Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

AMORE

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
198 risposte a questa discussione

#1 Mary

Mary

Member

• 27 messaggi

Inviato 11 dicembre 2005 - 12:12

SALUT prieteni!!!!
voi in privinta dragostei cosa ne pensate!!!
a me vengono delle domande un sceme.., fuori di testa però sono curiosa di sapere cosa ne pensate..
cum credeti dragostea poate dura vesnic..opppure sint petegolete din popor...
io ci credo voi invece....
un ràsunàtor salut de la Mariana :wub: :wub: :wub:

#2 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 11 dicembre 2005 - 12:20

eu cred ca exista dragoste care poate dura o vesnicie... depinde ptr fiecare ceea ce inseamna dragoste... ptr ca dragoste nu este numai acea passiune pe care o ai de la inceputul raportului, dragostea este si respectul fata de persoana iubita... este si prietenul tau.....este si persona cu care te distrezi... este persoana cu care imparti totlul presoana cu care poti sa vorbesti de orisice.... este perosna care atunci cand te atinge iti trec fiori.....este persoana cu care vrei sa cresti copii tai....
drgoste implica multe sentimente.. nu numai passiunea .... caci pasiunea pe care o aveai de al inceput.... se schimba, se modifica dar nu dispare niciodata... sta doar in noi sa mentinem mereu focul aprins.

#3 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 11:20

cum credeti dragostea poate dura vesnic..

NU !!! Vorghesc di mini :

Dragoste shi atractzie, ii pina la un moment, dupa asta ii abitudine, shi deamu tre sa stai cu persoana cutare, cum s-ar spune "di nevoie" pentru ca te-ai obishnuit, shi nn hai voglia di cambiare un altro(cum zic altzii "iniziare tutti da capo"), shi in plus mai ai shi 2-3 copkii ...
Eu din totdeauna am fost di ideea ca tre sa te iubeshti , in primu rind, pi tini insutzi. Daca nu mai este acelashi feeling ca di la insheput, shi vezi ca totul se distruge shi tu (el o ea) stai male, meglio lasciare perdere ... Deatita ca in cazu ista suferi numai tu, shi numai momenti fericiti ...

Asha ca daca intr-o zi nu ma voi mai simtzi bine, cu persoana care imi sta vicino, ii voi spune, clar ca ii foarte greu sa faci pasu ista, dar tre sa tre gindeshti shi la tini ...

Karoci: Dragoste eterna, ori veshnica NU EXISTA, cel putzin pentru mini, mi stuffo subito, asha ca ramine dupa noi cum shi cit tzii aprins "FOCUL" din persoana care o vreau alaturi ... ;)

#4 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 11:37

am vazut cupluri care si dupa 50 de anni de casnicie....se iubesc, se respecta, se tin de mana, se adora, isi dau pupicuri.... sunt atat de frumosi si atat de dulci.....
nu cred ca e chiar asa... ca nu exista dragoste vesnica... depinde si de noi cat o tinem aprinsa......
cu siguranta in fiecare cuplu intra monotonia, cu siguranta toate cuplurile se cearata si poate se si trimit la......, dar ceea ce e mai important vince mereu....

nu spun... si eu am vazut si auzit multe cupluri care stau impreuna numai asa.... ptr ca stau bine... multi stau ptr ca nu au chef sa schimbe casa(caci si impruna cu sotia au hotarat de bun acord asa, ca sunt liberi doar ca stau impreuna de dragul copiilor).... sau ptr ca lui ii convine asa si finge in fiecare zi .... sau ea minte ptr ca ei ii convine si sta bine asa....
nici eu nu as putea sa stau langa o persona ptr care nu mai simt nimic.....sa stai cu o persoana numai asa ptr ca stai bine, numai cine stie ptr care altre motive cred ca e destul de urat.... folosindute de o perosna care te iubeste.. poate.... e de ajuns ca sa fie dialog intre doua perosna care se iubesc si toul se rezolva... doar ca e greu....caci suntem diferiti toti.

#5 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 12 dicembre 2005 - 14:09

intense, sunt shi perechi ca stau shi 100 ani impreuna ... da sincer sa-ti spun, sa le intrebi asha separatzi unu di altu, sicuramente iti raspund ca stau atita timp impreuna, pentru ca-i "abitudine" ...

Eu vin de la relatzii, care nu durau mai mult di vre-o 2 3 luni, massimo 6 ... Asha ca am vazut: shi ca tre sa stai shi de nevoie, shi ca tzii jali di persona data ca nu cumva sa sufere... Am vazut shi sa plinga shi sa-mi faca de toate ca sa ma intoarca inapoi, dar daca eu shtiu ca nu este nimic, shi numai simt nimic ... apoi acolo ramini shi cu flori shi cu lacrimi in ochi, shi nu ca-s cativa, da prosta ma mai gindesc la mini, da nu sunt egoista, prosta nu trebuie sa suferim ... gia' ke suferim abastanza, x i vari motivi shi vrei ca shi in amore sa nu fie totul bine ... Apoi numai ai linishte sufleteasca ...

Asha ca daca te simtzi bine cu persoana data, sicuramente poti sa stai shi 50 shi 100 ani impreuna ... Da eu nu cred, da nu cred pentru ca sunt eu diversa ... cum ai spus tu ...

....caci suntem diferiti toti.

#6 Roman

Roman

Advanced Member

• 148 messaggi

Inviato 20 gennaio 2006 - 16:14

dragostea e un butoi mare de K*****t cu un strat subtire de miere deasupra.vezi,simti mirosul mierii,ca mai tirziu sa.ti dai seama ca ai nimerit in K*****t.....

#7 Guest_zviozdocika_*

Guest_zviozdocika_*

Inviato 20 gennaio 2006 - 16:23

Prostii si numai prostii.:angry2: Dragostea e cel mai frumos lucru de pe pamint. Trebuie sa fii fericit sa o ai. O sa o intilnesti,dupa o sa vorbesti in alt mod. :P

#8 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 01:33

dragostea e un butoi mare de K*****t cu un strat subtire de miere deasupra.vezi,simti mirosul mierii,ca mai tirziu sa.ti dai seama ca ai nimerit in K*****t.....

baiat frumos si exprimare urata...pai se poate Roman?

Cand aud si eu ca esti multumit si tu de ceva? :P

#9 Ica

Ica

Advanced Member

• 235 messaggi

Inviato 23 gennaio 2006 - 15:19

Eu cred ca dragostea poate dura si 50 de ani, daca e ... :P imposibila. Daca sunt obstacole, care ii impiedica pe cei indragostiti sa stea impreuna. Daca se vad din cand in cand. Dar cand incepi a sta impreuna, cum nu ai da, dispare vraja. Si daca, plecand vraja, ramane prietenia si respectul, atunci e O.K.
Dar mai depinde si ce intelegem prin dragoste. Fiindca unul cand zice dragoste se gandeste la pasiune, si aceea chiar cred ca nu poate dura un sac de ani. Altul se gandeste la afectiune si atunci da, cred ca poate dura mult. Dar in general, stiti ca cineva zicea ca dragostea au inventat-o barbatii, ca sa atraga mai usor femeile in pat. Sa fie asa, sa nu fie asa?
:hmm:

Pupici

De asta barbatii cred ca sar din floare in floare in floare sau mai bine zis "din butoi in butoi", ca sa nu se murdareasca prea tare...
La unii barbati moldoveni, de cand le-au venit femeile in italia, au inceput a le creste coarnele, dar tie vad ca-ti creste nasul
:lol3:. Tu poate ai insuficienta de calciu?

#10 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 gennaio 2006 - 12:16

dragostea e un butoi mare de K*****t ...

... ai luat-o pre rapidi tu cu dragostea, ca sa tzii la o persona tre s-o intzelegi din cap pin-n kishiori, sa shtii cind ii sincera cu tine shi cind nu ... Daca nu-i sinceritate shi incredere nu-i nish dragosti shi nish butoi di K****, da-i indiferentza ... OK !!!

Sh-apoi shtii destul di ghine, ca tot shei-i scris aishi ii h***** ... Pina shi si impaca 2 persoane apoi exista dragoste shi tot, daca merge sheva storto apoi de-amu diventa un butoi di ...

ma va' ...

#11 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 17:47

Ciao, Floriana, bine ai venit! :smiley31: Iata mesajul tau nu a ajuns pe forum da la mine in pm, asa ca il pun acum eu. Da cu timpul te vei invata ;) ca nu e tare greu. Cand vrei sa scrii un mesaj nou clicheaza pe "rispondi" si in fereastra care se deschide scrii mesajul tau.

Commento di Floriana: Ciao a tutti! Sunt o fire ce am crezut si cred ìn dragoste,chiar si ìn situatii dificile inima pàstra un loc pentru o nouà sperantà.Vreau sà atrag atentia celor ce o vorbesc cu cuvinte mai putin frumoase si anume cu "IMNUL IUBIRII" si sper sà và fie de folos. IMNUL IUBIRII DRAGOSTEA ESTE ìNDELUNG RàBDàTOARE,ESTE PLINà DE BUNàTATE DRAGOSTEA NU ESTE INVIDIOASà SI NU SE LAUDà NU SE UMFLà DE MìNDRIE NU SE POARTà NECUVIIINCIOS NU CAUTà FOLOSUL SàU NU SE APRINDE DE MìNDRIE NU SE GìNDESHTE LA RàU, NU SE BUCURà DE NELEGIUIRE,CI SE BUCURà DE ADEVàR SUFERà TOATE,CREDE TOATE,RABDà TOATE DRAGOSTEA NU PIERE NICIODATà.

#12 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:01

GAZIE CRISTAL!
ìntradevàr acesta este primul mesaj al meu,mi-ar face plàcere sà comunic cu voi. :)

#13 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:06

GAZIE CRISTAL!
ìntradevàr acesta este primul mesaj al meu,mi-ar face plàcere sà comunic cu voi. :)

Pentru putin.
Esti binevenita, Flo :smiley31:
Cine incepe cu un mesaj frumos incepe bine ;)

#14 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:14

GAZIE CRISTAL!

Floriana placerea e a noastra bine ai venit :smiley31: si sper sa te simti bine pe aici... Unde locuiesti??? Povesteste ceva despre tine...

#15 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:18

Floriana placerea e a noastra bine ai venit :smiley31: si sper sa te simti bine pe aici... Unde locuiesti??? Povesteste ceva despre tine...

Ei, hai shi tu! N-apuca lumea de-odata de gat! :lol3: :lol3:

#16 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:20

Ei, hai shi tu! N-apuca lumea de-odata de gat! :lol3: :lol3:

Da si am fost chiar asa de brusca :hmm: Cer scuse cind fac altii apui ghini daca am zis eu iaca deamu intervine educatricea :prrrt:

#17 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:31

Da si am fost chiar asa de brusca :hmm: Cer scuse cind fac altii apui ghini daca am zis eu iaca deamu intervine educatricea :prrrt:

Dapu iaka, am vrut sa te netezesc cu pleotka, m-a inspirat Krisa :lol3:

#18 Floriana

Floriana

Member

• 46 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:40

GRAZIE RAGAZZI!
Locuiesc ìn una din comunele Genovei

#19 liuna

liuna

Advanced Member

• 830 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:44

eu cred ca exista dragoste care poate dura o vesnicie... depinde ptr fiecare ceea ce inseamna dragoste. .

Cred ca depinde ce inseamna O VESNICIE p-u fiecare ...
Eu personal in Dragoste nu cred, ceea ce altsii numesc Dragsote eu numesc passiune+respect, si cind trece passiunea (dar ea 100% trece) ramine respectul..si deci se poate de mers impreuna si pina la 93413465476 ani.
Daca tre ambele, pai considera ca-i pesnja, nu mai schimbi nimic.
Sper din tot sufletul sa-mi schimb parerea..dar pin acum sunt profund convinsa ca dragoste veshnika nu exista, si intr-o oarecare masura is de-acord cu Romcik, numai ca el s-a exprimat cam direct, dar in fond asta e..

:sorry:

#20 oxana_80

oxana_80

Advanced Member

• 607 messaggi

Inviato 25 gennaio 2006 - 18:45

Dapu iaka, am vrut sa te netezesc cu pleotka, m-a inspirat Krisa :lol3:

Daaaa :hmm: plohaia bila idea :lol3: :lol3: