcursul vieții.
Mă-ntreb, cum am trăi, de-ar fi
Să nu gândim la cursu-i?
Să nu ne-ncerce amintiri?
Să nu avem nici vise?..
Are doar două culpe mari,
Care îl fac insuportabil,
Acestea de n-ar exista,
L-am înfrunta probabil:
S-alergi din urmă ca s-ajungi
Ceva, care nu ți-a scăpat;
Și să aștepți în clipe lungi,
Ce-n urmă n-ai lăsat.
22 aprilie 2008The topic can be found here: ????????????
You can unsubscribe at any time here: ???????????????????????????
Moldova Community Italia
Messaggio modificato da willyy il 24 aprile 2012 - 14:45
Inviato 24 aprile 2012 - 14:49
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Moldova Community Italia
willyy,
Alfredo Ferrari has just posted a new topic entitled "Il Cupon, transizione tra Rublo URSS e Leu Moldavo." in forum "Arte, storia e cultura Moldava...". Il cupon è stata la valuta temporanea della Repubblica Moldova dal 1992 al 1993. Ha sostituito il rublo sovietico alla pari ed è stata sostituita dal leu moldavo al cambio di 1 leu = 1.000 cupon. Inizialmente furono stampati delle "cartelle " (cartela consumatorului) stampate a nome della RSS Moldova, erano fogli stampati mensilmente su un'unica faccia, che contenevano dei tagliandi che consentivano di fare acquisti. Le banconote emesse avevano i tagli da 50, 200, 1.000 e 5.000 cupon. Non vennero coniate monete.
The topic can be found here: ??????????????You can unsubscribe at any time here: ?????????????
Moldova Community Italia
Inviato 24 aprile 2012 - 14:52
=====================
Moldova Community Italia
willyy,
Aristarh has just posted a new topic entitled "Păcatul divin" in forum "Ricordi, pensieri, nostalgia, amore, emozioni, poesia, allegria".Mai morți decât toți morții
Suntem, de când ne naștem
Și până-n ceasul morții,
Însă nu o cunoaștem.
Caci sufletul învie,
Abea când părăsește
A trupului robie,
Și-abea atinci trăiește,
Când viermii putrjunii
Și-înfig in carne colții
Și reîntorc naturii
Ce-am moștenit cu toții.
De la Adam încoace,
Toți fug din astă lume
Și nimeni nu se-ntoarce
Ca să ne spună cum e.
C-un măr ce fu mușcat
De Eva în Eden,
Printr-un divin păcat
Și azi în chin suntem.
Cu-o simplă mușcătură
Pe-Adam l-a înșelat,
Căci pe atunci nu fură
În Rai un alt bărbat.
Și începând cu Eva,
Oricine din femei,
Când î-și impune eul,
Tu nu mai ești al ei.
Căci în acea grădină,
Acel întâi barbat,
Plăcerea cea divină
Să știe î-i fu dat.
Femeia-n gelozie
Că nu e ea aceia,
Ce pune temelie-n
A lui Adam plăcere,
Nu dete ascultare
Și se-nfruptă din mărul
Ce-n lumea asta mare
Ne-aruncă cu blestemul:
Ca în sudoarea frunții,
Prin a râma pământul,
Să nivelăm și munții,
Să îndurăm osânda.
Și pâinea cea de-a pururi,
Ca o cerească mană,
Când ne atinge gura,
Cu ochii la icoană,
De mulțămire rugă
Cerescului Părinte,
Oricine să aducă
Ce gustă daruri sfinte.
Și-acesta e doar chinul
Menit pentru bărbați,
Femei-i - fu destinul
De-a continua în lanț,
Spre-a duce-n veșnicie
Sămânța lui Adam
Și din dureri să-nvie
Urmași acestui neam.
Și tot prin ea pătruns-a
În lumea asta largă,
Grăuntele, ce-ncins-a
O bătălie-ntreagă
”Ntre demonii căzuți
Și îngerii cerești;
Pătrunsune-a-n virtuți
Păcatele lumești.
Ferice de acela,
Ce-aflat în astă lume,
Nu crede într-o „Eva”
Și ei nu se supune,
Spre-a-i dărui puterea
Din brațul de bărbat,
Schimbând-o pe plăcerea
Ce i se-oferă-n pat.
De-accepți acea ofertă,
Gândirea-ți întârzie;
Devii marionetă, -
A Evei Jucărie.
Când zorii se dezleagă,
Pe ochi - Păinjeniș;
Pentru o viață-ntregă
Î-i vei avea închiși...
2 mai 2008The topic can be found here: ?????????????You can unsubscribe at any time here: ???????????????
Moldova Community Italia
Inviato 25 aprile 2012 - 14:06
= = = = =
Moldova Community Italia
willyy,
Aristarh has just posted a new topic entitled "Înălțare prin umilință" in forum "Ricordi, pensieri, nostalgia, amore, emozioni, poesia, allegria".
--------------------------------------------------------------------------------
Destinu-mi dete-nvățătură:
- Cât te înalță umilința.
- Cum să-ți privești fără de ură
Semănătorii suferinței.
- Să știi-naintea lor cu tact,
Să î-ți ascunzi privirea,
Căci ochii lor n-ar rezista
Pe-ai tăi să î-i admire.
- Și mâna primul s-o întinzi,
Pe ei de-ai saluta,
Ca să nu stea încremeniți
Pentru prezența ta.
- Și chiar cuvânt de mulțumire,
Să știi să le aduci,
Acelor hoți de fericire,
Ce te-au făcut să plângi.
- Și pică lor să nu le porți,
Nici rugă de blestem.
- Și chiar acceptă, dacă poți,
Când zic: „Haide să bem”.
Căci mintea le e prea săracă,
Și-i ocolește-nțelepciunea,
Să-i lași pe placul lor să-și facă
De-ncearc-a-ți spune glume.
Tu, - să te-ascunzi în modestie
Și de acolo să-i privești,
Împotmoliți în sărăcia
Averilor lumești.
Și prinși în acest joc al tău,
Nu-arăta hazul, ori mânia;
Din masca cea de tontălău
Priveștele prostia.
Ca ei, prin tot ce au în craniu,
Sa-și facă loc pentru uimire,
Barem, că ești cumva cam straniu,
Sau poate ești așa din fire...
Doar când î-ți amintești de puntea,
Ce leagă malul tău de-al lor,
Nu le dori și lor s-o-nfrunte
Căci li-i mândria-nsoțitor,
Și s-ar putea ajunși la mijloc,
Să cadă-n hăul răzbunării,
Fără să știe c-acest vifor
Nu-aduce roade alinării.
Ore-ar pute și ei s-accepte,
Să-nchine-acel pahar,
Ce fu plătit cu trei monede
Să-mi spele luni întregi de-amar?..
--------------------------------------------------------------------------------
You can unsubscribe at any time here: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Moldova Community Italia