Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Certificatul de recrut
Inviato 21 giugno 2011 - 12:17
Leggendo nel forum ho trovato questa vecchia discussione del 2010 :
2. Serviciul militar. In cazul in care cetateanul are varsta cuprinsa intre 16 si 27 de ani si nu a facut serviciul militar, el trebuie sa prezinte certificatul de recrut, care se ridica de la Comisariatul militar general de catre el personal.
Eu am presupus ca fiul tau a plecat inaintea varstei de recrutare, in baza procedurii de reintregire familiei, corect?
Si ca, prin urmare nu avea cum sa faca aici serviciul militar, fiind cu traiul si studiile peste hotare.
In asa caz, mi s-a spus ca trebuie sa soliciti acordul special scris al Sefului Directiei Documentatiei Populatiei, sa-i explici care e situatia.
El iti va elibera o autorizatie speciale in acest sens si vei putea face pasaportul fara livret si certificat de recrut.
Pentru a ajunge la audienta la acesta, suni in orice zi lucratoare la nr de telefon /+373 22 / 50 44 17 pentru programare
Tine cont ca audienta se face doar in zilele de JOI de la 13-00 la 15.00
Asa ca organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa reusesti la audienta.
Ca sa-i demonstrezi ca copilul e plecat din MD inainte de varsta de recrutare in serviciul militar national, ia cu tine eventual orice document care ar putea demonstra de cand e feciorul tau in Italia
Directia de Documentare a Populatiei se afla pe str. Puskin 42, la intersectie cu Alexandru cel Bun.
E ancora valida come possibilità o pure e cambiato qualcosa,qualche regola o si procede in modo diverso?Aspetto una vostra risposta al più presto Cordiali saluti e grazie del attenzione.
Inviato 21 giugno 2011 - 15:38
Salve a tutti sono nuovo del forum e sono qui a chiedervi aiuto per una questione che riguarda il rinnovo del mio passaporto: io quest'anno ho compiuto da qualche giorno 19 anni ho finito gli studi a inizio giugno e ora devo tornare in moldavia per rinnovare il passaporto,non ho fatto il servizio militare ne ho il Certificatul de recrut.
Leggendo nel forum ho trovato questa vecchia discussione del 2010 :
2. Serviciul militar. In cazul in care cetateanul are varsta cuprinsa intre 16 si 27 de ani si nu a facut serviciul militar, el trebuie sa prezinte certificatul de recrut, care se ridica de la Comisariatul militar general de catre el personal.
Eu am presupus ca fiul tau a plecat inaintea varstei de recrutare, in baza procedurii de reintregire familiei, corect?
Si ca, prin urmare nu avea cum sa faca aici serviciul militar, fiind cu traiul si studiile peste hotare.
In asa caz, mi s-a spus ca trebuie sa soliciti acordul special scris al Sefului Directiei Documentatiei Populatiei, sa-i explici care e situatia.
El iti va elibera o autorizatie speciale in acest sens si vei putea face pasaportul fara livret si certificat de recrut.
Pentru a ajunge la audienta la acesta, suni in orice zi lucratoare la nr de telefon /+373 22 / 50 44 17 pentru programare
Tine cont ca audienta se face doar in zilele de JOI de la 13-00 la 15.00
Asa ca organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa reusesti la audienta.
Ca sa-i demonstrezi ca copilul e plecat din MD inainte de varsta de recrutare in serviciul militar national, ia cu tine eventual orice document care ar putea demonstra de cand e feciorul tau in Italia
Directia de Documentare a Populatiei se afla pe str. Puskin 42, la intersectie cu Alexandru cel Bun.
E ancora valida come possibilità o pure e cambiato qualcosa,qualche regola o si procede in modo diverso?Aspetto una vostra risposta al più presto Cordiali saluti e grazie del attenzione.
salut, in cel mai rau caz mergi la Comisariatul dat, e la Sculeanca linga fabrica Mezon daca nu gresesc intreaba prin zona iti vor spune unde e, ia-ti vreo 20 de euro si cred ca pe loc ti-l scriu sau cel putin te vor pune sa treci comisia medicala, care deobicei toti o trec inca la liceu. Nu am idee cum sa procedezi, caci nu am avut asa situatie, cel putin si Buletin trebuie sa-ti fac caci fara el pasaport nu se elibereaza, dar buletinul nu se elibereaza fara certificat de recrut. Sau suna si vezi ce iti zic cei de la Puskin 42.
bafta! nu te intrista acasa totul e posibil sa faci