Benvenuto su Moldweb
Benvenuto su Moldweb. Come puoi vedere, da semplice visitatore del forum non ti è permesso interagire attivamente con la community, di sentirti parte di questo meraviglioso posto, per questo ti invitiamo a registrarti! Registrati subito o fai il login. ![]() Se poi hai un account , , o è ancora più facile! Senza registrarti, fai direttamente il login con le tue credenziali Google, Facebook, Twitter o OpenId. Ti aspettiamo online con noi, tu cosa aspetti? ![]() |
Posto letto a Padova
Posted 12 May 2010 - 17:52
Firma unde lucrez isi schimba sediul la Padova ,zona CAMIN-zona industriala,langa ipermarketul China(un depozit cu haine chinezesti foarte mare,din cate am inteles)
Caut o camera,un posto letto ,am 24 de ani,nu frecventez cercuri de prieteni romani care sunt vazuti rau.Nu am permis de nici un fel,nici masina sau motorin,de aceea doresc sa fie cat mai aproape de munca pentru a ma putea deplasa.
Orariul de munca este de noapte (se incepe de la 3-4 dimineata pana la 9-10 apoi dupa-masa).
Daca cineva cunoaste si ma poate ajuta va rog sa ma contactati la adresa : sp0nky@yahoo.it sau 3208942794.
Daca este sa impart camera cu cineva as dori numai persoane de bun simt ,si fara alcool in camera.
Va multumesc frumos!
Posted 13 May 2010 - 10:35
Va rog sa ma iertati da chiar nu stiu unde sa postez acest anunt.
Firma unde lucrez isi schimba sediul la Padova ,zona CAMIN-zona industriala,langa ipermarketul China(un depozit cu haine chinezesti foarte mare,din cate am inteles)
Caut o camera,un posto letto ,am 24 de ani,nu frecventez cercuri de prieteni romani care sunt vazuti rau.Nu am permis de nici un fel,nici masina sau motorin,de aceea doresc sa fie cat mai aproape de munca pentru a ma putea deplasa.
Orariul de munca este de noapte (se incepe de la 3-4 dimineata pana la 9-10 apoi dupa-masa).
Daca cineva cunoaste si ma poate ajuta va rog sa ma contactati la adresa : sp0nky@yahoo.it sau 3208942794.
Daca este sa impart camera cu cineva as dori numai persoane de bun simt ,si fara alcool in camera.
Va multumesc frumos!
In primul rand bine ai venit pe forum
2. incearca sa scrii anuntul si in italiana....chiar aici in acelasi topic
poate cineva din forumistii italieni prezenti pe forum vor sti sa-ti dea o mana de ajutor
succes!
Posted 15 May 2010 - 11:33
Posted 15 May 2010 - 14:32
Imi cer scuze momentan anuntul nu mai este valabil,rog un administrator sa stearga topicul.Ditta a avut probleme legate de transfer si nu mai stiu ce, ca mare lucru nu am inteles,si am ramas acasa pentru o perioada de timp.Numai necazuri offf...va multumesc celor care au accordat atentie acestui anunt si imi pare rau,dar cam asa se intampla in Italia,in ultimul timp.
Îmi pare rău
Dar nu dispera, se va rezolva și cu lucrul
în ceea ce privește anunțul, nu-ți face griji
oricând ai nevoie de un sfat, de o informație sau pur și simplu de a petrece ceva timp în compania noastră, vei fi întotdeauna binevenit...
familia noastră este mare și destul de unită
înțeleg că la Padova nu te-ai mai mutat...
atunci unde ești deocamdată?
ce fel de lucru cauți? sau ce fel de lucru ai făcut până acum?
poate cumva cumva cineva din forumiștii noștri ar putea să-ți dea o mână de ajutor
Posted 17 May 2010 - 18:25
Momentan ma aflu la Verona unde locuiesc la cineva care mi-a oferit un adapost pentru a nu sta in strada.De la munca am inteles ca abia in august ar mai fi ceva,si ca o sa ma contacteze.
Daca cineva cunoaste si ma poate ajuta cu ceva de munca,chiar si in agricultura ,lavapiatti o fabricuta ceva la Verona sau langa.chiar si in alte orase,ma pot muta interesa de un posto letto ceva,nu am experiente de munca doar de magazinniere sau facchino.M-am inscris la Verona la centrul pentru lavoro,am acte in regula,nu am probleme cu politia sau prieteni dubiosi,sunt de religie musulmana si imi respect religia.
Si in agricultura daca este la fructe,capsuni,kiwi ...orice.Invat repede si sunt serios,pot plati dupa prima luna de munca si locul de munca daca este nevoie,nu mai stiu ce sa zic.
Lasati un mesaj la ovidiu_verona@yahoo.com si va contactez eu.Stiu ca sunt multe persoane in situatia mea,da am incredere in Dumnezeu ca o sa vina si pentru mine
Va multumesc.