Vai de mine Lilia.... Nu ma mira faptul..... prima una dupa aia alta.... Nu-i asa.... Mi se pare, ca va dati ambele cu capul de pereti.... Se vede de departe.... Dar in privinta lui Robcal nu avea mare grija... Vorbeste la tema mai bine, ca pina acum nai spus nici o vorba la locul ei ... nici nai de unde e slab vocabolarul la tine... stiu.... Dar de ce nu ia-i scris un mesaj lui Robcal sal intrebi ce se intimpla, daca nu puteai dormi???? Erai tare preocupata!!! te apucau ginduri, te complesau durerile... aveai treaba cu noi... MITITICA... cum asa... doar... TU cu CRISTAL sinteti asa de BRAVE de a bombarda cu mesaje private sotii, iubitii inscrisi totodata in acest forum.... Si nu asa, da mesaj dupa mesaj... PINA CIND NU STITI CEI CU VOI... LINA.
:hahahah: :hahahah: :hahahah:
Demult n-am mai citit asa pantecareala (diaree) verbala! Doaaaaamne fereste!!
Danza, vezi, tu, asta era un mare secret, da eu am obiceiul sa molestez barbatii din forum, mai ales pe cei care intra aici si urmaresc asa, fara sa scoata un cuvant. Ii bombardez pana le iese ochii din orbite, sa le fie de invatatura! Dar daca mai scriu de la acelasi PC cu Lina, apoi le scot sufletul nu alta! :hahahah:
Asta este doamna noastra cu vocabular bogat, si cu minte profunda

Zviozdocika, sint de acord cu tine.... Fiecare are opiniea sa... Experienta de viata asa cum a trait-o asa cum a simtit-o... Visuri urmarite... Sperante asteapte .... fericiri intirziate.... Toti sintem oameni..... si fiecare iubeste si se mindreste in felul sau asa cum stie si asa cum simte.... Dar daca va-ti uita putin mai cu atentie in acest forum a-ti observa ceva interesant ceia ce se vede printre rinduri :nu e dat la toti acest lucru: baetii distepti observa repede.... Te apuca jalea.... Citesc multi mesajele, dar putini scriu... DE CE CRISTAL NU TE-AI INTREBAT... Tu asa (INTELEGENTA PERSOANA) care stii a vorbi pentru toti odata.... Tot aceiash ai ramas ca alta data PERFIDA cum ai fost nu te-ai mai schimbat... AGRESIVA si IMPULSA.... Nu scapi un mesaj dormi pe compiuter nici nu stiu cind mai dovdesti sa faci ceia ce spui despre tine ... Dar noi ne cunoastem deja... Iti place sa le maresti ,ce zici ? hai recunoaste..... Parerea mea .... Multumesc pentru compliment,dar nu am avut si nici nu am de gind sa-mi chimb nickul N-AM DE CE MA RUSINA EU SINT ASA CUM SINT si ma mindresc de mine si de tot ce am ma simt bine si asa....Sint si eu IMPERFECTA FIINDCA SINT OM m-ar mira faptul daca era invers .... NU E NICI UNUL PERFECT ... Dar tu danza sau cum iti zice tie acolo nu stiu, controleaza mai departe greselele mele,dar sa stii, ca nu-ti platesc o capica... ca le scrii si tu bune si cracanate..... asa ca moldoveni scriti ce ginditi si cum puteti nu va fie rusine... Mai trimitetii prin tarile calde , ca de ei ii plina lumea.... LINA.
:hahahah: :hahahah: :hahahah:
Ooof, doamne, maica precista!!
Scuza-ma Roza, tu esti fiinta pasnica, da eu aici rad cu lacrimi, ca.....scusa, da nu ma pot abtine.... :hahahah: