perchè c'è differenza? ma va? che ignorante che sono.già che ci sei...perché non impari la differenza tra i rrom ed i romeni?
![]()
![]()
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Mankurt
Posted 27 May 2008 - 18:41
Posted 27 May 2008 - 18:48
perchè c'è differenza? ma va?
perchè c'è differenza? ma va? che ignorante che sono.
e per fare sta affermazione dovevi scrivere ben 3 post uguali????
era chiaro dal tuo primo post sul forum!
Posted 27 May 2008 - 18:56
non posso risponderti mi dispiace, non parlo rumeno,ma il moldavo si........altu' care se da drept cel mai tare din parcare, fa-ne noua o placere mark, gindeste-te la frumoasa ta sotie moldoveanca ori eventual la macaroane si nu ne mai rupe cu aberatiile tale..... In ceea ce priveste discursul pe care l-am adus la tema discutiei: nu v-ati gindit niciodata, cel putin la un moment din viata voastra, de ce toata lumea are intotdeauna ceva de spus impotriva Rusiei? de ce Lituani,Estoni,Ceceni,Moldavi,Bielorusi si mai stim noi cinee, au avut cite ceva de reprosat sovieticilor? or fi fiind bolnavi la cap? nesanatosi la minte?
Posted 27 May 2008 - 19:04
e hai propio ragione ,cosa vuoi farci non tutti sono intelligenti come tè.e per fare sta affermazione dovevi scrivere ben 3 post uguali????
![]()
era chiaro dal tuo primo post sul forum!
Guest_marcuzzzo_*
Posted 27 May 2008 - 19:08
non posso risponderti mi dispiace, non parlo rumeno,ma il moldavo si........
e da qui mi accorgo che non dici la verita'...
fammi un esempio: come si dice "bambino" in moldavo?
Guest_marcuzzzo_*
Posted 27 May 2008 - 19:28
Guest_marcuzzzo_*
Posted 27 May 2008 - 19:49
Posted 27 May 2008 - 20:00
Esiste un'altra parola al posto di ignorante
Posted 27 May 2008 - 22:06
intendi forse dire.............stronzo? puo darsi...........anzi ti anticipo diciamo sicuramente.Esiste un'altra parola al posto di ignorante
Guest_St3f4n_*
Posted 28 May 2008 - 21:36
e questo a che pro????
non esiste una sola verità
ognuno la vede a modo suo
non esiste un solo colpevole..esattamente come nei matrimoni falliti...
Gresit! Adevarul e unu si unu singur! Basarabia pamant Romanesc!
Si chiar cum zise insusi Crick, adevarata Moldova è cea din Romania deoarece cand rusii au ocupat Principatul Moldovean, acesta si-a continuat existenta in actuala Moldova de pe teritoriul Romaniei...acela a fost Principatul Moldovean! iar ...teritoriul actual a republicii Moldova era doar o regiune din imperul zarist in care se efectuau deportari in masa in siberia si o intensificara rusificare...regina Caterina (sau Catalina).
Deci as zice ca locuitorii din actuala rep.Moldova s-ar numi mai degraba Basarabeni...
Posted 29 May 2008 - 12:22
Si sa va fie voua rusine, celor care isi permite sa ponegregreasca oamenii de buna credinta din aceasta zona. Ati simtit voi pe pielea vostra durerea ce ne-a fost provocata din cauza ca ne-au rupt rusii de copii, de bunici, de frati care au ramas erau in partea cealalta a Prutului? Ati simtit voi frigul din Siberia si foamea de acolo? Stii voi oare ca mii de basarabeni erau expulzati din tara, batuti, omoriti? Stiti voi cum ca basarabenii erau dusi in Siberia si locuiau in baraci de lemn fara caldura si mincau cartofi inghetati, daca mai erau si aceea? Cine naiba va credeti voi sa va permiteti sa injositi o jumatate de neam care a luptat 50 de ani pentru as pastra istoria, limba, traditiile si obiceiurile.
Zici ca nu am stiut noi de Eminescu. Eu sunt copilul nascut in timpul ex-sovietic. Am stiut poezia lui Eminescu si am crescut cu amintirile lui Creanga. Referitor la ce spuneti voi - sa stiti ca chiar daca rusii au interzis plecarea la biserica, ba chiar mai mult, au distrus o mare parte din Biserici, oricum bietul om fugea pe ascuns si isi sfintea pasca la Paste. Risca sa fie inchis, dar nu se lasa de umblat cu uratul, clopotelul sau haitul cum se zice de la zona la zona.
Si acum trecind prin toate acestea, sa se gaseasca un destept care sa spuna asa vorbe la adresa neamului meu?! Ai tace, caci ce ai stiut tu decit sa-ti umple stomacul si sa te rastorni cu burta la soare!
Sincer, mi s-a facut sila, voma de prostia unora. Ba chiar mai mult, am lasat o lacrima sa curga in amintirea stramosilor mei care, bietii de ai, au indurat atita ca sa ajunga sa fie injositi de niste minti slabe si de niste fraeri fara educatie si cultura!
Edited by agein, 29 May 2008 - 13:40.
Guest_St3f4n_*
Posted 29 May 2008 - 13:29
eu am un mare respect pt Basarabia!
Posted 29 May 2008 - 13:37
cred si sunt convins de faptul ca, Crick se referise la rusificati...adica la persoane gen liliana, Danza, ecc...n-o lua ca pe ceva personal
eu am un mare respect pt Basarabia!
nu avea decit sa specifice, dar sa nu vorbeasca la general. Sincer m-a deranjat prea mult! Nu ca m-am infuriat, dar m-a durut...
Posted 29 May 2008 - 18:44
cred si sunt convins de faptul ca, Crick se referise la rusificati...adica la persoane gen liliana, Danza, ecc...n-o lua ca pe ceva personal
rusificata io??????????????????'
asta e chiar de rasul gainilor!
piciule, dat fiind ca ai atata timp liber, ia mai citeste tu prin forum un pic (discutiile din ultimii doi ani) inainte de a scrie anumite prostii!
Guest_marcuzzzo_*
Posted 29 May 2008 - 20:11
nu esti rusificata dar nici nu stii in ce limba vorbesti?...foarte ciudat.
Guest_St3f4n_*
Posted 29 May 2008 - 20:15
rusificata io??????????????????'
![]()
asta e chiar de rasul gainilor!
piciule, dat fiind ca ai atata timp liber, ia mai citeste tu prin forum un pic (discutiile din ultimii doi ani) inainte de a scrie anumite prostii!
auzi babo...cand mi te adresezi ia vezi s-o faci cu "nene"...
nu cred ca t-am dat confidenta sa-ti permiti cuvinte gen "piciule"...
asa ca fa pasi...
Edited by St3f4n, 29 May 2008 - 20:42.
Posted 30 May 2008 - 12:21
si totusi, cum poti sa sustii atatea prostii?
nu esti rusificata dar nici nu stii in ce limba vorbesti?...foarte ciudat.
gaseste-mi un singur mesaj de-al meu pe acest forum sau per oricare vrei tu in care eu sa sustin ca vorbesc o alta limba decat cea romana
dupa aia mai vorbim
p.s. si prostiile pe care eu cica le-as susitine, care ar fi???
Edited by Danza, 30 May 2008 - 12:23.
Posted 30 May 2008 - 12:30
auzi babo...cand mi te adresezi ia vezi s-o faci cu "nene"...
nu cred ca t-am dat confidenta sa-ti permiti cuvinte gen "piciule"...
asa ca fa pasi...
modereaza-ti cuvintele!
cuvantul "pici" nu mi se pare deloc ofensiv
sustii cu foarte multa mandrie ca esti roman, ca vorbesti romana
pacat ca nici macar nu intelegi sensul cuvintelor care ti se adreseaza
pune mana pe DEX si mai invata
Guest_St3f4n_*
Posted 30 May 2008 - 12:44
modereaza-ti cuvintele!
cuvantul "pici" nu mi se pare deloc ofensiv
sustii cu foarte multa mandrie ca esti roman, ca vorbesti romana
pacat ca nici macar nu intelegi sensul cuvintelor care ti se adreseaza