Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Per Imparare Il Moldavo

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
29 risposte a questa discussione

#21 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 19 gennaio 2008 - 15:46

So spun pe romaneste:dute in pizda mati cu tot cu constitutia ta de cicat. Acum roagate lui Stati sa-ti faca o traducere in moldoveneasca!

a scemo pke voi spaciare il moldavo x rumeno....

questa parolaccia e moldava ......

poi cerca di contenerti siamo su un forum e non al mercato :fuyou_2:

Messaggio modificato da liliana07 il 19 gennaio 2008 - 15:47

#22 sergiu33

sergiu33

Member

• 25 messaggi

Inviato 23 gennaio 2008 - 09:01

a scemo pke voi spaciare il moldavo x rumeno....

questa parolaccia e moldava ......

poi cerca di contenerti siamo su un forum e non al mercato :fuyou_2:

Pentru mancurtii care au uitat pe ce forum se afla si in ce limba vorbesc,cu dedicatie speciala pentru liliana07 :stranie chestie sunt tirfele astea:dupa o bucata de timp devin italiene,sau ai uitat romana? azi isi uita limba,tara,obiceiurile,traditiile,barbatul.maine isi treadeaza tot ce a avut.Asa devin tirfe de strada.Am scris romaneste nu cred ca vei intelege ,mai ales ca te-ai si italinizat. Muist-o!

#23 irina0103

irina0103

Advanced Member

• 395 messaggi

Inviato 23 gennaio 2008 - 09:29

dupa o bucata de timp devin italiene... azi isi uita limba,tara,obiceiurile,traditiile,barbatul.maine isi treadeaza tot ce a avut.Asa devin tirfe de strada.Am scris romaneste nu cred ca vei intelege ,mai ales ca te-ai si italinizat. Muist-o!

iaca si te doare pe tine ca fameiele isi uita barbatul... :roflmao:

S nu inteleg cum tu iti permiti sa faco o astfel di afermatie cin tu nici nu o cunisti pe liliana?!?!?!

#24 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 23 gennaio 2008 - 09:48

Pentru mancurtii care au uitat pe ce forum se afla si in ce limba vorbesc,cu dedicatie speciala pentru liliana07 :stranie chestie sunt tirfele astea:dupa o bucata de timp devin italiene,sau ai uitat romana? azi isi uita limba,tara,obiceiurile,traditiile,barbatul.maine isi treadeaza tot ce a avut.Asa devin tirfe de strada.Am scris romaneste nu cred ca vei intelege ,mai ales ca te-ai si italinizat. Muist-o!

se vede ca iesti prost de ragi

pentru-ca o persoana inteligenta nu ar scri asa prosti

si ''TIRFA'' s-o chemi pe sorata dar nu pe mine..... :fuyou_2:

traduzione in italiano:

se vede che sei un ignorante cronico

perche una persona intelligente non sciverebbe delle scemenze

poi ''p*****A'' CHIAMI TU' SORELLA E NON ME... :fuyou_2:

Messaggio modificato da liliana07 il 23 gennaio 2008 - 09:49

#25 anisoara

anisoara

Advanced Member

• 129 messaggi

Inviato 23 gennaio 2008 - 10:31

iaca si te doare pe tine ca fameiele isi uita barbatul... :roflmao:

S nu inteleg cum tu iti permiti sa faco o astfel di afermatie cin tu nici nu o cunisti pe liliana?!?!?!

Ai observat?Pare ca CINEVA/CITIVA isi da/u toata staruinza sa atace la personal. :hmm: Oare de ce?Oare cine? :hmm:

#26 999

999

Member

• 40 messaggi

Inviato 24 gennaio 2008 - 21:58

Liliana oare ţie chiar îţi face plăcere sa scrii fiecare comentariu in limba romana cu greşeli? Suntem totuşi in 2008, pina si browser-ele au incorporate in ele funcţia de control ortografic. Inteleg ca suntem pe internet si nu la ora de limba romana (pe care tu din cite se vede nu ai frecventat-o).

Oricum nu sunt lingvist - dar liliana07 si irina0103, par sa fie aceiasi persoana - reiesind din aceia ca comit aceleasi greseli de orotgrafie si exprimare. Ori au avut acelasi prof la romana. Nu sunt admin, dar cred ca se impune o comparare a adresei IP a acestor doua personaje pentru a salva forumul de aberatii.

#27 liliana07

liliana07

Advanced Member

• 3656 messaggi

Inviato 25 gennaio 2008 - 14:19

Liliana oare ţie chiar îţi face plăcere sa scrii fiecare comentariu in limba romana cu greşeli?(da ni plasi da pi tine si ti doare in c...r di seea si fac eu) Suntem totuşi in 2008, pina si browser-ele au incorporate in ele funcţia de control ortografic. Inteleg ca suntem pe internet si nu la ora de limba romana (pe care tu din cite se vede nu ai frecventat-o). (dapucum iaca so gasit disteptu noroduli ca se ni spue ca sint in 2008 sau 2009 da si nei isit de la curu vasi asa distept??)

Oricum nu sunt lingvist(si badaproste domnului ci nu iesti ca de asa profèsor scassamaroni hospodi boge moi pazestema)- dar liliana07 si irina0103, par sa fie aceiasi persoana - reiesind din aceia ca comit aceleasi greseli de orotgrafie si exprimare.

(mai tormoz bulbuca ackarisi sea, nu vez ca suntem doua persoane si esti chior)

tu uitate sub nasu tau si pe urma tei uita in padure ..... :lol3: :lol3: :lol3:

#28 irina0103

irina0103

Advanced Member

• 395 messaggi

Inviato 25 gennaio 2008 - 14:47

Oricum nu sunt lingvist - dar liliana07 si irina0103, par sa fie aceiasi persoana - reiesind din aceia ca comit aceleasi greseli de orotgrafie si exprimare. Ori au avut acelasi prof la romana. Nu sunt admin, dar cred ca se impune o comparare a adresei IP a acestor doua personaje pentru a salva forumul de aberatii.

Tocmai de atita nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala!! :fuyou_2:

Si as dori sa-ma arati greselele care sunt totuna

#29 999

999

Member

• 40 messaggi

Inviato 25 gennaio 2008 - 19:35

Scuze irina, se pare ca te-am confundat cu cineva. Nothing personal - doar ca sunt pe forum niste persoane care tare iubesc sa toarne zoaie si sa atace persoanele.

#30 rosalinda

rosalinda

Fotoreporter di InMoldova Ştiri

• 298 messaggi

Inviato 22 febbraio 2008 - 17:14

asa va vreau! suparati foc! si sa va iasa cuvintele cele mai urate pe care le aveti in vocabularul vostru! ma mandresc cu neamul nostru de moldoveni inteligenti!