Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Guest Message by DevFuse
ABEMUS REX MOLDAVORUM
Iniziata da
Rick
, 27 giu 2011 17:06
2 risposte a questa discussione
Inviato 27 giugno 2011 - 17:06
Filat către Lupu: Persoana nr.1 nu comentează declarațiile persoanei nr.4
Persoana nr. 1 nu comentează persoana nr. 4 . Așa a reacționat astăzi liderul PLDM, Vlad Filat la declarația lui Marian Lupu. Ultimul a afirmat că ședința Consiliului AIE se amână pe motiv că persoana numărul 1 din PLDM nu va putea fi prezentă la ședință mai devreme de sfârșitul săptămânii.
Filat a subliniat că în cazul în care Lupu insistă să discute anume cu el, acest lucru se putea face oricând. „Dl Lupu știe foarte bine că eu voi fi plecat. Partidele din AIE au mai mulți membri. Eu am colegi care pot reprezenta formațiunea în negocieri. Dacă dlui ar fi dorit să se întâlnească cu mine, am fi putut să ne vedem oricând ar fi dorit dânsul, și ieri, și dimineață, etc. Eu știu că o problemă se discută dacă se dorește”, a spus liberal-democratul.
UNIMEDIA amintește că astăzi, președintele Partidului Democrat a anunțat că ședința Consiliului AIE va avea loc la sfârșitul săptămînii curente. „A venit un răspuns de imposibilitate de a fi prezent din partea liderului PLDM. A fost propusă formula să vină nr. 2 și nr. 3, dar Consiliul AIE este format din nr. 1 la nivelul fiecărui partid”, a explicat acesta.
În context, Lupu a ținut să menționeze că „se cam evită discutarea problemelor și se preferă comunicarea prin mass-media”. Pe de altă parte, Filat spune că prin ultimile declarații emotive ale președintelui democrat se dorește a se sustrage atenția publică de la de la intervențiile anterioare pe care le-a făcut liberal-democratul. "Nu știu de ce atunci când ating anumite probleme pe care le cunoaște toată societatea, se vine cu atâtea constatări, specualții de coaliții cu comuniștii, etc", s-a arătat mirat Filat.
La sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc a declarat că Filat ar fi încercat să-i ceară ajutor pentru a deveni politicianul nr.1. În replică, Filat a precizat că a devenit politicianul nr.1 și fără ajutorul acestuia.
Inviato 27 giugno 2011 - 17:15
Messaggio modificato da Rick il 27 giugno 2011 - 17:28
Inviato 28 giugno 2011 - 09:14
mah...la Storia insegna che è proorio in queste situazioni che i ducetti, i furher, i caudillo o i comunisti prendono il potere..PER IL BENE COMUNE. Ed è proprio in queste situazioni che il POPOLO lo accetta! Ho sempre detto di non credere nella Democrazia come verità assoluta. ( semplicemente la considero al 90% dei casi, la miglior alernativa), ma in una situazione come quella moldava un bel decennio di "Ordine e Legalità" sarebbe d' uopo...