Pai Vlad...arată-mi te rog unde se afla Rep. Moldova pe harta pt ca in scurt timp vin la tine in oaspetie si nu stiu care este cel mai scurt drumul
scherzi e battute a parte...
Cancelarul Republicii Federale Germane, Angela MERKEL va efectua o vizită în Republica Moldova pînă la finele verii curente
În cadrul conferinţei de prese susţinute astăzi de către Prim-ministrul Vlad FILAT pe marginea rezultatelor vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles şi Luxembourg, în perioada 26-28 iunie, Premierul a vorbit despre participarea sa la Summit-ul Partidului Popular European.
Prim-ministrul a spus că a avut mai multe discuţii utile şi importante cu partenerii din alte ţări, printre care a menţionat discuţiile cu mai mulţi oficiali, participanţi la eveniment care reprezintă conducerea ţărilor europene.
„Am lansat invitaţia doamnei Angela MERKEL, Cancelar Federal al Germaniei, să viziteze Republica Moldova şi Dumneaei a acceptat invitaţia. Vizita va avea loc în vara anului curent. Aceasta va fi prima vizită a unui Cancelar Federal al Germaniei în Republica Moldova", a anunţat Prim-ministrul.
Vlad FILAT a precizat că în dimineaţa acestei zile a semnat o dispoziţie privind demararea pregătirilor pentru importanta vizită.
http://www.gov.md/li...idc=436&id=5246