Ringraziando il cielo.
Su questo non v'è dubbio...grazie a Dio.
Le avete lette le dichiarazioni dei due ragazzi?
Ion Galatchii e Dragos Musteata.
„Am urcat sa arboram steagurile, pentru a linisti multimea si pentru a-i demonstra ca aceste cladiri sint ca si cucerite si ca acesta nu este un obiect de distrus si trebuie sa se opreasca. Am negociat si am urcat cu doi reprezentanti ai politiei si am instalat steagul. Cind am coborit, am observat ca multimea se mutase la Parlament. Noi, crezind ca o sa ajute ceea ce am facut la Presedintie, am incercat sa facem si la Parlament tot asa. La Parlament insa a fost mai greu sa intram - am fost si udati... Totusi am intrat si tot asa am negociat cu politia ce am putea face ca sa oprim masele de la distrugere", a declarat Ion Galatchii.
Dragos Musteata a declarat ca initiativa de arborare a drapelului a venit "de la unul dintre protestatari". "Eu am preluat ideea si mi-am dat seama ca acest gest ar putea sa linisteasca masele. Odata ce ai pus drapelul pe Presedintie, oamenii inteleg ca cladirea este a noastra si nu mai are rost sa se ajunga la varsari de singe", a spus Dragos Musteata.
Leggete cosa è contestato ai 2:
Celor doi tineri - Ion Galatchii, de 17 ani si Dragos Musteata, de 19 ani - li s-au
intentat dosare penale cu acuzatia de participarea la tentativa de lovitura de statMA DAIIIIII...
Ion voleva fare il Presidente e Dragos il Primo Ministro???
Non era meglio accusarli di "vilipendio alla nazione"?
Questa cosa spiega bene il peso che viene dato alle cose in Moldova...