Ghimpu: Filat a cules toate roadele AIE
sursa: jurnal.md foto: mediafax.ro
1952
Președintele interimar, Mihai Ghimpu, lider al Partidului Liberal, care a obținut doar 12 mandate în urma alegerilor parlamentare, crede că Partidul Liberal Democrat, în frunte cu Vlad Filat, a obținut cele mai multe mandate dintre toate partidele din Alianța pentru Integrare Europeană în rezultatul muncii tuturor partidelor din AIE.„Vlad Filat a cules toate roadele Alianței pentru Integrare Europeană și toți cred că sunt meritele dumnealui, datorită funcției de premier pe a avut-o”, a declarat Mihai Ghimpu, la Publika TV.
Totodată, liderul PL crede că voturile venite de peste hotare pentru PLDM sunt anume rezultatul funcției de premier. „Ceea ce a venit din Europa, este datorită funcției sale”, a adăugat Ghimpu.
Deși a ținut să menționeze că nu este supărat pe nimeni în această situație, Mihai Ghimpu a declarat că PL va pretinde la una dintre cele mai importante trei funcții din stat. „Nu va mai fi ca anul trecut, când am zis: „Luați ce vreți, numai să avem alianță”. Dacă acceptăm să mergem în alianță, trebuie să avem pârghii”, a conchis Ghimpu.
În altă ordine de idei, întrebat dacă mai are vreun as în mânecă, Mihai Ghimpu a confirmat. „Mai am ași, dar... nu am cu cine-i pune la cale”, a adăugat, cu jumătate de voce, Mihai Ghimpu.
Immagine1.jpg 129,43K
0 Numero di downloads