Salut!
Incep acest nou subiect cu intentia de a afla de la compatriotii mei, de cele ce se intimpla in tara noastra...
caci eu privesc de ceva timp toate metamorfozele care se petrec in viata politica de acolo si daca sincer simt cum bate un vintulet din partile ale de schimbare spre bine si sincer sper sa nu fie doar o aluzie toata chestia asta, sa fiu ma explicit, incerc cit de des posibil sa privesc site-urile mass-media in general JurnalTV.md, Jurnal.md, Unimedia.md, si mai intru pe Timpul.md, caci ma intereseaza ceea ce se intimpla in tarisoara noastra mica dar frumoasa si vad acolo ca incep lupte aprige inaintea alegerilor, dar dupa cum am inteles mai intii va fi referendum si dupa aia vor fi alegeri.
Vreau sa desfasuram o discutie despre parereile si opiniile vostre ce pareri aveti voi de viitorul acelei tari dupa alegerile care inca nu au o data exacta dar sincer sper ca se va schimba spre bine toata chestia asta in care se afla tara noastra, ca actuala guvernare incearca sa scoata toate murdariile la suprafata, toata vieria care a ramas dupa comunisti si din cauza carora trebuia sa lasam casa sa venim sa lucram in alte tari...
Apropo am ramas masca de chestiile care le-am vazut atunci cind a fost demascat un businessman care a facut multe kkturi in umbra comunista
http://www.jurnal.md...arasita-190463/
Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Guest Message by DevFuse
Alegeri in prag!
Started By
mamaliga_andrei
, 12 Aug 2010 12:48
No replies to this topic