Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Procura
Inviato 23 dicembre 2010 - 22:05
Inviato 24 dicembre 2010 - 16:04
Ciao, visto che hai ricevuto una valanga di risposte]Salve a tutti! Voglio sapere che documenti mi servono per fare una procura per rifare il pasaporto e cartea di identita in moldavia,le originale mi lo rubato qua,e o una opurtunita di fare il permiso di sogiorno,adeso solo in nero e ho solo la patente moldavo.Grazie.
In tanto ti auguro Buon Natale e Felice Anno.
Ciao.
Inviato 12 settembre 2011 - 20:42
A)cit ma costa o asemenea procura?procura e in limba romina?
B)De ce acte este nevoie?
C)in cit timp o pot obtine?
D)trebuie programare la consulat?
Va multumesc mult!!!!
Inviato 12 settembre 2011 - 22:01
salut poti face procura la orice notar italian in limba italiana(Procura speciale) in care sa fie clar indicat scopul pentru ce o faci nici decum nu trebuie sa faci acea Generala care e mai scumpa si nu e ok pentru a obtine cazier sau alte acte, apoi il apostilezi la Tribunalul orasului unde stai, trimiti acasa procura, acolo ii faci traducerea oriunde (caci e mai ieftin) si merge apoi sa-ti faca cazierul juridic.....Salut!eu o sa scriu in romina deoarece vreau sa ma explic bine...daca no sa primesc vre/un rasp. sau daca e nevoie o sa scriu si in italiana...de 2 zile incerc sa sun la consulatul de la Roma p/u info si nu/mi raspunde nimeni..intrebare mea este...la ce mai exista numarul ala p/u info daca nimeni nu raspunde?trebuie sa fac o procura mamei mele p/u obtinerea cazierului juridic,traducere,legalizare si apostilare in italiana...ea se afla in Moldova..
A)cit ma costa o asemenea procura?procura e in limba romina?
B)De ce acte este nevoie?
C)in cit timp o pot obtine?
D)trebuie programare la consulat?
Va multumesc mult!!!!
a) costul in jur la €100 si apostila italiana la tribunal e gratis in termen de 2-3zile.
b) o obtii imediat la notar
c) eviti consulatul daca nu stai in apropiere de bologna sau roma, nu stiu daca trebuie programare.
Apostila in R. Moldova o pot obtine si parintii tai sau copii fara supraplata si fara procura daca demonstreaza rudenia, adica cert de nastere ale tale si a mamei care va merge sa apostileze cazierul la Chisinau.
eu stau in milano, iti dai seama cit imi trebuia sa merg pina la bologna si inapoi doar sa o am in l. romana.
asa cum actele MD apostilate sunt valabile in It, in asa mod actele italiene apostilate in italia sunt autentice in R. Moldova.
Inviato 12 settembre 2011 - 22:04
sorry dar daca nu e urgent de ce nu faci cazierul prin intermediul consulatului direct fara sa faci procura? vezi daca consulatul nostu presteaza asa serviciu, daca nu ai graba mare si nu esti departe de roma sau bologna incearca si asa.salut poti face procura la orice notar italian in limba italiana(Procura speciale) in care sa fie clar indicat scopul pentru ce o faci nici decum nu trebuie sa faci acea Generala care e mai scumpa si nu e ok pentru a obtine cazier sau alte acte, apoi il apostilezi la Tribunalul orasului unde stai, trimiti acasa procura, acolo ii faci traducerea oriunde (caci e mai ieftin) si merge apoi sa-ti faca cazierul juridic.....
a) costul in jur la €100 si apostila italiana la tribunal e gratis in termen de 2-3zile.
b) o obtii imediat la notar
c) eviti consulatul daca nu stai in apropiere de bologna sau roma, nu stiu daca trebuie programare.
Apostila in R. Moldova o pot obtine si parintii tai sau copii fara supraplata si fara procura daca demonstreaza rudenia, adica cert de nastere ale tale si a mamei care va merge sa apostileze cazierul la Chisinau.
eu stau in milano, iti dai seama cit imi trebuia sa merg pina la bologna si inapoi doar sa o am in l. romana.
asa cum actele MD apostilate sunt valabile in It, in asa mod actele italiene apostilate in italia sunt autentice in R. Moldova.