Salta al contenuto

Moldweb

Benvenuto nella Moldova Community Italia

Immagine Postata Benvenuto nella Moldova Community Italia. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata o Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Facebook o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse
* * * * * 1 Voti

tradarea si cu ce s-o infrunti.

• Please log in to reply
Nessuna risposta a questa discussione

#1 jonathan_77

jonathan_77

Member

• Members
  • PuntoPunto
  • 21 Messaggi:
  • Nazione:

Inviato 10 settembre 2011 - 19:59

salut..
ce este tradarea? cine o stie ma va intelege..am fost tradat de propria sotie,care in timpul de fata este in italia mai bine de 2 ani.
inainte de a se duce am stat de vorba cu dinsa,daca nu va face divortul dupa ce ajunge acolo,si dupa o jumate de an........mia aduj un plic de la judecatorie,unde era citatia de la judecata in priviinta divortului..am luat si un avocat,dar nici el nu m-a putut ajuta cu nimic..am fost divortat in aceiasi zi..
acum....sint parasit si singur cuc,si in fiecare noapte cind vin de la servici..ma intreb...si ce e mai departe??? si cum mai departe? am 32 de ani..si sint cu intrebarile astea in fiecare noapte..incerc sa ma tin in mini...dar e foarte dificil..caci nici o pastila nu iti alina singerarea sufleteasca,poate pentru cineva o fost sau este usor de trecut peste asta,dar eu o iubesc,si nu-mi inchipui cum voi trai mai departe...
si acum mai astept pasaportul romin de la ministerul de justitie din Bucuresti..o sa vina cindva...si voi pleca cu biletul intr-o singura directie..am si eu un vis..sa traiesc si eu in Italia..acum fac cursuri de limba..cred acolo nu ma voi pierde..mai stiu si engleza si franceza....dar..nu am la cine ma duce..caci nu sint asteptat de nimeni nici la mine in tara si nici peste hotare..drept am acolo un coleg de clasa,care acum are familie acolo,dar pina a ajuns la asta..a mai trait prin parc..adica...dupa servici...patul de noapte era o banca din parcul din preajma..poate si eu voi trece prin asta..sau poate nu..numai Domnul Dumnezeu stie cum mi-a scris destinul..
va intrebati poate...... dar care-i sensul acestui monolog??????
e foarte simplu:  va cer un sfat ...sau raspunsuri la intrebarile mele de fiece zi si noapte.
voi fi recunoscator celui ce va scrie..sfaturi de treaba..
si mai las niste legaturi pentru discutii: skype: Jonathan_771 sau E-mail: seb-johan@yandex.ru

0 utenti stanno leggendo questa discussione

0 utenti, 0 ospiti, 0 utenti anonimi

Questa discussione è stata letta da 3 utenti.