Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
caut un job in IT
Inviato 21 maggio 2010 - 09:34
dar nu am pasaport romin (in stare de culegere a documenteleor pentru dosarul cetateniei romine.)
poate cineva sa ma sfatue daca e real de gasit un contract de munca in nordul IT (intre Modena si Verona)
anticipat mersi.
Inviato 21 maggio 2010 - 10:39
salut la toti..caut un loc de munca in IT..sint inginer pe electronica..
dar nu am pasaport romin (in stare de culegere a documenteleor pentru dosarul cetateniei romine.)
poate cineva sa ma sfatue daca e real de gasit un contract de munca in nordul IT (intre Modena si Verona)
anticipat mersi.
Salut,
Nu cred ca ai vrio sansa pina nu iti faci pasaportul roman,
Dar chear si cu pasaportul roman o sa iti fie greu sa iti gasesti ceva de munca pe specialitatea in Italia.
Uite dupa ce iti faci pasaportul roman poti sa iti pui CV-ul pe monster.it poate ai vrio sansa sa te gaseasca cineva care ar avea nevoie de asa ceva, dar numai daca mai ai si experienta.
Succes.
Inviato 27 maggio 2010 - 09:32
<br /><br /><br /><br />Salut,<br /><br />Nu cred ca ai vrio sansa pina nu iti faci pasaportul roman,<br /><br />Dar chear si cu pasaportul roman o sa iti fie greu sa iti gasesti ceva de munca pe specialitatea in Italia.<br /><br />Uite dupa ce iti faci pasaportul roman poti sa iti pui CV-ul pe monster.it poate ai vrio sansa sa te gaseasca cineva care ar avea nevoie de asa ceva, dar numai daca mai ai si experienta. <br /><br />Succes. <br /><br /><br /><br />
Mersi de raspuns..stii cu pasaportul romin sint acum mari dificultati de al face,macar ca lam inceput...dar pina ce mam oprit,din mai multe considerente..si una impotranta ca RM in timp de un an un an jumate va avea acces la UE fara vize ca Rominii..si are shanse mari..
daca urmaresti situatia politica dintre aceste doua tari (RM-IT) zcum pe 14-16 iunie va veni o delegatie din parlamentul IT si nu numai..cu o vizita la Moldova cu mai multe intrebari de rezolvat,dupa invitatia guvernului actual..si va fi in discurs si liberalizarea regimului de vize pentru RM.
vom spera ca comunistii nu ne vor pune bete in roate,sa nu fie iarasi un 7APRILIE-2..vom spera ca va fi totul bine,caci toti meritam asta de mai mult de 20 de ani.
daca ai un skype intra si vom conversa..
Inviato 06 giugno 2010 - 14:31
Poate sa pun intrebarea altfel...poate cineva sa ma ajute sa gasesc ceva de lucru in regatul Emilia..(Reggiuo Emilia) pot sa ma apuk de orice..nu numai decit pe profesie,stiu multi oameni care lucreaza la negru acolo pentru a face ceva de folos..
Poate cineva poate sa ma ajute sa fac rost de un contract de munca..sint deacord sa restitui mijloacele investite in afacerea asta..am demult dorinta de aajunge in italia,dar pina ce nu pot sa o indeplinesc..
voi astepta citeva raspunsuri la tema data si am sa ma gindesc la orice propunere....
detalii cum sa ma gasiti..skype:Jonathan_771 sau gsm: +373 69109551.