Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

Veniti "acasa"!

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
127 risposte a questa discussione

#81 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 15:53

stinol, eu nu ti inteleg ... shi inseamna ca am intrat noi fetili ... daca nu te interesa la cosa, poteva lasciarla perdere , no ...

cmq nu  inteleg shei scris in ultimu post ...

<{POST_SNAPBACK}>

Mai inscurt aisi cu forumul isa pot sa intirzii si la concert!!Ciao ciao
o sa intru peste vreo saptamaina!!sau poate in seara asta ceao ceao

#82 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 16:01

o sa intru peste vreo saptamaina!!

<{POST_SNAPBACK}>

imi vei lipsi :) stammi bene ... stinol ciao nu ceao ;)

#83 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 23 settembre 2005 - 23:10

4ta noi am intrat prea departe cu asta ... nu-ti pare ...
nu prosta ma tem, ca cind ne vom vedea sa nu ne fie rushine cind ne vom uita in ochi ... [/b][/color]

<{POST_SNAPBACK}>

Daca se intampla asta,ma transform in furnica si vin la voi sa vad cat de tare va rusinati... :roflmao: :roflmao:

#84 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 24 settembre 2005 - 15:10

Daca se intampla asta,ma transform in furnica si vin la voi sa vad cat de tare va rusinati... :roflmao:   :roflmao:

<{POST_SNAPBACK}>

daca o sa fac rost de o machina fotografica,iti voi arata fotografiile ... ;)

P.S: Apropo am vrut sa-ti raspun la mesaj, dar n-am avut timp, eram ieri dupa un examen oral, asha ca am raspuns doar in forum, dar iti voi scrie in curind ...
Iti multumesc din suflet ... uneori am nevoie shi de cineva ca sa ma mai opreasca ... cred ca ai inteles, altrimente t spiego dopo :)

Cmq sei una persona meravigliosa ...

#85 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 24 settembre 2005 - 21:07

Ana tocmai pentru ca te apreciez ti-am scris, :P nu-ti face griji,inteleg...

O duminica frumoasa tie si celor din forum! :)

#86 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 07:34

..nu-ti face griji,inteleg...

<{POST_SNAPBACK}>

iti multumesc din suflet ...

iaca azi e luni, shi se incepe o saptamina noua ... buon inizio di settimana shi spor la munca ... ;)

#87 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 26 settembre 2005 - 12:28

Pai da,e luni si Stinol nu s-a prezentat in forum... http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif
Cris...da-mi de veste ca esti bine...ce-ai facut in week-end?

Ana,cum merge scoala?Daca nu ai rezultate bune...nu vei merge la Milano :lol3: :lol3:

O saptamana frumoasa tuturor! :P

#88 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 12:09

Ana,cum merge scoala?Daca nu ai rezultate bune...nu vei merge la Milano :lol3: :lol3:

da iaca merg inainte ... sono un pocchino di corsa, deoarece tre sa fac foarte multe lucruri ... dar sper ca ce la faccio ;)
Shtiu ca daca nu sunt cuminte nu-mi vor permite sa vin la Milano :( Faccio del mio meglio !!!

#89 badica

badica

L'addetto stampa

• 7637 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 19:44

Cred ca un pic de relax e foarte bun pentru tine delfina_ana!!!
Ce vrei fac? Tota ziua cu cap la scoala?? :graduated:
Sunt sigur ca tu merge foarte bine,

ciao da Badica

#90 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 19:48

Pai da,e luni si Stinol nu s-a prezentat in forum...
Cris...da-mi de veste ca esti bine...ce-ai facut in week-end?

Ana,cum merge scoala?Daca nu ai rezultate bune...nu vei merge la Milano

O saptamana frumoasa tuturor!

Multumesc, Rosa, sunt bine! Am fost la mare, mi-am permis 2 zile de relax. Ieri si azi tot n-am fost la srvici, dar inca nu-ti spun ce-am facut
:P sunt superstiziosa :smiley9: capito? :)
In rest e bine, un weekend care a durat 3 zile nu mi-a stricat. ;)
Si aici ce se mai aude? Am vazut ca biancaneve si-a pus imaginea, in sfarsit, ca nu se prea hotara care imagine sa-si puna in avatar.
Am mai vazut ca lumea se pregateste pentru intalnirea din decembrie, ce sa zic, stil italian :lol3: Se pregatesc cu luni inainte pentru un eveniment atat de simplu. Nu-i de mirare ca nuntile le pregatesc cu un an inainte daca nu mai mult! :lol3:
Oricum mi-ar fi placut sa merg si eu, dar nu prea cred sa reusesc, si-apoi de pe-acum nu stiu sa zic nimic.
Si pe la voi ce mai nou?
Ana, as vea sa te intreb cum merg pregatirile de examene, dar nu vreau sa-ti tulbur linistea :) Si-apoi ajung sa te intreb mereu acelasi lucru :( Hai mai bine iti dau un pupic ;)
Va salut pe toti si
pe curand!

#91 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 20:47

Ei Cris,ai reusit sa te odihnesti un pic...ce bine,in cazul asta te iert ca ai absentat de pe forum!

Ar fi fost frumos sa fi mers si tu la "intalnirea"din decembrie...ma bazam pe fotografiile tale...dar oricum,ai timp sa hotarasti,nu?

Badica,"complimenti"pentru romana ta!Ma bucur ca stii sa scrii romaneste!Beato te!

Ana eu sunt sigura ca o sa reusesti sa mergi la Milano ca esti o fata sarguincioasa.Daca nu te lasa parintii...vorbesc eu cu ei... :) )

#92 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 22:04

Rosa dar de ce nu vii??? o zi libera nu poti sa iti iei? e si duminica.... haiiiiiiii te rog sa vii si tu....

Si aici ce se mai aude? Am vazut ca biancaneve si-a pus imaginea, in sfarsit, ca nu se prea hotara care imagine sa-si puna in avatar.

Va salut pe toti si
pe curand!

ma ciaoooooooooo!!!
ce mai faci draga mea..... stii avatarul nou ... chiar azi l-am scimbat..... :P presimteam eu ca ai sa intri.....vezi cat de buna sunt... am ascultat sfatul si ideea ta..... :P
acuma imi ramane sa caut 7 pitici..... :lol3:
Grande Valentino Rossi.... a avut aceeasi idee ca tine cu alba ca zapada....... :lol3:
sper ca iti place noul meu avatar....
speram sa vii si tu la intalnire asa te cunosteam si pe tine.... caci pana sfarsit :smiley31:

#93 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 22:35

Nu vin intense,imi pare rau!!!

#94 intense

intense

Miss modella sposa 2006

• 2332 messaggi

Inviato 27 settembre 2005 - 23:08

Nu vin intense,imi pare rau!!!

cum?????????? de ce???????????..........daiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
si vede che non vuoi venire......................
:(

#95 delfina_ana

delfina_ana

Advanced Member

• 1032 messaggi

Inviato 28 settembre 2005 - 09:07

Cred ca un pic de relax e foarte bun pentru tine delfina_ana!!!
Ce vrei fac? Tota ziua cu cap la scoala?? :graduated:
Sunt sigur ca tu merge foarte bine,

:) ciao badica ... da shini ti invata asha de bine moldavo ? !!? Un pic di relax, dicevi ... magari ... Ma a dirti la verità m sono scelta io da sola sta vita, oddio a fare niente ... quindi nn devo lamentarmi ;)
Ce sa-ti mai spun?!!? Sorry ca ti-am scris in italiana, dar imi era mai ushor shi mai repede ca sa scriu :)

Salutami la tua moglie, se anke nn m conosce ;)

Ana, as vea sa te intreb cum merg pregatirile de examene, dar nu vreau sa-ti tulbur linistea :) Si-apoi ajung sa te intreb mereu acelasi lucru :( Hai mai bine iti dau un pupic ;)

intradevar ma intrebi mereu asta ... da eu sunt bucuroasa ... :smiley9: Tu ce mai faci ?!!?
Eu parca totul bine.. Shtii ca o data am vorbit despre site web ... apoi am vrut doar sa-ti spun ca am inceput shi noi, e un curs ... di site web, numai ca-i mai complicat oleaca ... Acuma nu poi sa-ti lamuresc foarte mult in maanuntit, caci cunosc putin, sunt 3 saptamini di cind s-a inceput cursu ... Dar cin il voi termina, shi cind voi face anke un chat ... iti voi putea spune mai multe ;)

ciao la toti ...

P.S: Imi pare rau ca nu poti veni la Milano ... tu shi rosa ... :unsure:

Ana eu sunt sigura ca o sa reusesti sa mergi la Milano ca esti o fata sarguincioasa.Daca nu te lasa parintii...vorbesc eu cu ei... :) )

ehi magari ... nustii ce mama drastica am eu ... oricum, cum a zis shi Cris e devreme ca sa zic rapunsul meu definitiv ... Eu oricum ma voi stradui .. Numai ca as vrea sa ma intorc seara inapoi, pentru capo meu di la restorant nu cred ca imi va permite sa lipsesc ... Shi mai ales ca va fi in perioada di natale ...

si vede che non vuoi venire...................... :(

intense eu o inteleg, pentru ca nu ca nu vrei dar daca nu poti nu poti sa te desfaci in 2 ca sa fii in toate 2 locuri ... Ma refer shi la mini....

#96 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 21:02

Immagine Postata

#97 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 01 ottobre 2005 - 23:22

MULTUMIRI Criiiiiiis!Ce frumos!
Si ce surpriza! :smiley31: :smiley31:

O duminica frumoasa si din partea mea!

#98 Cristal

Cristal

Advanced Member

• 1176 messaggi

Inviato 02 ottobre 2005 - 15:16

Nu stiu care e problema dar nu reusesc sa pun o imagine, fac un macel, ceva nu merge azi. Ce pacat.

#99 stinol

stinol

Advanced Member

• 319 messaggi

Inviato 02 ottobre 2005 - 16:20

Salutari la toti!!Bine v-am regsasit.Sper sanatosi voiosi.

Cum va mai merg treburoile?

#100 rosa 47

rosa 47

Educatrice del forum

• 3982 messaggi

Inviato 02 ottobre 2005 - 20:19

Pai treburile,dupa cum se vede,ne merg bine...dar tu,in aceste zile,ne-ai simtit lipsa vreun pic? http://forum.moldweb...tyle_emoticons/default/smiley7.gif

Poate nu ti-a spus nimeni...dar Ana a plans in urma ta cu lacrimi de crocodil... :roflmao: