Salta al contenuto

Moldweb

Benvenuto nella Moldova Community Italia

Immagine Postata Benvenuto nella Moldova Community Italia. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata o Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Facebook o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse
- - - - -

„PLDM calcă pe urmele comuniștilor. Eu nu văd schimbare”

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
1 risposta a questa discussione

#1 Rick

Rick

Advanced Member

• Top Member
  • PuntoPuntoPunto
  • 12683 Messaggi:

Inviato 21 aprile 2011 - 14:31

Messaggio modificato da Rick il 21 aprile 2011 - 14:32

#2 Rick

Rick

Advanced Member

• Top Member
  • PuntoPuntoPunto
  • 12683 Messaggi:

Inviato 28 aprile 2011 - 16:15

Unde este schimbarea promisă de AIE-2 ?
               aprilie 27, 2011                

Am ajuns să o trăim și pe asta. Acutala  putere se ceartă de la o sărbătoare nou instituită și anume Ziua  Drapelului. Fiecare partid din Alianță a încercat azi să scoată cât  mai  multe dividente politice de pe urma acestui eveniment, care doar la  Chișinău s-a sărbătorit și care în celelalte orașe și comune nici nu s-a  auzit.  Ne-au promis schimbarea, însă nu am văzut nici o îmbunătățire a  lucrurilor în acești doi ani de guvernare democratică. Am fost martori  la certuri fără sfârșit înre Vlad Filat și Marian Lupu, acum  premierul  și-a îndrepat tunurile asupra Partidului Liberal. Astfel  partidul  condus de Vlad Filat a devenit unul care nu se mai ține de cuvânt, și un  partid care în țara noastră decide pentru el.  Se creează impresia că  PLDM devine încet , dar sigur o copie a fostului partid comunist. Atunci  mă întreb unde este schimbarea dragi guvernanți?   Ne-ați promis  pace  în societate, dar vă certați mereu, ne-ți promis că nu veți legifera  practicile homosexualilor, dar tocmai voi, liberal-democrații i-ați  catalogat drept lipsiți de cultură pe cei care își apăra familia și  credința și sunteți gata să legalizați în premieră Legea  descriminării. Voi ați legalizat cultul islamic,care  va aduce după sine  multe  lucruri rele. Și mă întreb atunci, unde este schimbarea promisă?  Oamenii sunt tot mai dezamăgiți de o astfel de guvernare care vorbește  luni întregi despre principii, dar tocmai principiile sunt acele care  lipsește de pe agenda actualei guvernări?   Acum când suntem în prag de  campanie electorală, vom fi martori la noi atacuri întrei cele trei   componente ale Alianței pentru Integrare Europeană, astfel premisa  odioasă de a reveni comuniștii la putere este mare. Și atunci  cu greu  îi va mai ierta pe cei 57 de deputați democrați că prin acțiunile lor au  turnat apă la moara comuniștilor. Poate este o premisă pesimistă, dar  realitatea asta ne vorbește. Cel puțin pe moment.

Messaggio modificato da Rick il 28 aprile 2011 - 16:16