Salta al contenuto

Moldweb
Moldova Community Italia utilizza cookies. Leggi le Regole privacy per maggiori informazioni. Per rimuovere questo messaggio clicca sul pulsante qui di fianco:    Accetto l'uso dei cookies
  • Login con Facebook Login con Twitter Log In with Google      Login   
  • Registrati

•  

Benvenuto su Moldweb

Immagine Postata Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. Immagine Postata
Se poi hai un account Immagine Postata, Immagine Postata, Immagine Postatao Immagine Postata è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? Immagine Postata
Guest Message by DevFuse

Foto
- - - - -

„PLDM calcă pe urmele comuniștilor. Eu nu văd schimbare”

Discussione archiviata. Non è più possibile intervenire in questa discussione.
1 risposta a questa discussione

#1 Rick

Rick

Advanced Member

• 17668 messaggi

Inviato 21 aprile 2011 - 14:31

Messaggio modificato da Rick il 21 aprile 2011 - 14:32

#2 Rick

Rick

Advanced Member

• 17668 messaggi

Inviato 28 aprile 2011 - 16:15

Unde este schimbarea promisă de AIE-2 ?
aprilie 27, 2011

Am ajuns să o trăim și pe asta. Acutala putere se ceartă de la o sărbătoare nou instituită și anume Ziua Drapelului. Fiecare partid din Alianță a încercat azi să scoată cât mai multe dividente politice de pe urma acestui eveniment, care doar la Chișinău s-a sărbătorit și care în celelalte orașe și comune nici nu s-a auzit. Ne-au promis schimbarea, însă nu am văzut nici o îmbunătățire a lucrurilor în acești doi ani de guvernare democratică. Am fost martori la certuri fără sfârșit înre Vlad Filat și Marian Lupu, acum premierul și-a îndrepat tunurile asupra Partidului Liberal. Astfel partidul condus de Vlad Filat a devenit unul care nu se mai ține de cuvânt, și un partid care în țara noastră decide pentru el. Se creează impresia că PLDM devine încet , dar sigur o copie a fostului partid comunist. Atunci mă întreb unde este schimbarea dragi guvernanți? Ne-ați promis pace în societate, dar vă certați mereu, ne-ți promis că nu veți legifera practicile homosexualilor, dar tocmai voi, liberal-democrații i-ați catalogat drept lipsiți de cultură pe cei care își apăra familia și credința și sunteți gata să legalizați în premieră Legea descriminării. Voi ați legalizat cultul islamic,care va aduce după sine multe lucruri rele. Și mă întreb atunci, unde este schimbarea promisă? Oamenii sunt tot mai dezamăgiți de o astfel de guvernare care vorbește luni întregi despre principii, dar tocmai principiile sunt acele care lipsește de pe agenda actualei guvernări? Acum când suntem în prag de campanie electorală, vom fi martori la noi atacuri întrei cele trei componente ale Alianței pentru Integrare Europeană, astfel premisa odioasă de a reveni comuniștii la putere este mare. Și atunci cu greu îi va mai ierta pe cei 57 de deputați democrați că prin acțiunile lor au turnat apă la moara comuniștilor. Poate este o premisă pesimistă, dar realitatea asta ne vorbește. Cel puțin pe moment.

Messaggio modificato da Rick il 28 aprile 2011 - 16:16