Salta al contenuto


Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
 • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
 • Registrati


 •  


Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse
 

Foto
- - - - -

Prim-ministrul Iurie Leancă a primit astăzi Insigna de Comandor al Ordinului „Meritul Republicii Italiene”


Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
1 risposta a questa discussione

#1 badica

badica

  L'addetto stampa


 • 7636 messaggi
 • Iscritto il: 21-agosto 05

Inviato 11 febbraio 2014 - 18:14


Leancă a fost decorat cu două medalii. "Este prima dată când primesc o distincţie!"

Prim-ministrul Iurie Leancă a primit astăzi Insigna de Comandor al Ordinului „Meritul Republicii Italiene” pentru "efortul depus la dezvoltarea relațiilor bilaterale", în perioada în care a fost ministru de Externe şi prim-ministru. Decoraţiile şi diploma i-au fost înmânate de către Enrico Nunziata, ambasadorul italian în țara noastră, informează un comunicat de presă al Guvernului.
"Sunt onorat! Este nu doar o apreciere pentru modesta mea activitate, dar și pentru tot ce am făcut cu colegii în această perioadă pentru a avea o relație cât mai substanțială cu Republica Italia", a spus premierul, menționând că este pentru prima dată când primește o distincție.
Întâmplarea face însă ca Iurie Leancă să fi primit tot astăzi şi o a doua distincţie: Ordinul Prezidenţial de Excelenţă, oferit de ex-Preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili.
"Este cunoscut faptul că suntem pe aceeași cale a democrației și a unui viitor mai bun pentru cetățenii țărilor noastre. Este o cale lungă și dificilă, dar credem că vom obține ceea ce ne-am propus", a spus, în cadrul ceremoniei, Avtandil Mikatsadze, însărcinat cu Afaceri al Georgiei în Republica Moldova.
"Avem același scop, de a trăi în marea și prospera familie europeană. E adevărat că această cale este lungă și dificilă, dar dacă ne vom consolida eforturile ne va fi mai ușor", a venit replica prim-ministrului moldovean.

#2 badica

badica

  L'addetto stampa


 • 7636 messaggi
 • Iscritto il: 21-agosto 05

Inviato 12 febbraio 2014 - 09:01

Mancava la foto:

 

img_1021271_thumbs_640x480_822251.jpg